"זה לא את, זה החזה שלך"

DANA123411

New member
"זה לא את, זה החזה שלך"

היי,
בהמשך לשרשור שפתחתי על כך שגברים רואים בי כאובייקט מיני...
לפני כמה ימים החלטתי לעשות מעשה ולשאול אחד מהם...למה? רק כדי להבין איך יכול להיות שזה קורה לי כל כך הרבה פעמים...
רציתי לדעת האם זה בגללו (כי הוא עצמו לא בנוי לקשר רציני) ? בגללי? משהו ששידרתי לו לא נכון? אולי בגלל לבוש חושפני (למרות שאני משתדלת להתלבש סביר ולא יותר מדי חושפני למשל- אם אני לובשת חולצה עם מחשוף אז בדרך כלל אני לא מוסיפה לזה גם מיני)
בקיצור...הוא ענה לי "זה בגלל החזה שלך" (יש לי חזה די גדול) וזה בעצם מה שמשך אותו לשלוח ידיים כבר בפגישה שנייה ו"לא להתאפק" לפי דבריו....
ועכשיו אני שואלת ברצינות..מה הקטע?? באמת בנות עם חזה גדול נתפסות ככה בעיניי גברים לא משנה מה הן ילבשו? או שהוא רק מדגם לא מייצג של התופעה המזוויעה הזאת?
יש לציין שאני בחורה שנראית ממוצע, לא יפה מדי, לא מכוערת מדי ואף פעם לא ראיתי בחזה שלי כ"בעיה" שעלולה למנוע מגברים לקחת אותי בכיוון רציני רק כי הם לא מתאפקים!!
אני משחזרת לאחור מקרים שקרו לי ונזכרת בכך שאף פעם לא קרה שגבר לא ניסה לגעת בי כבר בפגישה ראשונה או שנייה (וכמובן ישר שללתי אותם על זה וסימנתי X) גם "ילדים טובים" נקרא להם ככה....וזה רק גורם לי לחשוב יותר על מה שהוא אמר, אם כי זה נשמע לי אבסורדי לחלוטין!! מה אני באמת צריכה לחשוב ככה שרוב הגברים מתנהגים כמו ילדים קטנים שלא יודעים לשמור על הידיים שלהם??

מה דעתכם??
תודה מראש למגיבים :)

מצטערת לומר לך, אבל זה שטויות.
גם אני לא בדיוק שטוחה, וזה ממש לא משנה את העובדה שאף בחור, אפילו לא אחד, לא העז לנהוג בי בצורה כזאת חסרת כבוד.
הכל זה מה שאת משדרת, נטו, אין דבר כזה בכלל 'לא מתאפקים', אין.
אם את רוצה שיכבדו אותך, את צריכה להחצין את הפן הזה בך., מה שאת משדרת, זה היחס שאת מקבלת בסופו של דבר,
לא משנה כלל מהי מידת החזיה או שמדובר בגברים.

אם אצלך זה משהו שקורה תדיר, כדאי לך לעשות בדק בית לפני שאת יוצאת עם בחורים, ולדעת מה את עושה לא נכון,
בהנחה ואת רוצה יחס אחר.

DANA123411

New member
קודם כל...

תודה על תגובתך, זה בהחלט מעודד לדעת שיש גברים נורמלים בעולם הזה.....
אם הבעיה היא אצלי...תוכלי לפרט לי אולי מה אני עושה לא בסדר? האם יש חוקים שעל פיהם נהגת? כמו למשל- לא להתנשק עם מישהו פגישה ראשונה...
או להיפגש במקום נייטרלי ולא לתת לו לאסוף אותך מהבית? חוץ מזה שאני באמת צריכה לדעת לברור אותם טוב יותר כמובן....

אין כ"כ חוקים מדוייקים לדברים האלה, אני אתן לך דוגמאות אישיות שלי ממני למשל.

אני לא אוהבת שאוספים אותי מהבית, אז בדייט ראשון, תמיד מגיעה עצמאית.
אני יוצאת לדייט 'עיוור' רק אחרי שאני מדברת איתו תקופה, ובאמת באמת יש לי תחושה טובה לגביו.
לא אוהבת שמחזירים אותי הביתה בדייט ראשון, מעדיפה לחזור לבד.
להפגש במקום ציבורי, שנוח לשניכם מבחינת מרחקים \ נוחות .

אישית אני לא ממש שמה חוקים לגבי נשיקה כן \ לא בדייט ראשון , זה משהו שזורם לבד או שלא, לפי איך שהדייט מתקדם לו,
אבל גם אם תהיה נשיקה, שם זה גם ייעצר.

בגדול קשה לי לומר מה נכון או לא נכון, זה מאד אישי אצל כל אחת ואחד, אבל בגדול, אם את רוצה יחס רציני ממי שאיתך, שלא יעשה מה שבא לו
וייקח חירויות שלא במקום, זה עניין יותר פיזי של איך את מציגה את עצמך, גם בלבוש, גם בדיבור, גם בגישה שלך עם המין השני.

Jake Speed

New member
זה לא את

זה החזה שלך.

הכי נכון.

גבר רואה ציצים, מתבלבל.
לא משנה בן כמה הוא.
לא משנה כמה הוא ראה.
מתבלבל.

ה"תפקיד" שלך זה להראות שיש בך יותר מזה.
אל תרגישי רע, יש כאלה שהיו הורגות בשביל ה"בעיה" שלך.

צרות של עשירים.

mikey mouse1

New member
לדעתי,

את צריכה לחשוב עם עצמך- האם זה פשוט חוסר מזל- שנתקלת עד עכשיו רק בגברים שלא נכונים בשבילך, אלא כאלה שלא מחפשים קשר רציני אלא רק סטוץ ותו לא.
או- שאת משדרת משהו מסויים שגורם לגברים לראות בך סוג של אובייקט מיני ? אני לא יודעת איך את יוצאת מהבית כשאת יוצאת לפגישות עם גברים, אבל לבוש- זה דבר שמאד משפיע... אולי צורת התנהגות.... האם את משדרת תמימות בעיניהם של אחת שהם יכולים להשכיב בקלות או אחת שיש לה ביצים מה שנקרא..... ?
תחשבי טוב טוב עם עצמך , כי אף אחד פה לא יוכל לתת לך תשובה. רק את יכולה לדעת איך את מתנהגת איתם.

גברים לא סתם רואים במישהי אובייקט מיני... לרוב זאת אחת שמשדרת להם שהיא גם מעוניינת בקשר לא רציני... נגיד- אם גבר מזמין אותך אליו הביתה ואת מסכימה -זה כבר נקודה לרעתך,
או למשל- אם גבר מדבר איתך על הנושא של מין ואת זורמת איתו ועונה לו על שאלות...זה גם יכול להעיד על זה שאת מעוניינת, עצם זה שאת לא מציבה גבולות.
או - אם את ממהרת להתנשק עם אותו גבר שרק פגשת.... ולתת לו לגעת בך .... אלה לא דברים שיוצרים רושם טוב במיוחד על גברים. גברים מכבדים נשים שמעריכות את עצמן ואת הגוף שלהן. נשים שלא מתלבשות חשוף מידי, שלא יוצאות יותר מידי למועדונים ולפאבים, נשים שלא נותנות את עצמן מהר ולא נותנות את כל כולן על ההתחלה , בקיצור- גברים אוהבים נשים שקטות, נשים של בית, ילדות טובות.

דעתי היא כי נתקלת ברוב מוחלט של סוטים.

וכמובן, חוצפנים שאין לשער עד כמה.
מה זה צריך להיות שהם שולחים ידיים לחזה?!?!? את לא מרימה את הקול שלך באסרטיביות ואוסרת את זה?
את בכלל לא בכיוון הנכון,
את מתנצלת ולא מבינה שזה עניין של איך את מתנהגת לעצמך. אם הם שולחים ידיים, סימן שלא היית מספיק אסרטיבית בפעם הראשונה שהם רמזו משהו לכיוון החזה שלך.
את מדברת פה על הרבה מאוד גברים, וזה לא קשור ללבוש, זה קשור לאיך ולאן את לוקחת את התקשורת שלך איתם.
הרי זה לא שהם נתקלים בך פתאום ושולחים ידיים ספונטאנית, זה קשור לנוחות שיחה שאת משדרת להם בלהתנהג אלייך בתחום המיני.

גם אלי ניסו לשלוח ידיים, אבל לא ברמה של "רוב הגברים", כי איך שהם ניסו, היד שלהם הודפה והרמתי קול.
יש להסתכל על החזה שלך ויש ליגוע בו, שני דברים שונים לחלוטין.
אם הם מגיעים לרמת נוחות נגיעה בו, הגיע הזמן להתבגר ולהבין שהשיחות שלך איתם הם מיניות מדי ומבקשות מגע מיני.
אפשר לצחוק עם גבר מבלי לרמוז לו כל פעם משהו מיני.

בפגישות, אל תגעי בנושאים האלה בכלל ותשתדלי להבין איך את מדברת איתם. וכמובן, עם מי את יוצאת?!?
בחור רציני? חמוד? מבין עניין? אינטיליגנט?

אם זה פעם פעמיים...

זה מקרי, אם זה קורה כל הזמן, היא לא נפלה על סוטים, היא בחרה בסוטים ליפול עליהם ופה האחריות היא עליה לדעת לשנות מה שצריך.

Murdock18

New member
האמת, תהיתי בעצמי...

אם יש משהו לא בסדר, בדרך בה היא בוררת את הבחורים שהיא רוצה לצאת איתם. אבל העלית נקודה יפה, יכול להיות שהיא משדרת מסרים לא נכונים?

אני מסכים פחות או יותר עם כל מה שכתבת.

Murdock18

New member
לא, את לא צריכה לחשוב ככה.

תראי דנה, אני יכול להעיד שזה משהו שאני אישית לעולם לא אעשה. גם חברים שלי לא יעשו דבר כזה, כפי שאני מכיר אותם.

אז לא, אני לא חושב שהוא מדגם מייצג. אמנם נפלת רק על בחורים ילדותיים שאין להם דחיית סיפוקים (וזה אנדר סטייטמנט מטורף), אבל זה ממש לא מעיד שכולנו כאלה.

שיהיה בהצלחה

דעתי

זה לא נכון בכלל שזה אך ורק בגלל החזה שלך,את משדרת בוודאות משהו בעייתי וזה חד משמעי על פי מה שכתבת פה,בחמש שניות הראשונות שבחור מדבר עם בחורה הוא קולט עליה איזה סוג בחורה היא ויש פה שתי דרכים שבהם הוא יקח את זה , רציני או לא רציני , כמובן שיש את המניאקים שינסו גם לפגוע בבחורות טובות אבל זה לא המקרה שלנו מכיוון שזה פשוט גורף אצלך כל פעם ופעם,תחשבי קצת עם עצמך מה הדברים שאת אומרת ומה השפת גוף שאת משדרת לבחור שגורם לו להתנהג ככה.

♥

כמו שיש נשים ששולחות ידיים (ולזה יש הרבה פחות הדים) יש גם גברים ששולחים ידיים.
זה ששאלת גבר אחד וקיבלת תשובה לא אומר שזו דוגמא מייצגת או משהו זו דעתו בלבד.
שקלת במקום להפיל את האשמה על כל הגברים שיצאת איתם ולהאשים את כל הגברים בזה שהם ילדותיים שרואים חזה ולא יכולים לא לשלוח ידיים לבדוק את עצמך??
בטח שלא תוכלי לבדוק בעצמך את עצמך אבל אולי מישהי שלא אוטומטית תשיב לך שהכל אחלה אצלך ותביט בהתנהגות ושפת הגוף שלך מהצד תתן לך ביקורת טובה יותר.

אני למשל הרבה לפני הפגישה הראשונה מסנן את אלו שבוחרות להביט בחיצוניות/ארנק/תארים/עבודה וכו' או אלו שאני רואה מיד כי המשיכה שלהן לא לפנימיות שבי אלא לזוטות, נכון שגם לחיצוניות יש משקל במשיכה ובבחירת בן/ת הזוג אבל את הדגשים על מה לבדוק כל אחד בוחר בעצמו.

אגב גם לגבי נושא הפיזיות כדאי לגשש את הגישה הרבה לפני הדייט הראשון ועוד נושאים כי חשוב מאוד לתאם ציפיות בצורה כנה והדדית.
בהצלחה!
♥

dudix2

New member
אני לא חושב שזה קשור לחזה.

לא קראתי את השירשור הקודם שלך, רק מה שרשמת פה.

אני לא בטוח אם מה שרשמת לגברים מנסים לגעת בך בפגישה הראשונה קשור לזה שהם מחפשים קשר רציני או לא. לא הבנתי בדיוק מה זה לגעת בך לפי מה שרשמת.
זה גם לדעתי לא קשור לפגישה ראשונה או לא, אני אסביר.

אם את פוגשת בחור והוא נראה לך מתאים ויש תקשורת וקשר, תשימי לב איך הוא מתנהג ואם את לא בטוחה שהוא מעוניין בקשר רציני אל תתני לו לגעת בך עד שתהיי בטוחה בזה.
קשה לי להאמין שגברים ישר שולחים לך ידיים לחזה בגלל שהוא גדול.
אני מאמין שהם קודם יגעו לך ביד, בשיער וינשקו אותך.
אני לא חושב שגבר שמנסה לגעת לך בחזה בפגישה הראשונה או השניה זה אומר שהוא מעוניין בקשר לא רציני.
משיכה יכולה לנבוע רק ממשיכה גופנית שאז זה מוביל לקשר לא רציני,
או שבנוסף למשיכה הגופנית יש גם משיכה רגשית ברמות יותר גבוהות ואז זה יכול להוביל לקשר רציני. בשני המקרים יש רצון למשיכה גופנית ולכן רק לפי זה שגבר רוצה לגעת לך בחזה זה לא אומר שהוא לא רוצה קשר רציני. מה שכן אומר זה איך הוא עושה את זה, המבט שלו בעיניים, מה שהוא אומר ומתנהג ועוד המון דברים.

אם את רוצה רק קשר רציני אל תקדמי משיכה גופנית עד שתרגישי ששני הצדדים מעוניינים בקשר רציני.

אה וכמו שאת שמה לב, גודל החזה שלך לא קשור בקטע הזה, יכול להיות שגברים מסויימים מעדיפים לקשר רציני רק בחורות עם חזה קטן או תווי פנים כאלו או אחרות, אבל זה פרמטר כמו כל השאר הפרמטרים.

למעלה