זה לא טראקים בכלל

OmriAfenJar

New member
זה לא טראקים בכלל

כל 1 חושב פה שהוא מבין בטראקים זה לא טראקים בכלל מנהל פורום תן לי את 10 החזקים שלך נרהא אם אתה באמת במין שיהיה לי ממה לתפוס ממך

MidNight Flame

New member
כמה דברים!

1) אנחנו לא רואים בעין יפה הצפות! 2) יש שני מנהלים בפורום הזה! 3) שחצנים לא מתקבלים בברכה... 4) אל תשתחצן לפני שאתה מבין עם מי אתה מתעסק... אתה תמיד מוזמן לעשות תחרויות עם HOOK ואנחנו נהנה לצחוק עלייך!

OmriAfenJar

New member
מה?

דבר ראשון אני לא מציף אני לא שחצן אני אומר שאתם פה לא מדברים על טראקים ומי זה Hook לא באתי לריב פה אם אף 1 יש לך איי סי קיו

Mike A

New member
חחחחחח

כמה שאנשים מצחיקים אותי לפעמים.. "מה אתה מבין" "תן שמות" קיצר אח שלי, מצבך גרוע. מה זה מביוןן בטרקים? מי שיש לו יותר? מי שיש לו הכי נדירים? כדאי מאוד שתשנה את טון הדיבור והיחס שלך לפני שיקרו פה דברים לא נעימים.

ELior

New member
לי יש טראקים שלו נו אז מה זה אומר?

שאני מבין במוזיקה? חחחחחח הוא נחמד לא יותר מיזה חחחחח מה אתה שומע ביכלל שאתה כבר מגדיר את עצמך מבין האא? יש פה אנשים יוכלו אותך תעביר כמה דפים ותראה כמה שהפורום הזה טוב!

OmriAfenJar

New member
אני לא שומע אותו

רציתי לראות אם הוא טוב איזה טראקים יש לך טובים חדשים תן לי כמה שמות בא לך?

ELior

New member
אתמול מחקתי דיסק שלם שלו כי.....

לא היה לי מקום במחשב

lo siento

New member
אחחח, עומרי אחי

מפרקים אותך אחי, מה נסגר איתך, מה הדיבור הזה בא לך סבבה לא בא לך גם כן סבבה אבל אל תדבר ואח"כ תצפה שלא יהיה לזה תגובה, זה העיקרון של תגובה להגיב, קיצר, חחחח, גומרים עלייך הא אחי?:):):):):), הוק, אתה השומר אחי, אתה מגדולי האספנים?:), אתה סבבה לגמרי

OmriAfenJar

New member
איזה דיבור?

אני מדבר פה בסבבה כל אחד שולח לי הודעה עושה לי מה הפזות שלך מי אתם חושבים שאתם אי אפשר לדבר איתכם אז אולי אני לא הכי מבין בטראקים אז מה כל 1 פה משחק אותה די ג´י

למעלה