זה לא פייר גם הפורום הזה

avely

New member
זה לא פייר גם הפורום הזה

בסוף גם הפורום הזה יצא כפורום "שמתחשב ברגשות האחר והמוזר" אז מה אתם בעצם שווים כולם מפחדים \ מלקקים לחרדים למעשה כולכם חרדים במידה מוסוות לא יקום לעולם פורום "הקץ לכניעה החרדית" למשל , ואתם יודעים למה? כי כולכם מחיכים בנימוס ומחבקים את אחיכם הטפיל במקום לדחוק אותו לשוליים זה באמת אטרקציה פורום של יוצאים בשאלה שמדבר על "איחוד" אז מי צריך פורומים דתיים בכלל כל טוב לכם אנשים

אלי פלס

New member
שלום וברוך/ה הבא/ה

אני האחרון שינסה לטעון שיכול להיות "שלום" בין החברה החרדית לבין החברה החופשית. לחרדים יש מטרה מוצהרת והיא לגרום לנו "לראות את האור". כל עוד הם לא משלימים עם קיומנו כפי שאנו, אין כל סיכוי לשלום. אפילו לא להפסקת אש. למרות זאת, אני חושב ש(כפי שנאמר בפרקי אבות)"במקום שאין אנשים השתדל להיות איש". אני לא מוכן לרדת לרמתם. אני (בניגוד אליהם) חושב שלכל אדם ולכל קהילה יש את הזכות לעשות את הבחירה שלה. בין אם זה להתעטף בשקיות ניילון בעת טיסה מעל לבית קברות, בין עם זה להצטלב, בין עם זה לירוק על כף היד, לשאוג "טפו טפו חמסה" או לצרוח בקולי קולות "אברה קדברה". אני אלחם על זכותם של יחידים ושל קהילות בחברה לחיות את חייהם כפי שהם מבינים. רק הערה קטנה. אני לא אתן להם לרמוס אותי.

במקום שאין אנשים השתדל להיות איש

ובמקום שיש אנשים השתדלי להיות מאופרת

למעלה