זה לא עובד ככה!!!!!

זה לא עובד ככה!!!!!

אנשים, משעמם לי!!!!!!!!!!!! החיים שלי צורב דיסק עם האחיות שלו ולא עונה לי
כפרה על הילד הזה! בינתיים, אתם מוזמנים להעיר את הפורום הזה קצת! תענו בכנות:!!!: 1. שם: 2. מה הקשר שלך לפורום? 3. גיל: 4. אחים/אחיות? 5. מאוהב/ת? אם כן, במי? 6. איך הכרתם? 7. אקס/ית מיתולוגי/ת? 8. החיים... יפים? 9. יש חרטות? 10. צבע אהוב? 11. חיה אהובה? 12. פלאפון... מאיזו חברה? (מה אני אעשה-משעמם לי!) 13. העדפות מיניות? 14. היית עם מישהי/ו מאותו המין? 15. מתגעגע/ת ללימודים? שיעמם לי! תתגברו על זה!

../images/Emo127.gifאניייייייייייי........./images/Emo70.gif

(ראשונה?!) 1. שם: זוהר, כוכב זוהר
2. מה הקשר שלך לפורום? שוחרת בטכני~חיפה (עולה ל-י"ב סוף סוף!) 3. גיל: 18.5 4. אחים/אחיות? מפלצת קטנה אחת בן 15 5. מאוהב/ת? אם כן, במי? לא, באף אחד. 6. איך הכרתם? עדיין לא הכרנו 7. אקס/ית מיתולוגי/ת? כאילו שם? יניב. 8. החיים... יפים? לאאאאאאא
9. יש חרטות? מלאאאאאאאאאאאאא 10. צבע אהוב? סגול
11. חיה אהובה? כלב ודולפין 12. פלאפון.. מאיזו חברה? (מה אני אעשה-משעמם לי!) אורנג' רולס! (גנבים) 13. העדפות מיניות? בנים, בנות וחיות אחרות! חח סתם! בנים כמובן!!!
14. היית עם מישהי/ו מאותו המין? אמממ... (אין תגובה) 15. מתגעגע/ת ללימודים? ת'אמת שכן.

תשובות שליייייייייייייייי.......

1. שם: סבטה, סבטנה, ברבי.... 2. מה הקשר שלך לפורום? אני שוחרת 3. גיל: 15 וחצי 4. אחים/אחיות? אחיות 12,5 אחים תאומים בני 3 5. מאוהב/ת? אם כן, במי? ברור שבגבי אהובי!!!!!!! 6. איך הכרתם? חחחח... סיפור ארוך ומלא פאדיחות....... 7. אקס/ית? אחד, לא משנה אני בהכחשה, והשני כלב מניאק שונאת אותו וקוראים לו קוסטה..... שימות אמן! 8.החיים יפים? ברור 9. יש חרטות? לא ממש 10. צבע אהוב? שאלה סתומה.. ורוד שולטטטטטטטטטטט! 11. חיה אהובה? כלב..... 12. פלאפון... מאיזו חברה? אןרנג' 13. העדפות מיניות? מה את חושבת שאני לסבית?!!!!? 14. היית עם מישהי/ו מאותו המין? לא 15. מתגעגע/ת ללימודים? אמממ להגיד ברצינות!? אז כן.........

שכחתי לענות להודעה שלי!!!!!

1. שם: פלפלת הקטנה 2. מה הקשר שלך לפורום? שוחרת 3. גיל: 15 4. אחים/אחיות? אחות תאומה ואחות קטנה בת 12 5. מאוהב/ת? אם כן, במי? מאוהבת, בטל (לא, לא בעצמי!) 6. איך הכרתם? סיפור ארוך 7. אקס/ית מיתולוגי/ת? אין 8. החיים... יפים? תלוי 9. יש חרטות? אני לא מאמינה בלחיות בחרטות 10. צבע אהוב? שחור/אדום 11. חיה אהובה? כלב (ברור!-אחרי תקווה וקטנאיש-איך לא???) 12. פלאפון... מאיזו חברה? סלקום 13. העדפות מיניות? בנים... 14. היית עם מישהי/ו מאותו המין? עדיין לא, אבל לא אכפת לי לנסות 15. מתגעגע/ת ללימודים? אחרי שבועיים כבר בתחלתי להתגעגע!! תחיו עם זה!

מי אני ומה שמי?

1. שם: טל 2. מה הקשר שלך לפורום? טל (אהובתי) 3. גיל: 17 4. אחים/אחיות? עזבו יש יותר מדיי 5. מאוהב/ת? אם כן, במי? כן, בטלוש החיים שלי! 6. איך הכרתם? עזבוווווו 7. אקס/ית מיתולוגי/ת? נועם 8. החיים... יפים? מושלמים 9. יש חרטות? יס רק אחת אבל ברוך ה' עברתי את זה 10. צבע אהוב? שחור 11. חיה אהובה? אפרוח 12. פלאפון... מאיזו חברה? סלקלום (מה אני אעשה-משעמם לי!) 13. העדפות מיניות? רק לטלוש שלי 14. היית עם מישהי/ו מאותו המין? פחחחח... מעדיף לא לענות!! ;) 15. מתגעגע/ת ללימודים? טחח נראה לכם?

dogli3

New member
בעע..

1. שם: רותם. 2. מה הקשר שלך לפורום? שוחרת עתידית. 3. גיל: 14. 4. אחים/אחיות? 2 אחים ואחות. 5. מאוהב/ת? אם כן, במי? כן, אתם לא מכירים. 6. איך הכרתם? נפגשנו בכיתה. 7. אקס/ית מיתולוגי/ת? מיתולוגית? יוון הגיע גם לפה? 8. החיים... יפים? מאד! 9. יש חרטות? לגבי מה? 10. צבע אהוב? כחול. 11. חיה אהובה? כל בעל חיים (גם מקקים נחמדים לפעמים). 12. פלאפון... מאיזו חברה? (מה אני אעשה-משעמם לי!) טלפון נייד/סלולרי, אך לא "פלאפון"! חברה..? הממ.. PelePhone. 13. העדפות מיניות? זכרים. 14. היית עם מישהי/ו מאותו המין? נהה.. 15. מתגעגע/ת ללימודים? תמיד!

kamikazaa1

New member
התשובות שלי

. שם: אריק 2. מה הקשר שלך לפורום? שוחר בהולץ 3. גיל:17 4. אחים/אחיות?אח 5. מאוהב/ת? אם כן, במי?לא... 6. איך הכרתם?... 7. אקס/ית מיתולוגי/ת?אין 8. החיים... יפים?לא משהו... 9. יש חרטות?יש כמה... 10. צבע אהוב?יש הרבה..אני מגוון 11. חיה אהובה?חתול... 12. פלאפון... מאיזו חברה? אורנג' 13. העדפות מיניות?אוהב בנות(סטרייט) 14. היית עם מישהי/ו מאותו המין?לא!! 15. מתגעגע/ת ללימודים?מתגעגע למסגרת כי מתחיל לשעמם...

תשובותתת

. שם:שניר בן-דוד 2. מה הקשר שלך לפורום?אני שוחר (לצערי) 3. גיל:16 4. אחים/אחיות?2אחים 2אחיות 5. מאוהב/ת? אם כן, במי?כן, ברותם שיילייייייי 6. איך הכרתם?ידידה של האקסית שלי 7. אקס/ית מיתולוגי/ת?לא תהיה כמו רותם... 8. החיים... יפים?מאוד כל עוד אני לא בטכני 9. יש חרטות?בוודאיי 10. צבע אהוב?כחול בייבי 11. חיה אהובה?כלב?! דולפין?! לא יודע 12. פלאפון... מאיזו חברה? (מה אני אעשה-משעמם לי!)סלכלום(סלקום) 13. העדפות מיניות?רותם, סתאאאאם, בנות... 14. היית עם מישהי/ו מאותו המין?ממש לאאאאאא 15. מתגעגע/ת ללימודים?מזה?! לאאאאאאאאאאא

למעלה