זה לא ממש קשור

Clueless Maiden

New member
זה לא ממש קשור

לשום דבר, אבל זה סתם נושא שחשבתי עליו בזמן האחרון. אתן חושבות ששני אנשים יכולים להיות כל החיים ביחד ולא להתרגל לשגרה? או...לא להתרגל לגמרי אחד לשני? אתן חושבות שאפשר להיות מאוהבות כל החיים באדם אחד, או להיות מאושרים בנישואים? כי אישית אני כמעט ולא מכירה אף זוג נשוי שעדיין מאוהב\מאושר בנישואין שלו.

אין לי כל כך

דעה בנושא אבל אני רק יכולה להגיד שיצא לי לחשוב על זה מ-ל-א. מפחיד אותי לחשוב שאני אהיה עם מישהו כל החיים או לפחות רובם כשאני לא מאוהבת בו ואני מרגישה איתו שגרה אבל ההיגיון שלי אומר שככה זה יהיה ובטח זה שונה מאחת לאחת. אבל אני יכולה להגיד שאחריי קשר של שנה ושלושה חודשים אני עדיין מאוהבת וטוב לי והוא מרגש אותי ומפתיע אותי וכל הדברים הטובים :) אבל כן, זה לא כמו ביום כשהכרנו, זה לא התרגשות של נשיקה ראשונה..

האמת שאני מכירה זוג כזה

דודים שלי - נשואים כבר מעל 10 שנים ועדיין מאוהבים עד מעל לראש.. פשוט רואים את זה, הם זיווג משמים, מתאימים כל כך.. אהבה מטורפת
אז נראה לי שזה קיים, בעיקר בגלל שאני רואה את זה סביבי.

ToryMaster

New member
אני מכירה כמה כאלו

בראש ובראשונה ההורים שלי, שביחד כבר עשרים וחמש שנים ועדיין חמודים כאלו. עוד יותר מזה, יש את סבא וסבתא שלי, שביחד כבר... מתקרב לשישים שנה, ועדיין יש להם את העקיצות האלו, והם עדיין מאוהבים כמו ילדים בני 16. אין לי ספק שאפשר להיות מאושרים בנישואים ולהיות מאוהבים כל החיים, השאלה היא רק אם מוצאים את האדם הנכון.

McBlack

New member
אני מוקפת בזוגות כאלה

אתן בתור דוגמה את דודה שלי ובעלה, שניהם כבר בפנסיה וביחד 40+ שנה... עדיין רואים כמה שהם אוהבים. הוא מעצבן אותה, היא צועקת עליו, ובלי שאף אחד שם לב הם מתנשקים ומתחבקים
אחד הדברים היותר מקסימים לראות אני מכירה באופן אישי יותר מ-4 זוגות שהתחתנו עם ה-high school lover שלהם, ולמרות שהם איתו כבר עשרות שנים הם מוצאים את הרגעים שלהם לרומנטיות. בין שטיפת הכלים והשיחות על עבודה יש להם את הקטעים שלהם. הדיגדוגים, החיבוקים, הנשיקות. ההערות לילדים
אני נוטה להיות בנאדם לא צפוי כך שאני מקווה שתהיה לזה השפעה גם בעתיד - בקטע של "להתרגל אחד לשני". לכל שיגרה יש מוצא, תמיד אפשר למצוא פיתרון אם רוצים. ואם לא רוצים? מתעקשים לנסות.

אני הוכחה חייה.

ההורים שלי עדין מאוהבים עד מעל הראש בדיוק כמו שאני וחבר שלי הם עדין הולכים יד ביד ומתנשקים כל הזמן ויושבים ביחד קרוב-קרוב ומדברים כל הזמן בטלפון או פנים מול פנים..... כבר 19 שנה שהם נשואים, וזה לא עובר.. אהבת אמת זאת אהבת אמת. הוכחה שאני נולדתי

למעלה