זה לא בסדר

זה לא בסדר

מה שקרה היום בבית-ספר היה פשוט מוגזם ! אתמול קרה אסון למדינת ישראל עם התרסקות החללית קולומביה ובתוכה האסטרונאוט הישראלי הראשון אילן רמון וזה נראה כאילו לאף אחד בבית-הספר לא אכפת ! כי דוגרי מישהו מהמורים בכלל דיבר על זה בכלל אמר משהו ? אולי, ממש אולי ל-10 דקות וזהו ! זה לא הגיוני שבית-ספר יסמל רק ציונים בית-ספר צריך גם להכיל בתוכו ערכים, ומה שקרה היום היה פשוט מוגזם כשבקושי הזכירו את אילן רמון ז"ל.

עירוני ג'?! ערכים?! לא הולכים ביחד.

מה פתאום שלבית ספר הזה יהיה איכפת קצת מערכים ומחינוך... כנראה שסרט בשעת אפס על ALL MY SONS קצת יותר חשוב מהטרגדיה של האסטרונאוט הישראלי הראשון שהמריא אל החלל. יהי זכרו ברוך

eli kikos

New member
עדי הביצפר שלנו וערכים לא הולך ביחד

תגידו תודה שדיברו אתכם לפחות אף מורה לא הוציא על זה מילה פשוט הם באים ולא מעניין אותם לכל המורים....יש דברים טיפה יותר חשובים מלימודים אז תנו קצת כבוד ותדברו על זה........ומספיק עם הציונים......

אתם רוצים ערכים ?!

לא הייתי אומר שערכים זה מה שאתם רוצים, התחושה היא שאתם מנסים לתפוס טרמפ על עניין טרגי כדי להעביר שיעור בלי לסכם, בלי להקשיב בתשומת לב, שהרי הנושא לא יופיע במבחן הקרוב. למה כאשר יש פעילות חברתית חוץ בית ספרית לא פעם המורים והמרכזים צריכים להתחנן שתלמידים יגיעו - כמובן כאשר זה לא על חשבון לימודים (אחרי הצהרים לדוגמא). גם כאשר זה על חשבון לימודים רבים מהתלמידים מעדיפים לנצל את הזמן הזה לדברים אחרים - כי הרי מה שקורה בפעילות לא יופיע במבחנים. אני בטוח שאם לשיעור חברה יבואו נציגים מהכיתה ויציגו לפני המחנכים מערך שיעור בנושא אף מחנך לא ידחה את זה על הסף. ואם כבר מדברים על ערכים - מתי פעם אחרונה הרמתם לכלוך מהריצפה - למרות שלא אתם זרקתם אותו? (ובלי שהמורה אמר לכם) בכיתות י´ - יא´ הוכרזה תחרות קישוט, לפני התחרות הכתות המקושטות היו בודדות, שאר הכיתות לא חשבו שכדאי וזה יותר נעים להיות בכיתה מקושטת. יש כיתות שאפילו תחרות לא מזיזה אותם - הרי אין על כך מבחן בסוף. אז לפני שבאים לבית ספר בטענות - תביטו על עצמכם ותשאלו: "ומה אני עשיתי בשביל המדינה?"

למעלה