זה לא פייר

SmeLLy Cat 1

New member
זה לא פייר ../images/Emo7.gif

אני כל כך רוצה חבר.. מישהו שיאהב אותי וירצה אותי. למה אין כאלה? מה לא בסדר אצלי?!

RayoDeLuz

New member
ממ..

תרגעי! הכל תקין אצלך (טוב אולי נפלו לך כמה ברגים
צוחקת..)... יבוא יום ויהיה לך חבר...
מבטיחה!

sh53

New member
היי הדס

יש בנות שמתקשרות עם בנים יותר בקלות, שמתחברים לבנים יותר בקלות, שניגשות לבנים ויוצרים איתם קשר יותר בקלות, אבל זה לא אומר שלאחרות לא יהיה חבר ואולי אף לתקופה יותר ארוכה ואולי גם מערכת יחסים יותר ארוכה ויותר מבוססת. בא לך לספר קצת על עצמך איך את מבחינה חברתית?

תיקון.

גם לאלו ש-מתקשרות עם בנים יותר בקלות, שמתחברים לבנים יותר בקלות, שניגשות לבנים ויוצרים איתם קשר יותר בקלות, אין חבר :(.. ילדה אני איתך!!!!!!!!!!!

SmeLLy Cat 1

New member
אוף

אממ אין לי כל כך "גישה" לבנים, יש לי בכיתה בעיקר בנות. מבחינה חברתית אני די גרועה, יש לי חברות ספורות. זה לא כי אני לא נחמדה, אני פשוט קצת סגורה לפעמים. אין לי בעיה של תקשור עם אנשים, אבל אני כנראה משדרת איזשהו ריחוק. למשל, כשאני יוצאת עם חברה שלי מתחילים איתה המון, ואיתי בכלל לא. היה איזה אחד שאמר שאני מסתכלת עליו כאילו אני עומדת לקבל מספר טלפון, ושאני לא אקבל. אחר כך הוא ביקש מחברה שלי שתכתוב לו את המספר שלה. זה ממש פגע בי. אני ממש רוצה להיות עם מישהו, וזה כאילו אין לי סיכוי. מה לא בסדר אצלי!?

Osad 17

New member
חחח זה פסדר,גם לבנים טובים אין חברוות:p

וגם אני מתקשר עם בנות סבבה! וגם מנסהה כמה שאפשרר ואתן זה הבעיה! לא אנחנו:p אני מעניק אהבה בכיף,הבעיה היא שאין למי..!

למעלה