זה לא עובד לי!

שי סודר

New member
זה לא עובד לי!

בס"ד השרשור הקודם שקע אז.. כמו שהבנתם..המייפל סטורי לא עובד לי! צילמתי את שולחן העבודה וזה מה שזה מראה לי אחרי שאני מנסה להפעיל... מה אפשר לעשות? יש תוכנה שמסדרת את זה..? אם כם אז אם אפשר קישור ואיך מורידים..!

the man 123456

New member
כל מה שצריך לעשות זה לשים את הקוד שגיאה בגוגל

אתה שם את הקוד שגיאה בגולל במקרה הזה GR2D והוא מוצא לך לרוב על התוצאה הראשונה אתר שמספר לך איך לפתור את הבעיה.... במקרה הזה הוא נתן תשובה כזאת... "Failed in finding proper screen mode for Gr2D" To fix this error, please install the video card driver that the manufacturer provides and not the default Microsoft version. The following is a list of location of drivers for your video card. אגב גם לי היתה אותה בעיה וכל מה שצריך לעשות זה להתקין דרייברים חדשים לכקטיס מסך ולהתקין חבילת קודקים מעודכנת... אם אתה לא מבין במחשבים אז רק תרשום פה אם הכרטיס מסך שלך הוא nvidia או ATI... ואני כבר יתן לך קישר להורדה שאתה צריך.... והנה לינק להורדת חבילת קודקים.... http://cccp-project.net/download.php?type=cccp

שי סודר

New member
לא הבנתי כ"כ

בס"ד אממ..אני לא מבין גדול במחשבים..חח איך אני יודע איזה כרטיס יש לי?

the man 123456

New member
הנה הסבר...

אתה לוחץ לחצן שמאלי בשולחן עבודה, מאפיינים, הגדרות ואז כתוב לך שם או NVIDIA או ATI מעל הבר של הרזולוציה

שמפו10

New member
בסיעתא דשמיא

נראה לי

miss_t

New member
יש כרגע סרבר צ'ק

זה אומר שלתקופה קצרה של שעה-שעתיים (בדר"כ) יש בדיקות של השרתים של המשחק. לכולם מופיעה השגיאה הזו כרגע. שמחה שהסתדרה לך הבעיה הקודמת

שי סודר

New member
זה אומר שהיא הסתדרה???../images/Emo13.gif

ובס"ד שמים לפני שכותבים כל דבר בדר"כ(אנשים מאמינים\דתיים) יש גם שכותבים לק"י,נעשה ונצליח,ב"ה וכל מיני...

miss_t

New member
מה זאת אומרת לא הסתדר?

אני לא יודעת אם יש עדיין סרבר צ'ק, אבל האם הבעיה הקודמת חזרה?

the man 123456

New member
תתקין את התוכנה הזאת ותתן צילום מסך...

אם הקישור מוביל לשורות שצריך לכתוב שם אז סתם תכתוב זה לא משנה.. תוריד ותתקין תתן צילום מסך כזה.. אז כשתשים צילום מסך אני יתן לך קישור להורדה וזה יסתדר לך...

שי סודר

New member
אני רואה שם רק סמל של נענע..

בס"ד והנה צילום רגיל..הורדתי את התוכנה אבל מה עושים איתה..?

למעלה