ההפריה הבאה תצליח ב"ה ../images/Emo45.gif
לבכות לפעמים זה טוב, משחרר, מרגיע. ולמרות העצב תשמחי, יש לך שישה מוקפאים שמהם תבוא הישועה. החזרת מוקפאים נחשבת לקלה יותר כי לא צריך זריקות, אלא רק לאחר ההחזרה תלוי אם את מקבלת גסטון (זריקות) או אוטרוגסטן (כדורים וגינליים). טריים נחשבים טובים יותר (בנות לא להיכנס לפאניקה ולכעוס עליי, אין לי את המקורות אבל ידוע שטריים טובים יותר ממוקפאים) ולמרות זאת אני הריתי פעמיים ממוקפאים (כאשר לא האמנתי בכלל בסנפרוסט המוקפא הזה). לענייננו ואת החשובה כרגע! ביום הראשון של המחזור מגיעים לבדיקת דם ואולטרסאונד. במשך שבועיים מקבלים אסטרופם (תרופה לעיבוי רירית הרחם), וכמובן מבצעים בדיקת דם ואולטרסאונד אחת לשבוע. בשבוע השלישי עדיין ממשיכים עם האסטרופם ולאחר שהרירית מספיק עבה לפחות 8 מ"מ ניתן להחזיר את המוקפאים, (הכי טוב להגיע לרירית בעובי 1 סנטימטר אבל מסתפקים גם בפחות). כיומיים לפני ההחזרה מוסיפים גם כדורי אוטרוגסטן (כדורים וגינליים) ואותם לוקחים ביחד עם האסטרופם עד לתשובת הבטא.(בסה"כ לוקח כשבועיים וחצי עד ההחזרה - אצלי בכל מקרה). ואז... מגיעים בבוקר ליחידת ה-I.V.F ואז האחות מודיעה למעבדה שאפשר להפשיר את המבחנות עם העוברים. מפשירים, בודקים אם העוברים שרדו החזרה ומבצעים את ההחזרה. (איני יכולה להגיד לך מה קורה במצב שהעוברים לא שרדו את ההפשרה, בטח בנות אחרות יודעות וכבר ירתמו לעבודה ויכתבו לך, נראה לי שב-95% מהמקרים יש החזרה בכל מצב). זהו האפונים הופשרו, הוחזרו ועכשיו רק נשאר לדגור ולחכות שבועיים עד הבטא ולהתפלל שיצליח. אני כתבתי לך את התהליך של החזרת מוקפאים שאני מכירה ואני עוברת, אני מניחה שאצל כל אחת ואחת זה שונה גם מבחינת בית החולים. אז המון המון הצלחה, עם חיבוק דובי גדול ואוהב. ויאללה בקרוב תעופי לך לפורום אחר. מאחלת לך מכל ליבי שתצליחי ויהיו לך ילדים חמודים ומקסימים.