זה לא עצוב?

צביקוש23

New member
אכן צודקת באבחנה שלך

אכן אני אוהב מלאות מתי יוצאים.....? אמממ האמת אני בדיוק יוצא עכשיו מהבית... צירוף מקרים

צביקוש23

New member
מסתבר שנפתחה תחרות

תפוס את צביקוש... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מהר מהר לפני שייגמר ... רק היום רק היום..חחחחחחח

צביקוש23

New member
אממ ...

אני פרס.. ממש לא.. קריין.. בבקשה.. קריינות...הלו קריין אתה שם? והזוכה בתחרות זוכה בפרס יוקרתי מתנת פורום שמנות ויפות ... הפרס עוד לא נקבע... עימכם הסליחה... :)

שמע, כולנו פרס בסופו של דבר

כל אחד זוכה בפרס אחר שמתאים לו. (עמוק למדי...) בכל מקרה, אם אתה רציני לגבי החיפוש שלך, הייתי חושבת שבאמת כדאי לך לספר קצת מה אתה מחפש בבחורה. (אופי, לא יופי. כולנו כאן שמנות ויפות.)
אלא אם כן עד עכשיו השיטה היתה הודעות אישיות? גם זו דרך.

עופר 123

New member
../images/Emo18.gif וזה המקום להזכיר ששיחות פרטיות

צריכות להיות פרטיות ולעבור למסרים/מסננג'ר/איסיקיו/דוא"ל וכו'.
עופר

דריה27

New member
אוהבת גברים עם שיער ארוך ../images/Emo99.gif

ובלבד שזאת לא תהיה ליפה !!!

דריה27

New member
דווקא עידן יוצא מן הכלל אצלי

כי הוא סקסי בטירוף בעיני , אבל בוא נאמר שהייתי חופפת לו מתישהו
. דריה.

lizush

New member
אכן עצוב..

אם אני אגיד שימי זין, אם אני אגיד: תפתחי ביטחון עצמי, אם אני אגיד שאיך שאת רואה את עצמך - ככה אחרים רואים אותך, אם אני אגיד שהאינטיליגנציה עולה על החיצוניות, אם אני אגיד שזו הפרשנות שלך למי שאת וחבל שכך, או אם אני אגיד לך להסתכל על אנשים במצב יותר גרוע ממך (שזאת גם דרך להסתכל על הדברים), אם אני אגיד לך להפסיק לשפוט את עצמך בחומרה ולראות את האנשים שאוהבים אותך מסביבך, אם אני אגיד לך שאת מאושרת יותר מחמישים אחוז מהעולם הזה (בלי להכיר אותך בכלל) זה גם יהיה נכון... אבל הכל ישמע פשוט ומתנשא...... אז אני לא אגיד. אז בינתיים רק

יקירתי

היופי הוא בעיני המתבונן.. ולכל סיר יש מכסה. אלה אולי קלישאות אבל מסתבר קלישאות נכונות. לא רק שאין לי ספק אלא שאני מוכנה להתערב ובטוחה כי בסוף תמצאי את החצי שלך אין פה אחת מאיתנו, יפה כמכוערת שלא עברה 7 מדורי גהינום בנסיון למצוא את החצי הזה.. לפעמים נעים יותר ולפעמים פחות.. ובדרך הרבה מכשולים אבל זה שווה אז באמת.. אל תתיאשי. אני לא מכירה אותך אבל בטוחה שאת לא מכוערת! תחייכי ויחייכו אלייך. תאמיני לי. ברוכה הבאה לפורום שלנו!

למעלה