זה לא עפר?????

זה לא עפר?????

חחחחח תראו את ההודעה שבמפי כתב עכשיו בהייד פארק: "ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות!!! שלום לכם, וט"ו בשבט שמח!! חג העצים הגיע וזה הזמן לצאת לשטח ולשתול, אז קדימה כולם, הרימו את ישבנכם מהכיסא וצאו! צאו, לשדות הפתוחים!!! שתלו את זירעכם, איכלו פירות יבשים, תטעמו את פריו של הטבע! ואז, לקינוח שכבו במיטה ובלעו את האנטיביוטיקה שתצטרכו לקחת, כי יש סערה בחוץ... חג שמח, אוהב עד החרית הימים, במפי. " תסלחו לי אבל זה בול עפר!!! מה אתם אומרים?

randu

New member
יעיי שנינו השתמשנו באותה כותרת!

גם אני וגם במפי.. לא נראה לי שזה הוא..או אולי כן..[?]

0ליוש0

New member
עפר אמר כבר מלא פעמים שהוא לא במפי

יותר מזה אני לא יודעת מה להגיד ...חחחח

קשה להאמין שזה לא הוא..

חח תראו הוא אפילו מדבר על אמא שלו... וגם עוד קטע ששמתי לב אליו, הוא אומר שם "אבא שלי הכריח אותי לבוא אליו", סליחה אבל עד עכשיו הוא טען שוא גר עם אבא שלו, אז מזה אומר רוצה שאני אבוא אליו?! http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2142185

0ליוש0

New member
טחנו את הנושא הזה חחחחחחחח

כמה עובדות חחחחחחחחח *במפי יודע המון על עפר[ראיתי במשך ההודעות מזמן כבר] *אי אפשר לדעת מיזה במפי הוא לא מזדהה *עפר מכחיש שהוא במפי וזהו חחחחחחחחחחח

תסלחו לי נורא!

אני יודעת שטחנו כבר את הנושא הזה מכל הצדדים, אבל ההודעה של היום שברה אותי ואני בטוחה ב 100 % שמדובר בעפר! פשוט זה הוא.. וזה שהוא לא מזדהה כעפר אני מבינה אותו.

0ליוש0

New member
האמת אני לא יודעת מה להגיד לך....

ראיתי את ההודעות שלו שם...כן יש דמיון אבל עדיין זה לא אומר שזה עפר ואם את אומרת שבמפי זה עפר זה כאילו להגיד שעפר שקרן כי הוא אמר כבר מלא פעמים שהוא לא במפי...

אני לא אומרת שהוא שקרן

לפי דעתי הוא בהתחלה נכנס בתור במפי כדי לדבר עם אנשים בגובה העניים בלי שיחשבו "יא זה עפר שכטר!" אח"כ כל הדימיון הזה הסגיר אותו, ואנשים התחילו לחשוד בו, אז הוא התחיל להתחמק מתשובות ולא להכנס לתקופות, וזה הכל התגלגל ויצא מפרופורציה, ועכשיו אם הוא יודה שהוא עפר הוא באמת יצא שקרן, אז הוא פשוט ממשיך להכחיש.. זה לא שהוא התכוון לשקר, זה פשוט התחיל מכוונה טובה, הוא יודע שאם הוא יודה הרבה יכעסו עליו!

0ליוש0

New member
אין שום בוכחה ממשית שזה באמת עפר...

גמני יכולה להתחיל לדבר כמו חברה שלי למשל ויגידו שזאת היא אז מה? מה הקשר? ועפר הכחיש מאד את כל נושא במפי אז אם את אומרת שזה הוא זה כאילו שאצת אומרת שהוא שקרן וכל אחד יכול ליהיות במפי...כל בן אדם שמכיר את עפר מהמושב או משהו זה לא כזה בעיה להתחזות למישהו שלמד איתך וחי איתך באותו מקום

randu

New member
יש לכל זה הסבר פשוט מאוד!

במפי מכיר טוב את המשפחה של עפר.. לחקות סגנון כתיבה של מישהו זה ממש לא בעיה. להוסיף פסיקים (עפר משתמש מלא בפסיקים.
) והשתמש בביטויים שעפר משתמש בהם,זה ממש לא בעיה. כל הפרטים שבמפי יודע על עפר ועל משפחתו, זה פשוט בגלל שהוא מכיר ת'משפחה. זה הכל. :] וגם אם זה עפר-פאקינג ביג דיל!&^%$# אם הוא מכחיש,כנראה שיש סיבה. (אני חושב שזה לא עפר..)

חחח הוא עדיין מדבר שם!

חח איזה חמוד, הוא עונה לשמנהבסטייל : "אני חזק ואני יכול אם אני רוצה להרים משאית זבל שלמה! מלאה בזבל!"

כל מילה בהיידפארק זה "במפי"אם שמתם

לב... אני לא יודעת אם זה עפר או לא אני חושבת שזה הוא..פשוט הוא לא רוצה שיגלו או משהו אחר וגם היה פה לפני כמה שבועות מישהו התחזה לעפר וזה ממש לא היה הדיבור שלו ובכלל הצורהה... בקיצרר..אני חושבת שזה עפר כי יש לו דיבור כזה..:\ אם זה באמתת באמתת עפרר אני ממש ישמחח:] ואם זה סתם איזה אחד מתחזה אז שילך לחפש חיים אחריםם..:\

למה שעפר ירשום בתור הבמפי הזה?

איזה סיבה יכולה להיות לו לרשום בכינוי הזה?

שכטרית1

New member
אם תשאלו אותי...

במפי זה עפר.. לא יכול להיות כ"כ הרבה צירופי מקרים! הנה אפילו בהועדה של היום כמו שאשת החלמות 17 כתבה, מזה אבא שלו רצה שהוא יבוא אליו?! הרי הוא תמיד טען שהוא גר אצל ההורים שלו........... היו לו מלא כאלה דברים שהוא רשם והסגירו אותו, אני כבר ממזמן סגורה על זה שבמפי זה עפר, ואם הייתי מצליחה להירשם להייד פארק היתי עושה הכול כדי לדבר איתו, ולתחקר אותו, כי אני יודעת שזה עפר! בינתיים אני מאוד נהנית מלקרוא את מה שהוא כותב בפורום הוא ממש מתוק ומסתדר עם כולם, רק חבל שיש שם כמה שמתנפלים עליו יותר מידיי.... צריך שמישהו מפה יתיידד איתו כאילו עם "במפי" וידבר איתו בפרטי, ויוציא את זה ממנו זה הכול, למרות שאני לא חושבת שזה כזה קריטי פשוט יודעים שזה עפר ולא נעים להוציא את זה ממנו, כי בטח יש לו סיבה שהוא מסתתר מאחורי הכינוי הזה..... והוא רוצה שיכבדו אותו...

t o m k a

New member
הלפפפ

אני כנראה לא בעניינים פעם ראשונה שאני שומעת על הבמפי הזה..ופעם ראשונה שאני בפורום של הייד פארק למה החלטתם שזה עפר? הבמפי הזה אמר אי פעם שהוא עפר? רשום לו בפרופיל שהוא בן 19.. והתאריך לידה הוא לא התאריך של עפר.. ואם עפר עצמו אמר שזה לא הוא אז מה אתם רוצים? תסבירו ליייי (;

למעלה