זה לא מוזר?...

ס א ט י ן

New member
זה לא מוזר?...

תמיד דימיינתי איך זה ירגיש לי... דמיינתי בראש ובחלומות שלי מה זאת אהבה, איך היא מתבטאת, מה מרגישים... עם הזמן הבנתי שאצל כל אחד זה שונה. ובגלל זה יש אנשים שמתאימים יותר ומתאימים פחות.... ועכשיו...עכשיו כשהוא כאן...ועדיין קצת קשה לי להאמין.... עכשיו כשאני מתבוננת על הבגדים שהוא שכח אצלי מהסופ"ש. קולטת בזוית העין את מברשת השיניים שלו עומדת לצד שלי באמבטיה בזמן שאני שוטפת פנים. רואה את הכרית של שנינו מונחת בשקט בין הסדינים על המיטה.... עכשיו אני יודעת... פתאום הכל מקבל משמעות אחרת...הכל יותר מלהיב, או יותר יפה, או יותר מפחיד.... פעם ראשונה בחיי שאני מרגישה באמת שיש לי משהו שאני חייבת לשמור עליו....משהו שאסור לי לאבד... כי פשוט נדמה שזה הולך כל כך...טוב.... :) לפעמים אני אפילו מפחדת לדבר על כמה שזה טוב כדי לא לעשות לעצמי עין הרע :) וזה באמת כל כך מוזר..כי הכרתי אותו רק לפני 7 חודשים. הכרתי אותו לפני 7 חודשים... ואני בת 20 ו9 חודשים עכשיו... בחישוב מהיר זה אומר שבמשך 20 שנה וחודשיים אני לא הכרתי אותו.... איך זה יכול להיות? כי זה פשוט מרגיש לי כאילו אני מכירה אותו הרבה יותר. למען האמת קצת קשה לי לזכור איך היה בלעדיו.... זה מדהים, לא? איך שבן אדם מגיע, נכנס אל החיים שלנו, ופתאום בבת אחת תופס מקום כל כך גדול שכבר קשה לזכור את החיים שלנו לפניו.... ומישהו כזה שאנחנו מכירים יחסים כל כך קצת זמן. קצת זמן יחסים לכל החיים שלנו. ופתאום זה הבן אדם שהכי סומכים עליו...והוא יודע עלי הכל...יותר ממה שאנשים שאני מכירה כל החיים יודעים עליי. זה הגיוני? ומרגישים הכי בטוחים איתו. כאילו שבאמת הכרנו אותו כל החיים... ואולי אני באמת מכירה אותו יותר ממה שאני חושבת...אולי באמת יש קשר מסויים בין נשמות שגורלן עתיד להצטלב?... אני זוכרת איך שפעם הייתי יושבת במיטה מאוחר בלילה ומדמיינת איפה הוא עכשיו. ידעתי שהוא צריך להגיד אליי...רק לא ידעתי מתי... מוזר איך שרק בן אדם אחד, אחרי 20 שנה ו9 חודשים, הצליח לחדור כל כך עמוק וכל כך מהר...וכל מה שהיה מקודם..נראה כל כך שולי וחסר חשיבות...ועכשיו הכל פשוט נראה...טוב יותר...אופטימי יותר... עם כל הצרות שיש לנו במדינה הזאת....עם כל הצרות שיש לנו בחיים...כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה...אני אוהבת אותו... וזהו... השאר לא כל כך חשוב... מוזר, לא?...

Daydreamer47

New member
בהחלט מוזר ../images/Emo3.gif

אבל אני רוצה גם! שמח בשמחתך סאטין!
אל תחשבי שזה מוזר כי זה ממש לא! ניצרי כל רגע, תהני מכל דבר קטן, החיים מורכבים מהדברים הקטנים גם אם לעיתים זה נראה מוזר! "לא אל תקחו לי את השמש את הבוקר שנולד זכרונות יפים מאמש הם שלי איתי לעד לא אל תדליקו את הלילה עד הסוף של השקיעה מה בסך הכל נשאר לי אל תגעו באהבה..." (יגאל בשן) אוףףףף, אני רוצה גם (=

ס א ט י ן

New member
יווו אני כל כך אוהבת את השיר הזה:)

כבר שכחתי ממנו, לפני שנה לא הפסקתי לשיר אותו:)

יפה. זאת תחושה שאצל הנשים...

מאד חזקה. להרגיש את כולך שלו ואיתו ותארת את זה יפה ואמיתי! להרגיש שהוא חלק ממך ובמיוחד את תחושת הביטחון -במיוחד כאשר הוא חוזר הבייתה. דרך אגב... אצל גברים אין כמעט התחושה הזאת אלא אצלהם התחושה שתיארת הופכת לרצון לחמימות הנשית ולתחושת הרוגע שהן משדרות כאשר הם חוזרים הבייתה. הם יודעים שאתן מסודרות יותר ( בד"כ) ואוהבים לכן את האווירה הביתית, איתן, בשל כך. גיל.

ס א ט י ן

New member
אני דווקא לא חושבת שיש הבדל כזה

גדול אצל גברים ונשים כשמדובר באהבה. מבחינה תיאורטית אפשר להתחיל לחקור את הרצונות הגבריים מול הנשיים. אבל יצא לי לדבר עם מספיק ידידים גברים שלי על איך הם מרגישים כלפי החברות שלהן, או כלפי מי שהם מאוהבים בה, והבנתי שהרבה פעמים זה שונה- אבל לא בגלל שהם גברים, אלא מכיוון שבני אדם פשוט שונים אחד מהשני, כי התגובות שלהם היו שונות לא משלי- אלא משל גברים אחרים. וגם הבנתי שבעצם הם מרגישים הרבה פעמים אותו דבר, בעוצמה גדולה כל כך....

מקסים מה שכתבת ../images/Emo9.gif

כל כך מזדהה עם מה שכתבת- הוא נכנס אל חיי לפני שבעה חודשים כמעט והוא מילא אותן בצורה כזאת קסומה, שפשוט קשה להאמין. מי היה מאמין שאני שעברתי דרך כה ארוכה עד כה, אזכה לאהבה כל כך גדולה ומיוחדת
. מאחלת לך ולכולם פה המון אושר ואהבה

ס א ט י ן

New member
שירי

את זוכרת איך עד שפגשנו אותם כל הזמן נכנסנו לפורום כדי לבכות למה אנחנו לא מוצאות ולמה ולמה ולמה? איזה כיף זה להיזכר בזה עכשיו כמו משהו שכל כך רחוק מאיתנו....כמעט כאילו מדובר במישהי אחרת שנכנסה אז ורשמה את זה....

elena20

New member
איזה כייך לשמוע../images/Emo13.gif, אני כל כך מזדהה

איתך,אני גם הכרתי את חבר שלי לפני 7 חודשים וקשה לי לדמיין את חיי בלעדיו...
מרגישה כאילו מכירה אותו כבר כמה שנים,בקיצור שרק תמשיכי להיות מאושרת

למעלה