זה לא נורמלי

SavageGirl1

New member
זה לא נורמלי../images/Emo7.gif

לא כל הגופות פונו אז יש סיכוי שיש עוד הרוגים חוץ מה-6 חיילים

אַמִיר

New member
גררררר

באמת עצוב לשמוע ששישה חיילים אשר נשלחו לעזה ללא בחירה נהרגו... משתתף בצערם של משפחות ההרוגים!

MS6

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך

יהי זכרם ברוך של גיבורינו הלוחמים שנפלו על הגנת עם ישראל בידי חיות הפרא החמאסניקים שהתעללו בגופותיהם. ענווה אין עוד הרוגים הכוונה היא שלא כל חלקי הגופות שלהם פונו. אני מקווה מאוד שצה"ל יגיב ביד קשה ואכזרית כנגד אותם הפראים של החמאס שתכליתם להשמידנו.

אַמִיר

New member
תגובה קשה ממש לא תיהיה במקום!

סבבה... הם אלימים! בעיה שלהם, וגם שלנו! אבל למה שנאחנו נירד לרמה שלהם? לא סתם קוראים לנו עם הספר, וזה בגלל שאנחנו יודעים לעבוד עם הראש שלנו... לעומתם מה זה פה חוקי הג'ונגל? החזק שורד??

במלחמה כמו במלחמה,

יש הרוגים, ומי שעובד יותר עם השכל, מנצח! תקופה חריפה- תהיה עכשיו במקומה!

MS6

New member
צודק!

בוא לא נרד לרמה שלהם.. זה בטח יקרע אותם מבפנים עד כדי כך שהם יפסיקו את הפעולות טרור שלהם כי הם יגידו "בואנה הישראלים האלה, איזה רמה יש להם! עזבו אתכם הם לא בשבילנו"

אוף../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

אופפ
למה הכל חייב להיות ככה!!!! זה ממש לא פייר! עכשיו עוד 6 משפחות נהרסו
למה השנאה הזאת לא יכולה להעלם?!? למה אנשים מסוגלים להגיע לרמת רוע כזאת של רצח?!? בע.... זה לא פייר... למה הכל חייב תמיד להיות כזה קשה?!?
יהי זכרם ברוך... אני משתתפת בצער במשפחות...

לא רק 6 משפחות|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

זה גם החברים שלו,והחברות שלו,והמכרים שלו,והעיר שלו,ואלו שלמדו איתו בביצפר,והשכנים שלו,אפילו הקרובים-רחוקים שלו..

יוו.... עוד הרוגים...

נו כמה אפשר? כמה זה עוד יימשך? אני כבר מאבדת תקווה ולא נראה לי שהשלום הזה בין ערבים ויהודים יגיע אי פעם! איזה חיות! לא רק שהם הרגו בני אדם.. למה להתעלל אחר כך בגופותיהם?!?! זה פשוט נורא מה שקורה מדי יום בארץ הזאת! אנחנו צריכים לזוז מהמקומות שלא שייכים לנו ולעמוד רק בגבול! למה צריך לשלוח את החייילים האלה לעזה? ולשטחים שבככל לא היו שלנו מההתחלה... המתנחלים צריכים כבר להתפנות (כן זה קשה אבל מי ביקש מהם לבוא לשם בכלל?) וככה אנחנו לא נסכן כל כך את החיילים שלנו... אויש.. זה כל כך עצוב! לזכרם-

למעלה