זה לא נכון!!!נכון??

RossandRachel

New member
ברור!!!!

אבל העובדה שלנו כיף ושכשאנחנו שם אנחנו מאושרים יותר ושאני מחכה רק ליום שאני אלך למרילו לא אומר שכל הארץ מרגישה ככה...הם לא ימשיכו את ההצגה רק בגללנו...העובדה שההצגה מצתה את עצמה תכנס לתוקף ברגע שיבואו פחות אנשים ושיהיה לה פחות "רייטינג"- ואז היא תרד גם אם נמשיך כולנו לבוא ולראות

mary lou

New member
ברור אבל נגה...

זה כולה דיון... אף אחד פה לא הולך לתקוע סכינים בשני (אני מקוה). חלק מהעניין של פורום הוא דיון.... כל אחד אומר את דעתו... ואין פה שום דבר רע... לגבי ההודעה שלך למעלה - אנשים ממשיכים לבוא. וזה בדיוק היופי. אנשי הפורום מהווים אולי שורה באולם כשלפחות בהצגות של שבוע שעבר האולם היה די מפוצץ... (אומנם יש תקופות שהאולמות לא מלאים יותר מדי , אבל זה כמו בכל דבר)

RossandRachel

New member
חח סורי אני פשוט לא רגילה לדיונים

שלא הופכים לווכוחים ואז לשנאה...נתקלתי בזה פעם- למזלי לא חוויתי על בשרי...:) בכל מקרה, זה מה שאני שואלת כאן- כי למען האת, כשרציתי להזמין כרטיסים לאוגוסט (והתקשרתי ממש בתחילת יולי) אמרו לי שיש רק שורה 15, 27 או בספטמבר...!!!! אבל עדיין איך תסבירי שרושמים דברים כמו "הצגות אחרונות"...אנשים מרגישים שזהו זה- אני אישית לא חושבת שהיא ממש מצתה את עצמה, גם לא מבחינתי- אני אראה עד שיימאס...אני משתדלת לא ללכת כל חודש כדי שלא יימאס לי מוקדם מדיי... בכל מקרה... יש פה שני דברים שסתורים את עצמם- מצד אחד יש מכירת כרטיסים מטורפת, מצד שני לשחקנים המקוריים מתחיל להמאס כי המחליפים משחקים יותר מדיי לאחרונה (ותתפלאי, אבל יש אנשים שהולכים פעם ראשונה רק כדי לראות שחקן שהם מעריצים והוא אחד מהשחקנים המקוריים...!!) ולא כותבים סתם דברים כאלה בעיתון... אולי זה לא יגיע לסוף שנה רביעית (ותאמיני לי שאני מתפללת שזה יגיע ומאחלת להצגה ולשחקנים רק טוב) אבל לא כדאי כ"כ לפרוש רק כשממש שמים לב שיש רק שורה אחת בהצגה וגם היא של הפורום הזה..אולי לא לפרוש בשיא אבל לפרוש לפני השפל ... ושוב- זו לא ממש דעתי- אף פעם אין לי דעה, יש לי שתיים- אחת מכל צד...אז אני לא אומר תשההצגה הגיעה לשפל ואולי היא לא תגיע!! אני לא כותבת את דעתי, חוץ ממתי שאני אומרת, אני כותבת שני צדדים למצב!

למעלה