זה לא משבר זו צרה

קארניו

New member
הדבר הקל ביותר זה לעמוד מהצד ולפזר קלישאות

ועצות מהסוג: מה אני הייתי עושה במקומך . אבל אתה לא במקומו וספירת הזרע שלו נמוכה ולא שלך וזה ידוע שגבר שמזוהה עם היכולת להוליד מגלה שיש לו בעיית אי פריון הערכה העצמית שלו בעיניו יורדת וכמה שהוא ימלמל מנטרות יפות השכם והערב
שאף אחד לא יכול לגרום לו להרגיש נחות מבלי הסכמתו זה יעזור כמו כוסות רוח למת.
גם בטחון עצמי נמוך וגם אשה מציקה וגם עצם היותו דתי מערערים אותו ולכן רק עזרה מקצועית יכולה להוות פתרון עבורו.

dudix2

New member
זה היופי שבפורום

שכל אחד אומר את מה שהוא מאמין בו, גם אם את לא מסכימה איתי, זה בסדר.

קארניו

New member
נו , לא הייתי אומרת שהפורום יפה

אבל אני מסכימה עם טענתך שיש דעות שונות ולא חייבים להגיע לכלל הסכמה .

Aski7

New member

אם אתה רוצה להיות אינפנטיל שעסוק בלהתחרות מי משפיל את מי יותר.
אני היתי מסתפקת בהערה לגבי היותה אישה לא תומכת,
פגיעה חזרה בביטחונה העצמי הוא אקט של חלשים שמרגישים חזקים על ידי הורדה של אחרים.
עדיף לא להתחיל עם זה בכלל.
מובן למה אתה עלול להיפגע ממנה (אישה לא תומכת ומלגלגת זה נורא)
אבל אתה טוען שאתה לא נפגע נפשית גם ככה.. אין צורך לנסות להשפיל אותה לא תצא מלך.
במקרה הטוב תוכיח לה שאתה יכול להיות כמוה. אז במקום להתבייש זה יהיה לגיטימי..(כי שניכם עושים זאת).
תשאיר אותה לבד במקום המכוער של ירידה על הביטחון העצמי.
אם אתה מחפש לפגוע חזרה
אז תהרוג אותה בהצבת מראה להתנהגותה. ותראה לה איך הנסוג אמור להיות ושהיא פשוט לא ראויה לך!!

שלום שלום

בניגוד למה שמספר לך הרבי, בנישואים יש עוד כמה דברים חוץ ממפעל לייצור ילדים. למשל, שותפות. למשל, אכפתיות. אולי התחתנת בשידוך, אני לא יודעת אם אתה דתי או חרדי או מה, אבל בהרבה מערכות נישואים יש אפילו אהבה.
אי לכך, לא מן ההזוי הוא שתושיב את הגברת לשיחה ותסביר לה שאתם בבעיה והרופאים יפתרו אותה, ושהיחס שלה מתאים אולי לבהמות אבל ממש לא לאנשים עם מצפון. אתה לא עושה לה דווקא, אתה לא עושה לה בכוונה, אתה גם רוצה ילדים אבל יש בעיה. אם היא הייתה עקרה, האם היה מתאים לה שבכל בוקר תגיד לה שהיא לא אישה אמיתית כי הרחם שלה לא עובד? האם כל הווייתה היא להיות רחם וחצוצרות? (האמת שבהרבה חצרות חרדיות התשובה המזעזעת היא כן). כך גם הווייתך לא מסתכמת בזרע, והיא צריכה להתאפס על עצמה. קשה לה? שתלך לפסיכולוג.אני לא אומרת להתנהג כאילו אתה היחיד המסכן פה, היא רוצה ילדים והיא לא יכולה לקבל אותם- זה מצב מתסכל. אבל חשוב שהיא תבין שאתם בזה ביחד וזה לא משהו שאתה עושה לה בכוונה.

seelinewoman

New member
יש כאן שתי בעיות

בעיה של מיניות שתצטרך לקבל את פתרונה ממטפל מיני לשניכם.
ויש בעיית פריון, ואת הילד הבא תצטרכו לעשות במרפאה, במניפולציה
שתגביר את כושר ההפריה של אשתך או IVF.
זה שיש לך ספירת זרע נמוכה זה לא סוף העולם.
יש בשביל זה מדע ורפואה.

בהצלחה

למעלה