זה לא עסק. פשוט לא עסק...

עציון

New member
זה לא עסק. פשוט לא עסק...

זה לא יוכל להמשיך כך. לא יתכן. כבר למעלה משבוע זה נמשך ואף אחד בפורום לא מוחה על כך. מצד אחד רבים ממשתתפי הפורום עזבו אותנו לאנחות ומצד שני רבים ממשיכים להיכנס לפורום ,שמא, אולי...וזה לא קורה. אני קורא למנהלת הפורום- למרות עיסוקיה המרובים ובעיקר הניצוץ החדש- להתערב ולעשות מעשה. זה פשוט לא יתכן שכך זה ימשך. ועוד מזל שסול פעילה בפורום וזורקת לנו פירורים. אז ככה, או שזה יפסק לאלתר או שיוזרמו אנרגיות חדשות צריך לעשות מעשה. ועכשו!!!! אהה, לא כתבתי-Y Y איזה סינילי- על מה התלונה. כבר למעלה משבוע אין תלונות על חמות. ואני הרי יודע למה. כולם מתארחים אצל החמות אז מה פתאום להתלונן. פתאום אין רגשות מעורבים. פתאום הכל ורוד. השמש זורחת, השיטה פורחת ...כן. כן. למה שנתלונן? למה שנכתוב מה אנחנו חושבים על הישיבה בליל הסדר ליד החמות האהובה? אנחנו הרי לא כפויי טובה. מה, משהו חושב שזה בסדר? ליל הסדר....

מנופ

New member
עציון, מה קרה?

חמותך וכלתך קפצו עליך לביקור? מה ההתנפלות?

שש שבע

New member
מה "חמותי ואני" זה רק לתלונות?

ואם נספר קצת דברים טובים, תקיא?

עציון

New member
חברות וחברים נטולי חוש ההומור

אם לא תקחו בקלות דברים הנכתבים בעיקר על ידי, סופכם יהיה "רע ומר". מה קרה ? אני אקיא? בררררררר...... לא. חמותי לא אצלי בחג. אבל חמותה של אשתי--כן. והיא דוקא שמחה(בשביל 6,7,8,9)

jif

New member
קצת סבלנות

חכה ותראה איזו הצפה של תלונות יהיו לך אחרי ליל הסדר
ואני מבטיחה שגם לי יהיו (אני כבר מתחילה לאסוף..)

smagi

New member
אז אולי אני אתחיל בקיטורים ../images/Emo70.gif

אנחנו בחג אצל חמתי, וחמתי היא אשה מאד מבוגרת שבקושי עומדת אז גיסי וגיסתי (הידועים לשימצה יהיו שם) ומכיוון שגיסתי עכשיו בהריון(שבוע 6) אז היא לא עושה שום דבר! היינו אצלם בארוחת ערב ואני הגשתי ופיניתי (בסדר לא נורא אני לא מתלוננת) אבל הגברת רצתה צלחת אז היא ניגשת למטבח, מורידה צלחת מהארון וקוראת לי מהשולחן: "מגי בואי תקחי לי את הצלחת לשולחן קשה לי". אז אני כבר רואה מה יהיה בליל הסדר. אולי כדאי שאני אלבש כבר את בגדי הפאטמה שלי! ביי מגי

עציון

New member
מצויין מגי. קדימה. מי עוד?

הקיטור המוצלח מזכה את כותבו בשישיה של מגבונים.

jif

New member
../images/Emo12.gifאני

אבל עציון, אל תספר לחתנך שאני מקטרת
. חמותי שוב קיטרה לבנה שאני לא מתקשרת מספיק ולא משתפת אותה בחיינו הפרטיים. מתי היא תבין שכזו אני?? בונקר! ולא היא תשנה אותי!!היא דוגלת בכנות ופתיחות ואני דוגלת בלשתף כמה שפחות ורק את מי שיכול באמת לעזור,אז אין לה ברירה, זה מה יש, כלה שהיא גם קצת דג
(לעומת כלתה השניה שמאוד פתוחה איתה- ולדעתי זה קצת מוגזם).
רוצה דוגריות? קבלי: להתקשר סתם כדי לצאת ידי חובה זה אדיוטי ומיותר (למה לבזבז אנרגיה על דיבורים? לא חבל?),ותאמיני לי שכשיהיה לי מה להגיד, אני אתקשר! הוצאתי קיטור, מי היה מאמין

עציון

New member
שתקטר לבנה. מה איכפת לך?

אם זה לא מגיע אליך, תתעלמי. ו...תחשבי על החופשה הבאה שהיא תממן אותך. הולך?

jif

New member
אתה תמיד רואה

את חצי הכוס המלאה. אתה מכיר אותי די טוב כדי לדעת שבד"כ אני לא מתרגשת משטויות, אבל כשאותו עניין חוזר על עצמו כמה פעמים....

למעלה