לא נעלמתי יומיים נכנסתי בשעות הבוקר לפני שהלכתי לפרנסתי.
ח חנוך617 New member 27/1/04 #14 אה, אז יש מישהו שקורא את מודעות המאורסים מוקדם. חשבתי שאני סתם מזדרז.
א אריאלה ב. New member 27/1/04 #13 אגב, ההודעות של הטרולים מאתמול בערב, הושארו בכוונה בפורום, בשביל הנהלת הפורומים.
א אריאלה ב. New member 27/1/04 #16 נכון שאמרתי שאצ'פר אותך וכמובן שזה בע"ה וב"נ אבל קורה ששוכחים, לא? קיבעתי את זה עכשיו
י ישייבעבוחר New member 28/1/04 #27 אני משתמש עם האתר הזה המון דוגמה אתמול ב3.30 בלילה חזרנו כמה חברים מנתיבות ובדרך רציתי תפלת הדרך וחבד הביאו לי בציון תה" אבל היה חושך ולא הצלחתי לקרוא התחלתי ונתקעתי באמצע עד שנזכרתי שיש לי את זה בפלאפון אחלה של דבר רק חבל שאין שם שחרית
אני משתמש עם האתר הזה המון דוגמה אתמול ב3.30 בלילה חזרנו כמה חברים מנתיבות ובדרך רציתי תפלת הדרך וחבד הביאו לי בציון תה" אבל היה חושך ולא הצלחתי לקרוא התחלתי ונתקעתי באמצע עד שנזכרתי שיש לי את זה בפלאפון אחלה של דבר רק חבל שאין שם שחרית
י ישייבעבוחר New member 28/1/04 #29 גם לי אבל לפעמים מחוסר ברירה או שאני קורא בו תפלת הדרך או תהילים שזה לא משנה
ח חנוך617 New member 28/1/04 #33 על זה נאמר בשאלה "סתם שאלה". ולענין עצמו: אני בונה תרשים של חברי הפורום. לא אישית על החברים אך בכללות.
על זה נאמר בשאלה "סתם שאלה". ולענין עצמו: אני בונה תרשים של חברי הפורום. לא אישית על החברים אך בכללות.