זה לא הגיל ולא התרגיל

Looking for

New member
זה לא הגיל ולא התרגיל

שאלתי בעבר, וקבלתי תשובה. אמרתם לי תיצור אוירה. שלחו לי הודעה, תמצא אהובה. החלטתי עם אישתי. ליצור לנו יותר...אהבה. אבל לא הולך לי. אישתי אומרת שזה מספיק טוב. והיא נהנת. אבל אני יודע. זה ממש לא זה. הגיל צעיר ואין לי תרגיל! בקיצור. קצת עצות בנושא טכניקה. למה לי זה לא הולך. ואיך אני משפר. אני נואש! מחפש תשובות.

smd

New member
תגובה למקור של הצלחה

אני חי עם אישתי נהדר, אישתי יותר יפה מאלוהים[האמן לי]. מה שרצוי שתעשה ובאמת זה לא קשור לגיל, תפנק אותה ותקבל בריבית ד-ריבית. חסכת זמן לתת ככה יהיה גרוע. אישה זו אחת היצירות המושלמות שיש ובסוף אסביר למה אני מתכוון, לכן אל תהסס לתת לאישה מה שהיא ראויה באהבה.בחיי היום יום היא אם ואחות עתה כשאתם יחד קבל אותה כיהלום ותראה איך לפתע תלטף אחרת תיגע אחרת והיא כבר תתן לך את הסימנים שהיה לה טוב. עתה אסביר לך למה אני מתכוון, לנשים יש המון מעלות על פני גבר ואחת מהן היא זו, אישה מביאה חיים לעולם והגברים הורגים את החיים. חשבת על זה פעם? אם תרצה עצות יותר טובות תא הדואר שלי [email protected]

Looking for

New member
לא מבין

אני צריך שתספר קצת יותר איך לתת לאישה. אישתי מרגישה שאני אוהב אותה. מפנק אותה. אך משהו קר במיטה. לפחות זה מה שאני מרגיש (סקס לוקח לנו 5 דקות - ואף פעם לא היה לנו סיבוב שני - היא אומרת שזה שורף לה).

וואווו.. הוייסה...

איש. מה שאתה מתאר ("שורף לה") זו בעיה פיזית. רפואית. כאן לא תוכל לקבל עזרה בקשר לזה, יקירי. אתה יכול לפנטז על הסקס הסוער ביותר במיטה, אולי גם היא. אבל כשיש בעיה פיזית (אני לא רופאה אבל כבר ניתקלתי בתופעה שיש נשים שסובלות מנרתיק יבש. יש לזה תרופה. ממש תרופה שכזו.. אני לא מתכוונת לרוק וכו´..) זה עוצר בעדה. זה מכאיב, זה לא נעים, והיא מרשה לעצמה את המינימום אותו היא מעניקה מאהבה יותר מאשר הנאה. קדימה. לדבר, להתייעץ עם גניקולוג! עזוב אותך מטכניקות. כאן תקבל שפע מהן אבל ללא טעם. אם יש בעיה פיזית/רפואית בסיסית שאפשר לפתור בקלות - לא תזדקק לשום טכניקה. אם תחכה מעט בסבלנות, עומד לעלות לאוויר פורום חדש. פורום ייעוץ מיני המלווה בצוות רפואי מן השורה הראשונה שיכול לתת בדיוק את המענה לזה. אם הם לא יעזרו ותצטרך דמיון עשיר וקצת טיפים מהחברה - אנחנו כאן. מחכים

לבודד ולמחפש

בנישואין קשה להפריד בין הרגש לסקס ום צוברים מתחים וכעסים ותסכולים שום דבר לא יעבוד ולא רק במיטה!!!!! הבעיה היא שלך ושל האישה ואם לא תפתרו לבד בשיחות אז אולי יעוץ מקצועי ואם גם זה לא עוזר אז כדאי לוותר כי שניכם כבר מימלא ויתרתם על חלק מהותי וחשוב בקשר שלכם הייתי רוצה להביא בשורות חיוביות אבל צר לי כי אם בסופו של יום ארוך ומתיש אתם מגיעים לפינה הקטנה שלכם שנקראת מיטה ובמקום אדי חום עולים ממנה אדים של קור עז ומקפיא .............. מה נשאר??? ליבי איתך

Looking for

New member
הבנת אותי היטב

אין לנו סקס. או לא כמו שהייתי רוצה. כמו שאמרת וצדקת קר במיטה. כחברים מדברים הרבה. על הילדים. על החיים. על מה שעברנו היום. על מה שאנחנו רוצים. עלי ועליה. ממש חברים. אבל אין סקס. וגם על זה דברנו. וקשה להעלות את הנושא בצורה כזו שלא תפגע בה. שלא תרגיש שהיא לא טובה. לי כבר נמאס לדבר על הנושא. זה מאוד מאוד חסר לי. ואולי אני עושה טעות ומנסה לשנות אותה. ומי אמר שכל אישה היא מינית? ואני אוהב אותה.

מחפש יקר

אהבה זה יופי וזה נפלא אבל לא תמיד זה מספיק ונראה לי שכל אשה היא מינית אבל לכל אחת יש סיבות משלה. מעצורים חינוך וכול הבלה בלה בלה תנסה שוב לפתות את אהובתך בכל הדרכים שעולות בדעתך בלי הרבה שיחות נפש אלא במעשים ותוך כדי המעשים תשאל אותה מה היא אוהבת ? מה היא רוצה? אם היא חברה טובה אני מניחה שלא צריכה להיות לכם בעיה לדבר על סקס נטו האם ניסית לבדוק אם מה שאתה עושה זה בסדר? כלואמר האם היא אוהבת מה שאתה עושה? בכל מקרה מאחלת לך בהצלחה כי חיים נטולי סקס טובים רק למתנזרים מרצון 4u| נשתמע בהמשך יום טוב

Alon403

New member
אולי עזרה מקצועית?

שלום, עם כל הכבוד לפורום החדש שיגיע, אולי עזיף עזרה פרונטלית עם איש מקצוע בתחום? ישנן דברים שלאחר מספר שיחות, אשתך אולי תרגיש נוח לספר למומחה לבד, ללא נוכחותך, והוא ינחה אתכם ביחד ולחוד. וכמו שאמרה פסיפלורה, הבעיה הפיזית צריכה להיפתר, ואולי היא המובילה לבעיה הרגשית? או ההשתתפות הפחות נלהבת שלה? לפני מליון שנים היתה לי חברה, שלא יכלה לסבול אותי בתוכה רגע נוסף לאחר הסיום, מבדיקות הסתבר שהיה לה סוג של זיהום שהחל להטריד רק לאחר ´השיפשופים´ שעבר.

למעלה