זה לא דה ז'ה וו

Summer Spirit

New member
זה לא דה ז'ה וו../images/Emo70.gif

כשהייתי בת 12 בערך הלכתי למחנה צופים בחופש הגדול וראיתי שם מישהו שכנראה היתה בערך בגיל שלי ופשוט היתה לי הרגשה שאני מכירה אותה! שכאילו ראיתי אותה כבר ואז נזכרתי שראיתי אותו יושבת כמו ילדה מוזנחת ברחוב ואני הייתי יותר קטנה ממנה, אולי ארבע והיא היתה בת 13 משהו כזה.. והלכתי מולה ברחוב והסתכלתי עליה ומישהו החזיק לי את היד כאילו כמו שנותנים יד לילדים קטנים ברחוב כדי שלא ילכו לאיבוד ואני הסתכלתי עליה והיא הסתכלה עליי וזה כל מה שאני זוכרת! ופשוט אין מצב! כי זאת אותה ילדה והיינו באותו גיל ואני זוכרת שאני עוד הייתי יותר קטנה ממנה!!! סיפרתי את זה לאחותי והיא צחקה ואמרה שזה בטח זכרון מגלגול קודם. מה אתם אומרים על זה? זה נקרא דה ז'ה וו? לא נראה לי...

I am a freak

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אני לא חושב שזה דה ז'ה וו..... יכול להיות שזה כן- אבל, בסוג כזה עוד לא נתקלתי. זה יכול להיות זיכרון מגלגול קודם ובאותה מידה, זו גם יכולה להיות סתם טעות. למה את לא הולכת לאותה ילדה ושואלת אותה אם היא מכירה אותך
יכול להיות שמשם תגיע היישועה...
תנסי, אין לך מה להפסיד
הפריק.

A lost angel

New member
זה יכול להיות דה ז'ה וו,

יש גם כאלה מגלגולים קודמים.. זה אותו אפקט, רק מהזיכרון הנשמתי ולא מהפיסי-מוחי.

Summer Spirit

New member
תודה על קבלת הפנים :]

הבעיה, שכל הסיפור התחיל ממחנה צופים בגיל 12 (ועוד מעט אני בת 17) ואין לי שום קשר לילדה הזאת. הקטע הוא, אולי זה קשור, היא ירדה עליי וצחקה עליי ואמרה שאני מכוערת. יכול להיות שזה קשור שדווקא היא עשתה את זה ולא אחרות? אולי באמת יש ביננו קשר?

bis fd

New member
יש לך קשר

עצם העובדה שאת זוכרת את הארוע -מקשר אותך לאותה ילדה ואם את צריכה לפגוש אותה שוב את תפגשי ואם לא אולי זה באמת רק זכרון מגלגול אחר

למעלה