זה לא יאמן...

einatooosh 05

New member
זה לא יאמן...

או.קיי עוד יומיים להופעה... ו.. קרה דבר פשוט אדיר!!! אבא שלי, הוא מורה לתקשרות בביה"ס שלנו (כן, נוראי, אני יודעת!) וגם האחרי על הרדיו בביה"ס, הוא דיבר עם האחרי על הפאב וסיכם איתו שכל הופעה באים שני ילדים וניכנסים חינם ומראיינים את המופיעים ועושים תוכנית עם פירסום ברדיו, אז ההופעה של סינרגיה זאת ההופעה הראשונה מאז שסוכם הדבר, וידיד שלי הולך לראיין אותם.... ומי עוד?!?!!?.... אנייייייייייי, טוב, למרות שאני לא במגמת תקשרות... בכל זאת, זה סינרגיה אז אבא שלי הסכים לעצמו להשתמש בפרוטקציות
יווו.. זה לא יאמן... אני וידיד שלי, באים שעה לפני ההופעה, מראיינים אותם, מצטלמים איתם.... יווו... אני אעלה לפה ישר אחרי ההופעה את הראיון והתמונות (אם אני אצליח:( )... שיהיה לי בהצלחההה וכמובן כיף..:)... תחזיקו לי אצבעות!.. מ-א-ו-ש-ר-ת!!! אהה... ואיך שחכתי, בעצם לזה כתבתי את ההודעה הזאת, אם למישהו יש שאלות... טובות שהוא רוצה להציע... אז מהר... אני צריכה את עזרתכם... שפכו שאלות... סומכת עליכם!!!

סינטטית

New member
חחח לא ממש

כל מה שאני יכולה לשאול אני גם יכולה לענות לעצמי נכון לעכשיו.. אז.. לאX: אבל תהני

ornit4

New member
וואי... אדיר!

תשאלי אותם דברים על הדיסק החדש, מי מהם אוהב איזה שיר, ומתי כבר הם יופיעו בעירום- בירושלים
(אני אסתום :X)

einatooosh 05

New member
חחח.. אדירה!

נראה לי אם אני שואלת אותם דבר כזה הם הורגים אותי..חח...:)

יוטו2

New member
אם כבר את מדברת איתם - שאלי אותם

מתי הם מופיעים שוב בקרני שומרון ..

einatooosh 05

New member
=(

זה ראיון מסודר, אני אל יכולה לשאול אותם על כל ההופעות!!!... סוריי!

שלומיתת

New member
למה יקרות?

המחירים בסדר גמור ככה זה הופעות חוצמזה שזה ממש לא תלוי בהם

למעלה