זה לא עצוב?

KelsoHot

New member
ילדת מבחנה יקרה,

אחרי שלוש שנים באינטרנט, כבר צריך לרדת לך האסימון- בניגוד למה שמצטייר לעיתים, זה בהחלט לא המקום האולטימטיבי להכיר בו בן זוג. הרבה פעמים כשאנחנו מתאהבים, אנחנו קודם כל נמשכים מאוד לאופי, לריח, לשפת הגוף, ורק אחרי שנפלנו ברשת (והרי ידוע שהאהבה עוורת) אנחנו מוצאים את עצמו מהופנטים מהמראה של מושא האהבה. התהליך הזה לא יכול להתקיים באינטרנט, כי ברוב המקרים אנחנו נדרשים ישר לתאר את עצמנו ולשלוח תמונה, עוד הרבה לפני שהספיקו להכיר אותנו לעומק. האינטרנט הוא אחלה מקום להכיר בו חברים חדשים, ולפעמים אפילו יותר מזה, אבל בהחלט לא הייתי מפתחת ציפיות ותולה בו את כל התקוות שלי. את טוענת שאת מכוערת. מן הסתם, לא תמיד חשבת ככה, כי עובדה שבעבר לא היתה לך בעיה לשלוח תמונות שלך או להחשף במצלמת האינטרנט. אבל כנראה שאותן תגובות חסרות טקט של אנשים שהתכתבת איתם הורידו את הבטחון העצמי שלך לרצפה, ופה דרושה עבודה רצינית. לכל אחד מאתנו יש דברים שמפריעים לו במראה שלו, אני בניגוד לגישה שאומרת להשלים עם הכל ולקבל את עצמנו כפי שאנחנו, טוענת שכל דבר שיש לנו אפשרות לשנות ולשפר לשביעות רצוננו- למה לא? אבל, וזה אבל ענק, אין שום סיבה שלא נאהב את עצמנו, עם החסרונות ובלעדיהם. האהבה העצמית תתן לך לגיטימציה להשקיע במראה שלך, לטפח את עצמך ולנסות גם לשנות דברים שפחות מוצאים חן בעיניך. אחרי האהבה אין טעם לרדוף, זאת למדתי על בשרי. ולמצוא אהבה (על אחת כמה וכמה עבור נשים שמנות שלעתים נחשבות מוקצות בחברה) הוא תהליך לא פשוט שדורש סבלנות, אבל זה יגיע בסוף. בהצלחה.

ttg

New member
פרופורציה

יופי הוא דבר יחסי. פוטוגניות היא גם משהו יחסי. אני יודע שאני לא פוטוגני... אני יודע שאני יפה ובעולם המציאותי אני זוכר למחמאות. קחי בחשבון שאולי זו התמונה. אני אתן לך עוד דוגמא. פגשתי מישהי במציאות. לאחר מכן ראיתי תמונה שלה ברשת. הבדל תהומי. במציאות היא בחורה יפה שגרמה לי להחסיר נשימה. בתמונה היא רחוקה מלהיות הטעם שלי. קחי את הדברים בפרופורציה. ותמנעי מלהטעות אנשים :). (עם תמונות פיקטיביות).

Shame in you

New member
.....

זה נכון, שיופי הפָנים הוא שקובע. משקל זה משהו שמשתנה. ובקשר למה שכתבת- בדיוק כתבתי על זה לא מזמן בבלוג שלי. זה כזה עצוב.

KelsoHot

New member
אני לא ממש מוצאת מקום להפרדה.

ברוב המקרים, משקל יתר משפיע מאוד על מראה הפנים. במקרים מסויימים, הפנים נעשות עגלגלות וילדותיות יותר, ולאנשים מסוימים זה יכול להתאים מאוד. אבל בהרבה מאוד מקרים, לצערנו, שומן שמצטבר באיזור הפנים (סנטר כפול וכו') מבגר אותן ומשווה להן מראה כבד ועייף. אני בהחלט מאמינה שאם אנחנו השמנים היינו משמינים בגוף בלבד, הבעייתיות היתה קטנה מהרבה מאוד בחינות.

ואם את יפה ועבורם תהיי בובה, אז מה

זה לא משפיל. גם לניות יפה זה לא כייף גדול. כשאת יפה/חמודה/וכו'... גם אז את רק בובה. כלומר בובת מין אנושית. ואגב יש פיתגם. "היופי בעיני המיתבונן" מה שמכוער לאחד יכוללהיות יפה לשני.

חמודה

זה לא אם את שמנה או רזה , כמו שהבנת את זה בעצמך. היום מחפשים את הטיפוח , שבחורה תשקיע בעצמה, קצת באיפור קצת בלבוש, מאוד תלוי בשיער אומר לך את האמת , אני חושבת שבחורים בכלל נמשכים בסופו של דבר לשיחה טובה, לשיער ארוך שיש לו ריח טוב , לדברים כאלה שהם לא מסוגלים להסביר "למה הם כל כך נמשכים". זה נכון שאת עכשיו צריכה להתמודד עם דחיות , אבל זה רק באינטרנט , אני חושבת שבבוא הזמן , הבחור שלך לא יבוא בעזרת המחשב אלא כשתצאי ותכירי את האנשים שמסביב. אנחנו חיים היום בחברה עם דעות קדומות , אנשים לא יודעים מה הם אוהבים ומה לא. רק מה שמכתיבה להם הטלוויזה לכן , תני לאנשים להכיר את הפנימיות שלך , ומשם הכל יזרום החוצה בהצלחה :)

יש מצב שזו אמת..

תקשיבי שמנמונת יקרה, יכול להיות שאת באמת בחורה מלאה ויכול להיות שבאמת המראה החיצוני שלך הוא לא הכי יפה בעולם או מושך או לא ידועת מה אבל זה לא משנה. לכל סוג של בן אדם יש לפחות כמה אנשים שאוהבים איך שהוא ניראה. אז נכון יכול להיות נפלת על כמה חארות שאמרו לך את זה בפנים אבל אין מה להעלב מזה כי כנל את יכולה לראות מישהו ולחשוב שהוא מכוער.. זה אומר שאת כלבה? לא, אומר שהוא לא הטעם שלך אבל בהחלט יכול להיות שהוא יהיה הטעם שלי או של חברה שלי או של ידיד שלי.. כל אחד אוהב משהו אחר- על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, בגלל זה גם אם את באמת מכוערת כפי שאת אומרת אל דאגה..בסוף גם לך ימצא מישהו. רק רציתי באמת לומר לך שאם יש לך משהו שעצמך שאת לא אוהבת נסי לשנות אותו כמה שאני יודעת שזה קשה. גם אני בחורה קצת מלאה אבל אני לא רואה בזה בעיה ( חוץ ממתי שאני קונה בגדיםםם חח) כי אני פשוט אוהבת את עצמי כמו שאני ואני חושבת שאני הרבה יותר סקסית ויפה מהרבה בנות רזות שטוחות מכל הכיוונים וטיפשות כי כל היום הן עסוקות בלהקיא.. תידעי מה את שווה. זה שאת חושבת שאת מכוערת גורם לאנשים לראות אותך בצורה הזו כי זה מה שאת מציגה. תנסי פעם הבאה שאת יוצאת להתלבש יפה להתאפר לעשות מקלחת שעה בכיף רגליים מפשעות מה שבא לך לצאת מטופחת ויפה עם הרגשה טובה וחיוך ותיראי שגם כולם יגיבו אלייך בהתאם.

ליננ 1

New member
היה לי מישהו

פעם כזה מישהו שנדלקתי עליו לדעת כל מי שראה אותו הוא מכוער ואני.. פשוט נמשכתי אליו משהו בו מאוד מאוד משך אותי אולי הקול שלו אולי הגובה שלו אולי סתם אני חושבת שהוא מושך כשאחרים חושבים שהוא מכוער ואחרכך עברתי ללהתכתב עם הבחור ואני רוצה לומר לך שאם הייתי מכירה אותו דרך האינטרנט הייתי פוסלת אותו כי הוא באמת לא הכי משהו בתמונות ובכל זאת.. במציאות משהו בו נורא משך אותי אז כמו שכבר אמרו לפניי.. משיכה קצת בעייתית דרך האינטרנט צריך להריח לראות לשמוע לחבק לנשק לדבר לא רק מסך מהבהב עם תמונה או מצלמת אינטרנט וגם אם אנשים חושבים שאת מכוערת כמו איתו תמיד יהיו את אלו שכן יחשבו שאת יפה את אלו שיחשבו שאת מושכת.. בהצלחה חג שמח

היי ילדה

כאב לי לקרוא מה שכתבת, רק רציתי להגיד שלדעתי אין בחורה "מכוערת", זה באמת עניין של טעם... וכבר שמעתי את ידידים שלי אומרים על בנות שנחשבות כוסיות על.. רומי אבולעפיה, בר רפאלי, אסתי גינצבורג וכו' דברים מרושעעים בהחלט, ז"א שאף אחת לא חסינה לביקורת ואין בחורה שכולם אוהבים איך שהיא נראית, גם היפהפייה ביותר יש כמה שלא יאהבו... אני מאמינה שאת אובייקטיבית מספיק בשביל לדעת אם יש עילה חיצונית אמיתית לביטחון העצמי הנמוך שלך... יש לך איזושהי מגרעה חיצונית בולטת (לגבייך) כמו משקל עודף במידה קיצונית, אף בעייתי או משהו אחר שאת לא אוהבת בך ואז את גם יודעת שזה ניתן לשינוי וכמעט כל דבר ניתן לשנות כשאין ברירה וזה באמת מאוד מפריע... אולי גם התמונה שאת שולחת היא פשוט לא טובה ולא מחמיאה לך? תנסי לבחור שוב תמונה שהיא מוצלחת לדעתך ואותה לשלוח...

eynav br

New member
כמה שאני מבינה אותך../images/Emo201.gif

ומכירה את זה לצערי.... לא פעם אמרו לי מחמאות אבל לרוב לא, כמו שאמרת, שותקים ואחרי שאני שואלת עושים טובה וכותבים "חמודה"...

אניל25

New member
מתוקה... ../images/Emo201.gif

כואב לי לשמוע כמה קשה לך... אין ספק שהעולם יכול להיות מכוער מאוד, אבל אני מאמינה כי לכל נשמה יש את הנשמה התואמת שלה... ואני בטוחה שאת תמצאי את האחד שראוי לך !!! אם תרצי לדבר, אני לרשותך לילך

Osnatz1

New member
חמודה...

א. כמו שכבר אמרו כאן, אינטרנט זה אולי לא המקום! אישית לפני שאני יכולה להימשך לבנאדם חיצונית, אני חייבת להימשך אל האופי שלו. שזה משהו שאני משערת שלא מספיקים להגיע אליו באינטרנט. ב. אף פעם אל תזלזלי בעצמך ואל תתני לאף אחד לגרום לך להגיע למצב הזה!! היופי הוא בעיני המתבונן, אבל לפני זה.. אם את בעצמך תחשבי שאת מכוערת זה מה שתשדרי גם... ואף אחד לא מעוניין במישהי שבטוחה שהיא מכוערת. תלמדי לאהוב את עצמך גם אם יש מגרעות וחסרונות.. תשלימי עם עצמך.. אם לא תאהבי את עצמך זה יהיה קשה למצוא מישהו שיאהב אותך... ברגע שמישהי אוהבת את עצמה באמת היא משדרת את זה! משדרת אור וביטחון עצמי שישר מושך אנשים! ג. תמונות זה כלום.. יש אנשים פוטוגניים ברמות, ויש כאלו שהמצלמה עושה להם רק רע.. זאת עוד סיבה לצאת מהאינטרנט והמחשב ולתת לאנשים לראות איך את במציאות, להכיר אותך מעבר לתמונה דו מימדית על מסך! ובכל אופן, מה יוצא לך מלשלוח תמונות של אחרות? נניח והבנאדם באמת מתלהב, ממשיכים לדבר.. והגיע זמן ההכרות במציאות... את הרי לא האישה שבתמונה, איך תיפגשי איתו? אל תתביישי להיות את אף פעם גם אם את לפעמים נכוות... ד. למרות שלדעתי זה החלק הכי פחות חשוב כאן, אבל הפנים משתנות מאוד לאחר הרזיה.. ולא רק הלחיים והסנטר! אפילו האף, הכל משתנה! אז אל תתייאשי.. יהיה טוב בובה

עזבי... בזכות זה את רואה, שהם לא רא

לא ראויים לך. פשוט מאד. ולמה לשלוח תמונות אחרות? מה, את מסתפקת בקשרי-אשליות באינטרנט נטו? אחרת, אם תיפגשו הוא הרי יראה, איך את נראית באמת - ואז, גם אם היה סיכוי טוב שידלק עלייך, הוא ימחק אותך בתור שקרנית. חראם! הכי טוב, תאמיני לי - למחוק כאלה ולעבור לסדר-היום... הם שטחיים, הם מטומטמים ואשריך וטוב לך, שנפטרת מהם בזמן!! השווים באמת, הראויים לך באמת - אינם כאלה... המשיכי לשלוח, תמונות-אמת - עדיף מכל בחינה.

למעלה