זה לא נכון!!!נכון??

RossandRachel

New member
זה לא נכון!!!נכון??

באתר של מרילו פרסמו כתבה שהייתה על טלי אורן ב"פנאי פלוס" ושם כתבו משהו בסגנון "בימים אלה טלי עסוקה בהצגות אחרונות למחזמר מרילו" יצאה כבר הצהרה רשמית שמרילו יירד בקרוב?? ברור לי שכולם יודעים שאין עוד הרבה זמן אבל יצאה הצהרה רשמית? פתאום חשבתי לעצמי שתכף זהו ו...לא יודעת...זה ממש מרגיש *כמעט* כמו שחברים נגמר... זה עצוב...אני מקווה שלא יהיה בדיוק כמו חברים ואני אבכה שעות

inbalzi

New member
אני לא אתפלא שזה נכון...

לדעתי המחזמר מיצה את עצמו, וגם אם יבואו כוכבים חדשים לשחק בו, לדעתי מספיק. אהבנו, צחקנו, בכינו, התרגשנו, ועכשיו הגיע הזמן להיפרד. אבל זו רק דעתי, יש רבין שיחלקו עליה :)

גם אני לא אתפלא שזה נכון...../images/Emo26.gif

ההצגה מוצגת כל כך הרבה זמן! למרות שהייתי רק פעם אחת (ואין לי בעיה להיות עוד כמה פעמים
) הם מציגים ה=מ=ו=ן ז=מ=ן=
וחוצמזה שרוב השחקנים כבר עוזבים (לא שיש לי בעיה עם המחליפים, הם אחלה
), וצריך כבר להעלות הצגות חדשות... אני בטוחה שאם יעשו הצגות אחרות הן גם יצליחו... אוייש תוקף אותי רגע נוסטלגי שכזה
...פתאום אני נזכרת בבת המצווה שלי במרי לו... היה כל כך כיףףף
היה תותחי!

LOVEאמיר

New member
כנ"ל../images/Emo4.gif

מאז שאמיר עזב זה כבר לא מה שהיה
וגם כרגע השחקנים הכי טובים (אילנה, טלי..) בקושי מופיעים
וזה לא שווה... גם אני לא יהיה מופתעת אם ההצגה תירד בקרוב.. כי כבר חרשו עליה מספיק... למרות שזאת הצגה מהממת
אחת ההצגות הכי יפות, מושקעות ומרגשות שעשו כאן אי פעם! אבל כמו שתמיד אומרים: לכל דבר טוב יש גם סוף...

RossandRachel

New member
גם אני חושבת שהיא מצתה את עצמה

זה פשוט חבל...חחח אם השחקנים המקוריים היו נשארים היא היתה מחזיקה עוד קצת...

RossandRachel

New member
חח כן...וגם יגאל!!! אל תשכחו אותו..

אני לא יכולה לראות הצגה עם המחליפה של טלי או המחליפה ש לאביטל....אני אפילו לא יודעת למה...זה פשוט קשה...ומוזר... אם יקרה לי מצב כזה אני קמה ויוצאת...

RossandRachel

New member
רציתי גם להעיר משהו על הניסוח

אבל אני שומרת על הפה שלי עכשיו כי אחר כך אני מצטערת על דברים שאני אומרת (כותבת, ליתר דיוק)....

m o r s h

New member
לא יצאה הצהרה רשמית

כבר הרבה זמן כותבים הצגות אחרונות..

mary lou

New member
מה שאני אוהבת הוא ש...

אם תדפדפו כמה חודשים אחורה, ממש כאן בפורום הזה, כבר היו כל כך הרבה שירשורי "ההצגה מיצתה את עצמה, הם עוד שניה מודיעים על סגירת הבסטה, אורזים מזוודות, מחלקים תמלוגים ויאללה לפרויקט הבא". ומשום מה אנחנו עוד כאן. ההצגה מציגה, השחקנים משחקים, האולמות מלאים ואתם- אתם באים! אם ההצגה כל כך מיצתה את עצמה כיצד זה שאתם ממשיכים לבוא? לא מיצתם כבר? אז יש פה קבוצה שתגיד שבאים בשביל החברה, לא עדיף לשנות מיקום ולהפגש גם במקומות אחרים? מה גורם לכם לדבוק דווקא במקום הזה שכל כך מיצה את עצמו? (השחקנים? עצוב למדי) בקיצור, תפסיקו להספיד את ההצגה בעודה בחיים שמא יעשו זאת גם לכם. אם לא טוב לכם- אל תבואו. ואם טוב- שמחו כל עוד יש לכם את זה. כנ"ל לגבי סוגיית המחליפים (לא טוב- אל תבואו וגו'...)

inbalzi

New member
אני חושבת שההצגה מיצתה את עצמה

ואני בהתאם גם לא מגיעה. ואני חושבת שזכותם של אנשים אחרים לאמר שההצגה מיצתה את עצמה ולהגיע בכל זאת, מסיבות שלהם. זה לא סותר זה את זה וזה לגיטימי ביותר!

RossandRachel

New member
את צודקת...אבל יש הבדל בין

להגיד שההצגה מצתה את עצמה ללכתוב בעיתון שאלו הצגות אחרונות, או במילים אחרות- להנציח אותה בעודה בחיים...

m o r s h

New member
לא מסכים איתך..

אולי ההצגה כן מיצתה את עצמה ואולי לא אבל זה לא סותר. השחקנים עדיין מדהימים אחד-אחד, הרבה פעמים אנחנו נפגשים שמה כולם ואתם שואלים למה.. השחקנים לא מיצאו את עצמם- גם ההצגה לדעתי לא,לא משנה. אנחנו נפגשים שמה- כיף לנו שמה! לפעמים הרבה יותר מבכל מקום אחד- הכרנו שמה ואנחנו נהנים- אז למה להפסיק?!

mary lou

New member
מי שבא לו-בא../images/Emo70.gif

וחלילה שלא יתפרש כאילו יש לי בעיה עם זה שאנשים ממשיכים לבוא (בלי קשר לדעותיהם האומנותיות, נטייתם המינית, העדפתם הפוליטית או סוג הגלידה האהוב עליהם). מבחינתי- כמה שיותר יותר טוב. הבעיה שלי מתחילה כשהם (במשך חודשים ארוכים) טוענים שההצגה מיצתה את עצמה ולא מעניין עוד, כאילו מישהו כפה עליהם בכח לבוא. מי-שבא-לו-בא (וזה לא נורא...). כאמור, הנקודה שלי היא שאף אחד לא פה בכפייה. אי אפשר (ז"א אפשר פיזית, אבל לא רצוי) לירוק לבאר שממנה אתה שותה. אתה ויעל בר זוהר, אם לדייק. לבוא ולהספיד. [השערה אישית שלי שממש לא מופנית לכולכם אלא לחלק קטן מאוד... חשבתם פעם, אולי, במקרה, לדוגמא, היפותטי לחלוטין, שיכול להיות, רק יכול להיות שההצגה מיצתה את עצמה רק בעיניכם שראו אותה שוב ושוב ושוב? טוב... רק השערה, תאורטי,דמיוני, מופרע. אצלי נגיד זה לא קרה]

למעלה