זה לא עצוב?

זה לא עצוב?

כשאת שולחת תמונה שלך ופתאום לא רוצים לדבר איתך יותר, או שלא אומרים כלום אבל אם את שואלת ומבקשת לדעת את האמת מתחמקים עם תשובות כמו "נחמדה" "לא הטעם שלי" או שיש את אלה שעונים ישירות "מכוערת". אז חשבתי לנסות לשלוח תמונות של בנות אחרות ולהגיד שזאת אני. תמונות של בחורות לא דווקא רזות, אלא יותר יפות. ופתאום המחמאות זרמו. אולי לא אצל כולם, אבל את מקבלת יותר תגובות חיוביות מתמונה של מישהי אחרת מאשר מתמונה שלך. ואז את מבינה שאת פשוט מכוערת. כי לא יכול להיות ש-3 שנים באינטרנט שאנשים רואים אותך במצלמה או בתמונות חושבים שאת מכוערת. מה, כולם נגדי? כולם שונאים אותי ורוצים לפגוע בי? לא. פשוט אני שמנה. ומכוערת. הבחורות ההן שאני שאני מתחזה להן גם לא רזות במיוחד. אבל כנראה יותר יפות באמת. אז זה לא עצוב? למה להן מגיע ולי לא? ואז את קולטת. שגם אם תרזי, עדיין תשארי מכוערת. כי הפרצוף אולי יהיה פחות נפוח, אבל עדיין ישאר אותו כיעור.

big bride

New member
בובה

בא לי לחבק אותך עכשיו. אין לי מושג איך את נראית, ובינינו זה לא משנה. גם אם הכיעור הוא בעינייך וגם אם באמת את לא יפה. את אדם, שלם, עם המון דברים שהם רק שלך ואף אחת אחרת לא תצליח להציע. את לא רק המראה שלך- אפילו אם האינטרנט מצליח ליצור איזה רושם מעוות שכן.

צביקוש23

New member
הרשי לי לשתף אותך במשהו

אצלי זה בדיוק ההיפך ומי שמכיר אותי יודע שאני לא מבלף.. כשאני רואה מישהי רזה אני פשוט אומר לה שלא מתאים לי וזה לא זה. מה לעשות ואני ממש לא נמשך לרזות? מצד שני יש בחורות מלאות שרואות אותי במצלמה\תמונה .. ולא לכולם מתאים המראה שלי (קרחת) ואז הם סוגרות את השיחה אז נכון שזה לא נעים ! אבל את יודעת מה? אני יודע בדיוק מה אני שווה ואני יודע בדיוק מה מגיע לי ואם אני לא יאה להם אז לא נורא יש עוד הרבה דגים בים. הבנת את נקודה? מי שאת לא נראית לו כנראה שהוא לא מספיק טוב בשבילך! את צריכה לדעת בדיוק מה את שווה! את יודעת בדיוק כמה את טובה וכמה מגיע לך משהו יותר טוב ואם הגבר סוגר עלייך את השיחה ההפסד כולו שלו! קפיש?

ממש צודק!

אם הם לא מעוניינים, הם לא שווים את הצ'ופצ'יק של הבוהן שלך וממילא לא תרצי אותם. הבנאדם שירצה אותך ויאהב אותך, הוא זה שיזכה בך. תהיי חזקה, כמה שזה קשה. כולם כאן איתך.

../images/Emo45.gif בהחלט כן..

קרחת זה סקסי

rikibit

New member
קרחת היא סקסית כש....

מסתפרים קצוץ...או מגלחים את הראש....אבל לא כשהשיער נושר ומתאמצים להאחז בשאריות שיער שנותר...גברים תורידוווו ואל תלוו בריבית מימין לשמאל
זה פשוט לא יפה ולא מחמיא וזה גם מאוד מבגר.
אני בעד קרחת כמו של ווין דיזל האגדי

צביקוש23

New member
נתבקשתי לענות ולכן אענה

מכיוון שאת מזל עקרב כמוני אני מתעקש לענות לך (רגע.. בעצם ממילא הייתי עונה) אני מחפש כמו כולם.. אהבה... קשר רציני.. חתונה..ילדים....

צביקוש23

New member
שוקולית מיועד לך

תגידי למה אין לך תמונה בכרטיס הא?... וסתם מסקרנות מאיפה את?

למעלה