זה לא בדיוק לכאן

Lורליי

New member
זה לא בדיוק לכאן

אבל יש כאן כמה מוחות יצירתיים (הרבה) אז החלטתי לנסות בכל זאת... סוף סוף חזרתי ללמוד (אני עדיין לא לגמרי מאופסת...) והמשימה הראשונה שקיבלנו הייתה לעצב עטיפה לדיסק (להתבסיס על שיר או קטע מוסיקלי). מכיוון שמעולם לא עשיתי דבר כזה ומוסיקה היא לא ממש התחום שלי, אני פונה לעזרתכן. יש למישהי רעיונות, כיוון, הצעות? כל עזרה תתקבל בברכה. גם הפניה הלאה, אם יש לכן. המון המון תודה לור

lilachh

New member
לור - היה לי את אותו הפרוייקט

אגב איפה את לומדת... זה יכול להיות קטע דמיוני או להתבסס על מוסיקה שקיימת...את צריכה להחליט על איזה סוג של מוזיקה את הולכת ואז לנסות לדמיין מה מתאים למוזיקה הזאת....צבעים, טקסטורות, תמונות, צורות...יו..זה אחלה פרוייקט..אני מאוד נהניתי מהפרוייקט הזה...

lilachh

New member
אגב אני צלמתי לעטיפה שלי

וינטלטור בזמן שהוא מסתובב, חתכתי בצורה מעניינת...זה היה דיסק לאיזה הרכב אוונגרדי..אני כבר לא זוכרת למי....יצאה עטיפה מאוד מעניינת

Lורליי

New member
תודה

הבעיה שאני לא מתחברת למוסיקה היא לא מדברת אלי ולא אומרת לי כלום. אבל תודה בכל מקרה, אני אשתדל :)

lilachh

New member
לור - מוסיקה זה אחד הדברים

הנפלאים שיש...תנסי לשים מוזקת ג´ז, מו\יקה קלאסית או כל מה שעולה על דעתך...תשימי מוזיקה...תכבי את האור...ותראי איך היא תדבר אלייך. מוזיקה זה דבר כל כך מלא רגש....

מכירה את הדיסק של שלמה ארצי

"תרקוד"? אני עשיתי לו עטיפה מחודשת וציירתי רקדנית בלט בצבע עיפרון לבן על עטיפה כחולה. והכנתי לו גם נגטיב של כחול על לבן. את הדיסק "קולנוע" של שרון ליפשיץ את מכירה? הכנתי לו עטיפה מחודשת שעליה רואים את הדבר הזה מעץ שצועקים איתו "קאט!" ובאמצע כתבתי את שם הדיסק כשמאחור היה נגטיב של פילם ומצידו רשימת השירים.. זה ממוחשב או ידני??

שמיימית

New member
הי שוב שלום ../images/Emo13.gif איך המרגש אחרי?

נגמר תוך דקה אהה
היה כמו חלום? מתי ירח דבש

למעלה