זה לא יאומן!!

RAFI THE NIGGER

New member
זה לא יאומן!!

מגדל ניצחו בסיינה! מדהים מדהים אני בשוק חשבתי נקבל 20 בראש

eari

New member
פשוט מאד...

ההסבר היחיד שיכול להסביר את הבדלי הרמות בין משחקיה של הפועל ביולב לליגה, הוא ענין 5 זרים ביולב, לעומת 3 בליגה, כנראה שדן עדיין לא מסתדר עם 3 זרים בלבד, אחרת אין אפשרות להסביר את פיצול האישיות של הקבוצה..

RAFI THE NIGGER

New member
יש הסבר

פשוט מתאבדים על המגרש! ראית לחימה אפילו גולמאץ התאבד על המגרש

זה מהסוג הנצחונות

של הפועל בתקופה רגועה, השחקנים הגיעו לשם כמיואשים לגמרי מהמצב שקורה בהפועל. וכך בשקט בשקט בלי לחץ כשמרגישים את המות מול עינים, אף אחד לא תוכל עליהם.

אריאל5

New member
רק קיבלתי חיזוק לדעתי.

אתמול ראינו שכל הזרים טובים למעט גולמאץ שעשה רק שטויות. דן שמיר המשיך להיות לא טוב אבל זה לא השפיע. קוטה היה מצוין אז הוא הוציא אותו רק בגלל שהטלויזיה רצתה את חג'ג' שלא בכושר. טוב שהוא לא הוציא את סליי והכניס את פניני כמו שהפרשן רצה.

eari

New member
חיזוק?!

אני לא יודע מה אתה רוצה? מה שווים זרים שלא יודעים יציבות מה היא??? עדיף בינוניים ויציבים, מכאלו שיום טובים ויום גרועים.. אוסטין וטימי היחידים שאמורים להישאר! סליי מתחיל לחזור לעצמו ויהיה במעקב.. קוטה וגולמאץ` לא ברורים עדיין וכרגע כל הקבוצה באי ודאות, קשה להחליט כשכל פעם זר אחר תופס יום טוב/רע.. בקשר לדן, אין מצב שקבוצה כמו ירושלים תנצח באיטליה משחק כזה ללא מאמן! דן היה מצוין! אין אפשרות לנהל משחק כ``כ רע ועוד לנצח, אל תשכח שגם לו זו עונה ראשונה כמאמן ראשי, זה הימור ידוע מראש, וחייבים לתת לו עוד זמן..

אריאל5

New member
דן שמיר..

עשה מה שמכיב לא עשתה שניהם פגשו קבוצה הרבה יותר טובה ביום רע במיוחד י-ם ניצלה את זה מכבי לא. הפער בין פנא למכבי הוא בערך כמו בין סיינה לי-ם.

למעלה