זה לא היה פה הרבה זמן

חשבתי על משהו

אביב לא יכול לתבוע אותם,הפרסומת באה בצורה מאוד הומוריסטית. ונגיד שעל כל בדיחה שמספרים על סלבז אז צריך לשלם לסלבז לא. ועוד משהו אם סלבז היו יכולים לתבוע על קריקטורות התוכנית "חרצופים" לא הייתה עולה לאוויר.

ewi

New member
חחח זה כבר קרה...

אולי כבר כתבו את זה פה בתגובה, אבל לא קראתי את הרוב, כך שאין לי מושג. אבל הוא עשה איזו פרסומת לעזריאלי או משהו בסגנון שהושמעה שם בקניון... :)

ewi

New member
חחח זה כבר קרה...

אולי כבר כתבו את זה פה בתגובה, אבל לא קראתי את הרוב, כך שאין לי מושג. אבל הוא עשה איזו פרסומת לעזריאלי או משהו בסגנון שהושמעה שם בקניון... :)

Ez sLeeP

New member
יעליייי + תגובתי.

אני מבקש נוכחות באייסיקיו. כולי נתקף געגועים. סלחו לי כולם, אבל ענייניו הכלכליים של אדם - הם ענייניו שלו. נאמר וחשבון הבנק של אנוש כלשהוא עולה על גדותיו, זה אומר שאין בזכותו עוד להרחיב את ממנו? וכך גם עם אמנים בכלל, ועברי בפרט. ללא קשר למצבו הכלכלי, מי אנחנו שנקבע אם מותר לו, או אסור לו לפרסם? אמדורסקי יקירתי עשתה פרסומת לחברת מוצרי טיפוח לשיער (צבע לשיער, וכיו"ב), והיתה תוצאה מקסימה, בלי קשר לאהדתי או חוסר-אהדתי כלפיה. יש בכך מן הרוע? אני חושב שכל התפישה של 'התמסחרות' כאן היא לקויה. אדם שחתום עם חברת תקליטים, מופיע במקומות כ'רוק עצמאות' ו'יום הסטודנט' ואחרים - הוא כבר ממוסחר. ואין לזה משמעות שלילית. כמובן ש'ממוסחר' ע"פ התפישה של הנוהגים להשתמש במושג זה. הכוונה ב'התמסחרות' היא לאותם להקות/אמנים אנטי-ממסדיים, שעושים מוזיקה נטו, ולא מושפעים או רוצים להיות מושפעים מן המכירות על האומנות הטהורה שלהם. הם, אגב, גם נגד כל התפוצות ענק שלכאורה משפיעות על האומנות שלהם, וכל הערכים המזויפים האלו נוטים ללכת לאיבדון עם החתימה על חוזה תקליט. מצב של אמינות-אומנותית יכולה גם להתקיים אצל אמן מבוסס שחתום עם חברת תקליטים. עברי לא עושה 'אומנות' טהורה? הממוסחרים האמיתיים הם אותם להקות בנים שמלכתחילה הם אייקונים של חברת תקליטים ומסעות פרסום. מקווה שהבהרתי את עצמי. ומצידי שיעשה פרסומת לקונדומים.

Ez sLeeP

New member
קצת תיקון..

לפני שהדס עולה עליי כאבשלום קור על לימור, אז ממנו = ממונו. כמו-כן, יש איזה משפט שחזרתי עליו פעמיים, אז נסו להבין אותו רק פעם אחת, יהיה יותר קל. הכוונה בלהקות בנים היא בלהקות בנים ובנות כאחד.

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif

יופי. נהייתי אבשלום קור. אין טעם לחיי.

משמרת הצהריים ערה!

דבר ראשון, יש לי הרגשה שעברי לא היה "מתמסחר" ככה... לא יודעת למה. לא נראה לי מתאים. בכל אופן, אם אני צריכה להגיב לזה אז אני חושבת שאם עברי יתחיל לפרסם דברים זה לא אומר שמשהו השתנה. אז הוא מופיע יותר על המסך! יופי לו- הוא מרוויח קצת כסף על חלטורות מצד. ועוד יותר יופי לנו כי אנחנו רואים אותו יותר! חוץ מזה, אם הוא יעשה קידום לארגוני צדקה שאני מאמינה במטרה שלהם [כמו אביב גפן לבית חם] זה רק יעלה את הערך שלו בעיני... הוא תומך במטרה צודקת ומשתמש בפרסום שלו לעשות קצת push לקמפיין. מה רע? זה גם לא נוגע במוזיקה שלו בכלל והרי זה מה שאני אוהבת בו- את המוזיקה. את הבנאדם, בדוגרי, אני לא מכירה אז אני לא יכולה לומר עליו שום דבר... דבר שני. אני רוצה למצל את השרשור לקצת מחאה חברתית מצד תלמידי ריאלי המקופחים!!! למה כל אלה שלומדים בבתי ספר עירוניים לא לומדים ואנחנו כן??? למה לנו לא מגיעה שביתה? חסל סדר קיפוח העשירים!! די להזנחת תלמידי בתי הספר הפרטיים!! למה אנחנו משלמים אם לא כדי ללמוד כמה שפחות? אני אישית מ-ז-ו-ע-ז-ע-ת!! וזה כל מה שרציתי לומר... נושי.

הערה מאירת עיניים...

לא. ריאלי זה לא רק ריאלי. עובדים עליכם בעיניים. ריאלי זה גם לא הומני. ריאלי זה קפיטליזם טהור המושתת על עקרון ההתחנפות והצביעות. זה ריאלי בשבילי, בשביל חברי, בשביל כולם... ועכשיו אמרו יחד איתי: רע לי בריאלי! סליחה על המרמור... נושי.

ררר אין לי זמן

לא לכתוב ולא לקרוא אז אני אנסה מהר להביע את דעתי,ותודה רבההה על ההענות.. עברי יכול לעשות,כמובן,מה שבא לו, אבל ברגע שאני אראה שהכסף אצלו משחק תפקיד חשוב,הדיסקים שלו אוטומטית יהיו פחות חשובים ופחות אמיתיים,כי אני אף פעם לא אצא מההרגשה שאולי הוא כותב(כמו אולי רוב האומנים..למצער(אם יש כזאת מילה)) כשהכסף נמצא כל הזמן מול העיניים שלו. טוב אין זמן,עד שאני רוצה לכתוב על משהו רציני,אנלא יכול,דאמ מי,ביי.

למעלה