זה לא יכול להיות!

תרקדי

New member
זה לא יכול להיות!

לפני מספר חודשים, ראיתי בערוץ 8 תוכנית על איש העץ. זהו אדם שבגלל מחלה מסויימת, הגוף שלו (בעיקר כפות הידיים והרגליים) מייצר גזעים וענפים של עצים (ומסתבר שעל הגזעים האלה שלו, חיים גם בע"ח). אחרי התוכנית שודר ראיון עם רופא ישראלי שנשאל האם דבר כזה יכול להיות (האם גוף האדם יכול להיות קרקע פורייה לגידול עצים - עד כמה שזה נקרא ונשמע הזוי). הרופא ענה את התשובה הבאה (שהותירה אותי מעט מודאגת): הרפואה של היום (וגם הרפואה המערבית שנחשבת כמתקדמת), עדיין לא יודעת ולא ראתה את כל ההפתעות שיש בגוף האדם. הרופא טען שאם לבכירי הרופאים המערביים של היום, היה מוזר לראות אדם המגדל בתוך גופו סוג של עץ, הם עוד לא יודעים מה מחכה להם בעתיד. מה שכן, הוא הרגיע ואמר שבישראל, רוב הסיכויים שדבר כזה לא היה קורה, כיוון שהיו עוצרים (או מנסים לעצור) את המחלה בזמן. התוכנית תשודר גם היום, בערוץ 8 בשעה 10:15. ממליצה לראות.

מפחיד משהו, את בטוחה שזה אמיתי??!

ממש ל-belive it or not

תרקדי

New member
כן! אם יש לך כבלים, תסתכלי ב - 10:15 בערוץ 8

התוכנית משודרת היום שוב.

../images/Emo17.gif../images/Emo17.gif התחלתי לראות את התוכנית ומיד

עברתי לערוץ אחר לא מסוגלת לראות סרטים מסוג זה, מפחיד מאוד גם בעלי והילדים לא יכלו לראות

תרקדי

New member
התוכנית לא קלה, זה נכון.

כשסיפרתי להורים שלי, אחרי שצפיתי בתוכנית בפעם הראשונה, אני לא חושבת שהם דימיינו לעצמם מצב כזה. כשהם התחילו לצפות בתוכנית, גם אמא שלי הפסיקה אחרי זמן קצר ואמרה שאינה יכולה לצפות בזה יותר. אבי כן ראה את התוכנית ואמר שיש דברים שגם כשאתה רואה אותם, קשה לך להאמין.

זה הציפורניים שלו?

ראיתי כמה דברים דומים בדיסקברי - האמת הסיכוי שדבר כזה יקרה בעולם המערבי הוא קלוש - כי היו עוצרים את המחלה בזמן

פנומן 72

New member
זה הפאקינג ידיים שלו

וכמו שאמרת בעולם המערבי זה לא ייקרה כי ברגע שהזוועה מתחילה לצוץ מיד מטפלים בזה.

פנומן 72

New member
בתור חוקר נבואות 2012

ישנם עשרות אם לא מאות סרטונים העוסקים בנבואת שבט המאיה. האם אתה מתכוון לסרט האחרון של אמריך שיצא לקולנוע ?

לא, ממש לא הסרט קולנוע

הבנתי ששודר בעבר בערוץ 8 סרט על שבט המאיה ולא על איזה סוג ותאור האסונות הצפויים ב 2012

פנומן 72

New member
היה דבר כזה

מה שיש ברשותי הוא הסרט מערוץ ההיסטוריה על שבט המאיה ועל נבואת ה-21.12.2012 הסובב סביב לוח השנה שלהם ונבואותיו

אז זה לא הסרט

שכתבת בתחילה? כי אני הבנתי שאתה מדבר על סרט קולנוע והתאור שלך עכשיו מתאים יותר יש סיכוי להשאלה ?

פנומן 72

New member
אין שום בעיה

אני יכול לפנק אותך בלינקים, או לשלוח לך דיסק. מה אתה מעדיף ?

למעלה