זה לא פייר

חייבים לעשות משהו עם הרדיו הזה..

נמאס כבר מכל הפרוטקציות! תשלחו מכתבים, תציפו את הפורומים וכמובן גם את קווי הטלפון... *אני אכתוב את הטלפונים בהמשך..זה לא אצלי כרגע* אחרי שדיברתי עם המפיק זה היה ברור שאייל רימה כי המפיק התחמק מכל השאלות שליף לא הסתכל לי לרגע בעיניים ולגמרי ניסה לברוח!!! חוצמזה שההגנה היחידה שהיתה לו זה ש"אין לי הוכחות"...הוא לא טרח להכחיש בכלל!!! הוא ידע בדיוק מה קורה שם...הוא ידע שלאייל יש קשרים והוא עזר לזה לקרות!!! ממש ממש נמאס לי כבר! -מיקה-

galevine

New member
צודקת חייבים לעשות עם זה משהו

זה לא בסדר שבנאדם שאפילו לא מעריץ אותם(ככה נראה לי) יטוס לשם רק בשביל פריז...המעריצים עושים הכל כדי לראות אותם וזה מה שהוא עושה?שישתתף בהגרלה רק לטיסה חוצפןןן!!!!!וגם המפיק הזה שילך לעזאזללללללללל

אז יאללה...

בואו נתגייס כל המעריצות *ומעריצים...אם יש* ונראה להם בדיוק מה אנחנו חושבים עליהם! חייבים להלחם בתופעה המפגרת הזאת!!! המעריצים תמיד סובלים!!! אתמול שישבנו שם שמעתי אנשים שפשוט הצהירו שהם באו בשביל הטיסה לפאריז ובכלל לא מעניין אותם מי אלה מארון 5...

SAMAR

New member
לא נורא...../images/Emo24.gif

זה עצוב זה קשה, אבל ככה זה, את לא ידעת מה הולך לבוא... אל יאוש, גם להעריץ אותם ולהיות בפורום שלהם ולדעת שאת יודעת הכל עליהם זה דבר חשוב!

למעלה