זה לא הצליח...

• פותח הנושא nam
  • פורסם בתאריך

nam

New member
זה לא הצליח...../images/Emo7.gif

ההפריה הראשונה שלי לא הצליחה. הודיעו לי עכשיו. הייתי בטוחה שזה יצליח, ואני לא מפסיקה לבכות. עכשיו אתחיל מחזור הפשרה (יש לי רק שישה עוברים). מישהי יכולה לספר לי על הפשרה- במה זה כרוך? זה שוב זריקות? זה יותר קל? מהם הסיכויים? איזה ייאוש!

עמית@

New member
זה יותר קל- מקבלים רק כדורים לעיבוי

הרירית- או שהולכים על מחזור טבעי (אם יש לך אחד תקין) ומחזירים את העוברים כשהרירית בעובי הרצוי (או יומים אחרי הביוץ) צר לי על הטיפול הנוכחי- זה כואב נורא עמית

love joy

New member
עצוב לשמוע.

עצוב לשמוע שאחרי כל התקוות השתשובה היא שלילית. אז אחרי שתבכי כמה שרק צריך תאספי את עצמך לקראת הארטיקים החמודים שיוחזרו לך לרחם. בעיקרון אם יש ביוץ טבעי מחזירים על מחזור טבעי (ללא כדורים וללא זריקות) אם אין ביוץ, אז גורמים לגדילת הרירית ע"י כדורים בלבד (בד"כ פריגנובה או שם גנרי אחר) ואז מפשירים אותם ומחזירים. התהליך פשוט ולא כואב והוא כמו חודש הפסקה עבור הגוף, כך שאם חס וחלילה זה לא מצליח אפשר ישר להתחיל שוב (אם יש כוחות נפש כמובן) אצלינו העוברים לא שרדו את ההפשרה, אבל כפי שנאמר לנו זה לפעמים קורה, ויש לי אחיינית מארטיקים, כך שיש סיכוי גדול. מחזיקה אצבעות להמשך LOVE JOY

מיכל ק-ש

New member
כמה חבל ../images/Emo10.gif

באמת עצוב. כמה ציפיות מתנקזות להפריה הראשונה. אבל יש גם נקודת אור: יש לך עוברים נוספים. אמנם את אומרת שיש לך "רק" שישה, אבל כידוע צריך רק אחד (או שניים - תלוי מה את מעדיפה) שישתרשו... כבר תיארו לך את תהליך ההחזרה, אז כל שנותר זה לאחל בהצלחה. הלוואי שבחודש הבא זה ילך וישאר לך "עודף" של עוברים להריונות הבאים.

אולה *

New member
מצטערת ../images/Emo4.gif

אין לי עדיין נסיון עם מוקפאים - אני לפני החזרת מוקפאים ראשונה, לוקחת כדורים לעיבוי הרירית. בהצלחה, אולה.

מצטערת לשמוע

אני מתארת לעצמי איזו אכזבה את בטח מרגישה מקווה שבפעם הבאה יהיו רק בשורות טובות מה זאת אומרת יש לך רק ששה עוברים - שישה זה המון, זה שישה ילדים פוטנציאליים... שיהיה בהצלחה !

אושרת@@

New member
../images/Emo46.gif צר לי בשבילך,,,,,,

מקווה שמהשישיה יצאו שישה ילדונים מקסימים,,,
מזה רק?! 6 זה יפה מאוד בהצלחה בהמשך

עצוב לי איתך

אין מילים רבות לניחומים כאשר התקווה מתנפצת. מחר יום חדש, ובמחזור שיתחיל תקווה חדשה להצלחה. יש הרבה סיפורי הצלחה של מוקפאים בפורום, ויש גם סיכויים יפים. חיבוק גדול לעידוד זוהרה

ההפריה הבאה תצליח ב"ה ../images/Emo45.gif

לבכות לפעמים זה טוב, משחרר, מרגיע. ולמרות העצב תשמחי, יש לך שישה מוקפאים שמהם תבוא הישועה. החזרת מוקפאים נחשבת לקלה יותר כי לא צריך זריקות, אלא רק לאחר ההחזרה תלוי אם את מקבלת גסטון (זריקות) או אוטרוגסטן (כדורים וגינליים). טריים נחשבים טובים יותר (בנות לא להיכנס לפאניקה ולכעוס עליי, אין לי את המקורות אבל ידוע שטריים טובים יותר ממוקפאים) ולמרות זאת אני הריתי פעמיים ממוקפאים (כאשר לא האמנתי בכלל בסנפרוסט המוקפא הזה). לענייננו ואת החשובה כרגע! ביום הראשון של המחזור מגיעים לבדיקת דם ואולטרסאונד. במשך שבועיים מקבלים אסטרופם (תרופה לעיבוי רירית הרחם), וכמובן מבצעים בדיקת דם ואולטרסאונד אחת לשבוע. בשבוע השלישי עדיין ממשיכים עם האסטרופם ולאחר שהרירית מספיק עבה לפחות 8 מ"מ ניתן להחזיר את המוקפאים, (הכי טוב להגיע לרירית בעובי 1 סנטימטר אבל מסתפקים גם בפחות). כיומיים לפני ההחזרה מוסיפים גם כדורי אוטרוגסטן (כדורים וגינליים) ואותם לוקחים ביחד עם האסטרופם עד לתשובת הבטא.(בסה"כ לוקח כשבועיים וחצי עד ההחזרה - אצלי בכל מקרה). ואז... מגיעים בבוקר ליחידת ה-I.V.F ואז האחות מודיעה למעבדה שאפשר להפשיר את המבחנות עם העוברים. מפשירים, בודקים אם העוברים שרדו החזרה ומבצעים את ההחזרה. (איני יכולה להגיד לך מה קורה במצב שהעוברים לא שרדו את ההפשרה, בטח בנות אחרות יודעות וכבר ירתמו לעבודה ויכתבו לך, נראה לי שב-95% מהמקרים יש החזרה בכל מצב). זהו האפונים הופשרו, הוחזרו ועכשיו רק נשאר לדגור ולחכות שבועיים עד הבטא ולהתפלל שיצליח. אני כתבתי לך את התהליך של החזרת מוקפאים שאני מכירה ואני עוברת, אני מניחה שאצל כל אחת ואחת זה שונה גם מבחינת בית החולים. אז המון המון הצלחה, עם חיבוק דובי גדול ואוהב. ויאללה בקרוב תעופי לך לפורום אחר. מאחלת לך מכל ליבי שתצליחי ויהיו לך ילדים חמודים ומקסימים.

nam

New member
תודה לכולכן

באמת ניחמתן אותי, כל אחת ואחת. אני עדיין בדיכאון נוראי ואין לי חשק לכלום. כאילו הוציאו לי את האויר. לפחות התהליך הוא יותר פשוט. אני כ"כ חוששת שלא ילך לי. הרעיון שאהיה בהריון נשמע לי לפעמים מאוד דמיוני, כך שלא ממש הופתעתי מהכישלון... היהלום שבכתר- תודה לך על ההסבר המפורט. ובכלל- לא השתמשתי הרבה בפורום, אך מאז שהתחלתי בהפריה אני קוראת כל הזמן ומרגישה שאני מכירה אתכן טוב והתמיכה כאן היא עצומה ונותנת הרבה כוחות. מקווה שאוכל לתרום גם אני עם מעט הניסיון שיש לי, כשאתאושש.

נאם - קבלי עוד כוחות ../images/Emo113.gif

זה באמת יום שמתאים להיכנס מתחת לפוך ולהתמסר לדיכאון. וכשתתאוששי תתחילי לדמיין שזה אפשרי... סתם דוגמא: לשלומלום אהובי כתוב על הצג של הפלאפון שלו "כן, זה אפשרי!" וזוהי סיסמא ששירתה אותו המון בחיים למשל בהתמודדות שלו עם הפציעה והנכות שלו. מחבקת

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif nam ../images/Emo14.gif

כן, לפעמים זה לא מצליח. אחרי שאנחנו בטוחות כל כך, ומצפות כל כך- המציאות נושכת, וזה כואב נורא. אבל רק לזמן קצר. כי לפני שייבשו הדמעות, את כבר תהיי בתחילתו של טיפול החזרה, והפעם הסוף חייב להיות משמח. כמו שאמרו לך החזרת מוקפאים קלה בהרבה מטיפול עם שאיבה. אמנם לטריים יש קצת יותר סיכוי, אבל כשיש הריון זה מאה אחוז הריון (או מאתים אם יקלטו שניים). 6 עוברים זה גיבוי לגמרי לא רע. זה בהחלט שתי החזרות, אחת עכשיו, ואחת- אם יהיה צורך אחרי שהילד יגדל. אז קחי לך עוד חצי יום לבכות ולהתפנק מתחת לפוך, ויאללה לדרך, להתחיל לחתור מול הזרם כי אי שם אחרי העיקול הבא מחכה לנו ילד.
נועם

יעל@

New member
עצובה איתך ../images/Emo7.gif

זה אף פעם לא קל, לגלות שלא הצליח. אבל שישה עוברים זה בהחלט יפה, ויש שתי אפשרויות להחזרה או על ביוץ טבעי אם יש וזה לרב ללא תרופות, או עם תרופות לעיבוי הרירית. מקווה כי זה יצליח עם ששת המוקפאים. חיבוק גדול ומנחם, יעל

תוליק

New member
../images/Emo7.gif

אני לא מבינה בהפשרות - אבל אני מבינה בעוד חודש שלא הצליח. מצטערת בצערך

באותה הקלחת היום ../images/Emo74.gif

אני היום דיי פאסימית, אז אולי עדיף שלא אנסה לעודד, כי אני לא בטוחה שזה יצא כ"כ טוב. לגבי הפשרה או החזרת מוקפאים אז דיי ענו לך, ואני חייבת לעוף הבייתה מהעבודה. אז שיהיה רק בהצלחה. סאני.

nam

New member
סאני יקרה

אני מקווה שהדברים יסתדרו מהר, ושתתעודדי. את בהחלט לא צריכה לנסות לעודד היום. אני עצובה ומשתתפת בצערך ומחזיקה לך אצבעות...

למעלה