זה לא נראה לכם מוזר????

rainbow02

New member
זה לא נראה לכם מוזר????

שכל בן שמופיע בסדרה,בין אם הוא השכן החמוד ממול או אחד בסופרמרקט,הם תמיד אבל תמיד ...הומואים!!!! לדוגמא אתמול:ג´סטין המתוק(דרך אגב,ראיתם את הפנים המושלמות שלו כשהוא צייר את אית´ן???וואווווו)בא ליום הולדתו לרסיטל של בחור פשוט יפיפיה....אח"כ כשהוא בא להחמיא לו שהוא ניגן יפה ,הנגן,ממש במפתיע ,התחיל איתו בבוטות("הנעיצות עיניים שלך הסיתו את דעתי"...)....כאילו,כולם הומואים בעולם הזה??(לא שזה רע...
) אבל כל אחד שהם נדלקים עליו בסידרה הוא הומו...זה כבר לא מציאותי,שמישהו פעם אחת ידחה אותם בטענה שהוא סטרייט...נראה אותו... תגידו,יש למישהו אפשרות להעלות כאן תמונות של ג´סטין מהפרק האחרון שהוא התרכז ברסיטל לצייר את אית´ן(וראו מקרוב-קרוב את תווי פניו השמיימיות). יש למישהו????? תודה

HiLaloSh

New member
צודקת לגמרי..

זה נראה כאילו פיטסבורג היא עיר רק עם הומואים! זה ממש מוזר.. זה נראה כאילו דבי היא הסטרייטית היחידה שם.. וכמובן ההורים ההומופובים של לינדזי.. וחוץ מזה היה מזה פרק מהמם אתמול!! מה נסגר עם בריאן.. אתמול הוא היה ממש דפוק!! הוא כאילו אמר לו "לך אני מרשה לך ללכת לחפש לך מישהו אחר שיעניק לך יותר".. הוא היה צריך להשקיע הרבה יותר.. וטד היה מזה דפוק.. כמה אפשר להחמיא לבן אדם שרק פגשת?! בגלל שהוא כזה..אין לו אף אחד! ומזה צחקתי שראיתי את אמט איזה ממי!!!!!!!!!! חולה עליו! ודרך אגב אית´ן נראה גרוע לגמרי! וממתי ג´סטין שומע מוסיקה קלאסית? גם אם היו סוחבים אותי בכוח לא הייתי הולכת..
love... hila xxxXXXxxxxxxxxxXXX

רינת4

New member
מצד אחד אתן צודקות.

מצד שני... אני חושבת שהם גרים בסביבה של הומואים. כמו שיש את הארלם למשל,אז יש מין "שכונה" של הומואים. אני חושבת,לא בטוחה...

זה פשוט כי הם מסתובבים כל הזמן...

ברחוב עם המועדונים של ההומואים.... ושם רוב העלילה מתרחשת... אבל נגיד כשהם בעבודה או משו.... אז אין שם הומואים ובכלל.. הם מסתירים את זה שהם הומואים.. לפחות חלקם...

HiLaloSh

New member
אין הומואים בעבודה?!

טוב שבריאן לא זיין כל בן אדם שני בעבודה שלו.. כמו אז עם התביעה שג´סט הציל אותו לבסוף.. ועוד מלא פעמים.. וגם לפי דעתי המנהל של מייקל דיי נהנה מהנשיקה שמייקל הדביק לו..אתן לא חושבות?!

maayan15

New member
ברור שהוא נהנה....

אני אישית תמיד חשבת שאנדרו הומו.....
אבל ברצינות....בריאן זיין רק 2 אנשים מהעבודה ו-1 הוא כמעט זיין.....הוא זיין את קיפ (שימות!) ואיזה אחד שהיה לקוח (וזה היה קטע מהמם- "זה הסיבה שאנחנו כאן...לספק את הלקוח").... והיה את מרוין (שמבחינתי גם הוא יכול למות..)

maayan15

New member
זה לא בשביל המוסיקה....

הוא שמע שהנגן חמוד... ומצטערת להישמע כזאת....חנונית (מי משתמש במילה הזאת?!?!)....אבל יש מוזיקה קלאסית לא רעה...ואית´ן באמת מוכשר.... בקAר להומואים- פשוט נכון...כלומר...בסדר קלטנו שפיטסבורג היא מקומם של ההומואים אבל הם בהחלט הגזימו...חוצמזה...בקשר לזה שמישהו צריך לדחות אותם בטענה שהוא סטרייט...אומרים שלהומואים יש "רדר" ככה שהם לא יייפנו לסטרייטים....

HiLaloSh

New member
חח...

אהבתי ת´תאוריה שלך שבריאן ואית´ן צריכים להיות ביחד.. אבל לא נראה לי שזה אפשרי בגלל שבריאן אוהב את ג´סטין ורק את ג´סטין! ותמיד יאהב! הוא חיו.. מאור עיניו!!!!!!! אולי הם פשוט צריכים להיות שלישייה ככה כולם יהנו.. למרות שבריאן וג´סטין כל כך קנאים אחד לשני מרוב אהבה שהם פשוט לא יכולים לראות אחד עם מישהו אחר..! מסקנה: בריאן וג´סטין צריכים להיות ביחד לעד ולא להפרד ולהתחתן! דרך אגב יש שמועות שהגיעו אליי מארה"ב שאכן תהיה חתונה!!! מתי נגמרת העונה הנוכחית?

שניש

New member
נכון! בראין אוהב את ג´סט--../images/Emo56.gif

אבל גייל אוהב רק אותי!!!!!!!!!!!!!!!! (כמובן...)

HiLaloSh

New member
ובמה הוא צודק בדיוק?

בזה שהוא לא מפסיק להחמיא לבן אדם שהוא פגש?! זה דוחה~! משתמש בest כל שתי שניות!

casperit

New member
אבל הוא חמווווווווווווד!

הבנאדם הכי חמוד שהפיע בסדרה (וסליחה לאוהבות ג´סטין\בראיין!) אי פעם, גם אני הייתי מתלהבת במקומו. יעל

casperit

New member
נ.ב

והיה ו את החיוך הכי מתוק בעום כשטד אמר ו את זה היה ו חיוך כזה ביישן... אגב, אין י l בעברית בהודעה כי יש י בעיה במקדת.

CarolineKinney

New member
זה לא קטע של

הומואים בפיטסברג, לדעתי זה פשוט קטע כזה של הומואים בשדרות ליברטי זה הכל כאילו זה מקום שרוב האוכלוסיה שלה הם הומואים ולסביות

casperit

New member
גם אני אמרתי את זה ממזמן...

אווו ואיך התחילו להתקיף אותי בצ´אט. "זו סדרה שמציגה קבוצה מסוימת, ואם את לא רוצה לראות הומואים אז אל תראי אותה!" יעל

אבל תחשבו על זה....

בסדרה שמציגים חיים של סטרייטים מציגים בד"כ הומואים? מן הסתם לא...אז אותו דבר בהכי גאים. אין להם שום סיבה להראות כמה סטרייטים, הסדרה היא על הומואים ולא על סטרייטים... וגם לסביות אבל אין לי כוח להוסיף...

casperit

New member
האמת היא שזה נכון...

עכשיו כשאני חושבת על זה, באמת באיזה סדרות סטרייטיות יש הומואים? יחסית מעט.

דההההההההה

כאילוזה סדרה על הומאים אז משום מה ישימו רק הומאים
אבל ה-TOP היה שהם שמו את הכומר כהומו ובריאן זיין אותו והוא עוד היה הכומר של אמא שלו אהבתי...........אהבתי............

HiLaloSh

New member
לי אישית..

אין שום התנגדות! כמה שיותר הומואים ש"זים יותר טוב בשבילי!!!!!!!! אני דורשת יותר סצינות סקס!!!! במיוחד בין בריי וג´סט!! הכימיה ביניהם זה דבר שאני לא חושבת שניתן להסביר בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! just perfect!!! ואמט נראה כמו אחד המוצצים הטובים שראיתי.. בלי שום קשר.. נכון בסצינת סקס שהייתה עם ג´ורג´ ז"ל... זה ממש נראה כאילו הוא (ג´ורג´) חווה את אחת האורגזמות היותר טובות שיש! ואז הסתבר שהוא חווה את אחת האורגמות היותר אכזריות שיש:((( תנחומיי לג´ורג´י היחיד שגרם לאמט להרגיש כל כך מיוחד.. שזה בעצם מה שהוא! מ-י-ו-ח-ד! חולה עליו Love, Hila

למעלה