זה לא הולך להגמר בטוב!!!

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
זה לא הולך להגמר בטוב!!!

אז ככה הכל התחיל כששמתי על דלת ביתי את השלט עם הסטיות. ועכשיו אני יושב מול המחשב שלי, הראש שלי מסתובב, אני מתנשף כמו כלב והתור ליד הבית שלי ...... זהו זה אני חושב שאני הולך לחזור בתשובה.

קלייר

New member
מוטב תשאר עם סימן השאלה/כי

לא תמיד תמצא שם את התשובה ,פשוט תסבוכת שלעולם לא תצא ממנה -אומנם כייך להקרא צדיק כמו כל החוזרים בתשובה -מחצית מהם עדיין משרתים את המדינה מאחורי סורג ובריח,השאר אתה תאמין לי זו הדרך הטובה ביותר , ובפעם שאתה תולה שלט ,תכתוב את שעות העבודה לא כל שעות היממה

all

New member
אני לא מאמין

זה הפורום הכי הרציני שאי פעם הייתי בו. אם אני מתלוצץ אתם אמורים לענות בדבר מצחיק או לא לענות לי בכלל. תפסיקו לקחת את החיים כל כך ברצינות, כי כשהם יסתיימו כבר יהיה מאוחר לעשות את זה. תהנו מכל רגע, אחרת החיים שלכם הם בזבוז של חמצן.

קלייר

New member
אתה צודק/למה בכלל לבזבז חמצן

אתה צודק ,אין צורך לבזבז חמצן על אחד שכל שהוא יודע זה לפגוע ,אז איתך הסליחה שהעזתי ללענות קצת ברצינות ,אך כל ההודעה היתה רצינית מי אני שיפריע לליצן החצר

all

New member
נווווו

יופי, השמעת עוד כמה הגיגים רציניים ובעלי אינסוף משמעויות. לאן את רוצה לגלגל את זה הלאה? אחד שכל מה שהוא יודע זה רק לפגוע? ליצן החצר? ודרך אגב, אינני יודע אם יש לך מושג אבל ליצן החצר אצל שייקספיר הייתה הדמות החכמה ביותר בממלכה. מילה, אולי את לא מכירה אותי, אולי באמת חשבת שליד הבית שלי יש תור של נשים הממתינות לכך שהסוטא מין יקבל אותן. אולי באמת חשבת שאני הולך לחזור בתשובה. ואולי באמת אין לי מה לעשות בפורום הזה. אז היו שלום ותודה על הדגים.

למעלה