זה לא היופי של סטו, זה ה
י.

אצלי נדיר שיש חלומות צלולים XDD

אני לא מודעת לזה שזה חלום, כשאני חולמת... גם אם קורה דבר לא הגיוני בגרוש X.X;

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

הערב ב-18:00 נטע קשת, אמנית בעוגות תענה על שאלות הגולשים בנושא עוגות יום הולדת ותיתן טיפים ומתכונים לגולשים. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום ימי הולדת ומתנות
הערב בשעה 21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD, גיא פינקלשטיין, מנכ"ל עמותת "לשם" לקידום סטודנטים עם לקויות למידה ויענה על שאלות הנוגעות להתמודדות של מבוגרים לקויי למידה בתחום ההשכלה הגבוהה והתעסוקה. אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות שנפתח בפורום
מצילים את קטר 101 חברי פורום תחבורה ציבורית מעונינים למנוע את פירוק קטר הדיזל הראשון בארץ ע"י רכבת ישראל, אתם מוזמנים לסייע. חותמים ומשפיעים
לעצומה: http://users.tapuz.co.il/ygjtool/394/

Eriol

New member
נצל"ש

החברות ביוגי הו מהווה שם ניגוד לעיקרון של "אדם לאדם זאב", שלפיו בני האדם רוצים רק להביס אחד את השני בעולם של מאבק נצחי. אדולף היטלר אמר "אלה שרוצים לחיות, תנו להם להילחם, ואלה שלא רוצים להילחם בעולם הזה של מאבק נצחי לא ראויים לחיות.". עולם של מאבק נצחי חסר רחמים הוא העולם של סטו קאיבה בתאגיד שאליו הוא נלקח מבית היתומים ושעליו הוא השתלט בחוכמתו הרבה. העולם הזה הוא העולם שעיצב את אישיותו של סטו קאיבה - אישיות קרה, מגעילה, מאנייקית ולא ידידותית. האיש היחיד שאותו סטו קאיבה אוהב הוא אחיו מוקובה, שאהבתו אליו קיימת עוד מימי בית היתומים. אל כל השאר מתנהג סטו קאיבה בגועליות במקרה הטוב, ובאכזריות במקרה הרע. סטו קאיבה מתנהג בגועליות גם כלפי החבורה של יוגי ובמיוחד כלפי קטסויה ג'ונויוצ'י, שנקרא בגרסה האמריקאית ג'וסף "ג'ואי" ווילר. ג'ונויוצ'י כועס על סטו קאיבה, ובצדק. גם אני כעסתי על סטו קאיבה, ואף פתחתי דיון ארוך בקומונה על סטו קאיבה, שאותו ניתן להשוות לדו-קרב על המקום השלישי בין סטו קאיבה לג'ונויוצ'י בטורניר שבו מאריק האפל ניסה להשתלט על העולם. אבל סטו קאיבה הוא כזה בגלל שהחיים אנסו אותו להיות כזה, בגלל שהוא חי בעולם של מאבק נצחי שבו אין באמת ידידים ואדם לאדם זאב. אטמו מבין את זה, אבל ג'ונויוצ'י לא. אטמו לא מרחיק בגלל זה את ג'ונויוצ'י מחבורתו, כי ג'ונויוצ'י הוא כזה בגלל סיבות צודקות, בגלל שזה טבעי לכעוס על סטו קאיבה בגלל ההתנהגות הגועלית שלו. אטמו נעלה מג'ונויוצ'י בהבנתו את סטו קאיבה, אבל הוא נשאר איתו בזכות הלב האחד של החבורה, לב של אור ששואף לטוב ולצדק. בואו נשאף לכך שלכולנו יהיה חלק בלב האור הזה.

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif אני דווקה חושבת שאפשר להיות

אדם טוב גם בלי מתיקות מוגזמת

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|../images/Emo45.gif. =/

ואדון אריאול, אני חושבת שאתה מגזים בנוגע לסטו, ולפי דעתי, באותו הדיון שערכנו אז בקומונה, הבהרתי לך מספיק פעמים למה. אטמו לא התגלמות הטוב והיופי, גם בו יש צדדים רעים.

Eriol

New member
מה שכתבתי בהודעה

הוא בדיוק מה שאת כתבת לי כל הזמן: שסטו קאיבה הוא כזה בגלל העולם האכזר שבו עוצבה אישיותו.

Cagome chan12

New member
אריאול, לך לעזאזל.../images/Emo15.gif

תפסיק להעליב את סטו! אין לך שום זכות ללעוג לדמויות אחרות. אתה מתנהג בדיוק כמו הדמויות שמהן אתה כל-כך סולד. אתה לא מבין שהנאומים המלאים שלך יכולים להרוג מישהו? די!! פשוט תפסיק להיות כזה דרמתי, כבד ומפותח! יצאת לכולנו כבר מכל החורים.

Cagome chan12

New member
אתה כתבת את זה../images/Emo15.gif

בצורה הכי לא בוגרת שיש, בניגוד לשאר הנאומים שלך. אף-פעם לא חשבתי שאגיד לך את זה, אבל, תתבגר.

Eriol

New member
למה את חושבת ככה?

למה את חושבת שאני לא בוגר? למה את חושבת שמה שכתבתי לא היה בוגר?

Cagome chan12

New member
אהמ.../images/Emo15.gif

"אישיותו של סטו קאיבה - אישיות קרה, מגעילה, מאנייקית ולא ידידותית" אני לא חושבת שזה בוגר במיוחד.

Cagome chan12

New member
אוי, גט ריל../images/Emo15.gif

לא, אלה לא המילים הכי טובות. אנחנו כולנו יודעים מה אתה חושב עליו, והיית בהחלט יכול לנסח את זה אחרת.

Eriol

New member
היי,

אני רק כתבתי מה שגברת קאיבה רטפורד כתבה מזמן - שהאישיות הרעה של סטו קאיבה עוצבה ככה בגלל העולם שבו הוא חי!

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אני מסכימה עם ליאו.

לסטו קאיבה אין שום אישיות רעה, הוא פשוט בנאדם כמו כולנו עם כמה חסרונות! הוא אוהב את אח שלו, הוא עזר הרבה פעמים לאטמו/יוגי והחבורה, והוא טוב לב עמוק בפנים. אם הוא לא היה ככה, הוא לא היה דמות כלכך חשובה, אתה לא חושב? אז תפסיק לקחת דברים שלי ולעוות אותם, נמאס.

Eriol

New member
עמוק בפנים הוא טוב לב,

ולכן אטמו מנסה לקרב אותו. חבל שהטוב לב של סטו קאיבה לא מתבטא בהתנהגות שלו כלפי אנשים אחרים (חוץ ממוקובה).

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| למה שיתבטא?

כשאחרים רק פגעו בו כל הזמן? למה אטמו רוצה לקרב אותו? זה לא יצליח לו, כשסטו רוצה להראות את הטוב לב שלו, הוא מראה בדרכים שלו, ולא תמיד אנשים יודעים להבחין בהן. ואני מפסיקה את הדיון הזה כאן ועכשיו, לפני שזה יתגלגל לוויכוח, ואני לא רוצה.

למעלה