"זה לא את... זה אני...."

רות 2

New member
גברת ..את זה תספרי לסבתא..

או למורה ... פשוט כנסי יותר צאי מהשבלול הזה שלך...

תימניה

New member
גברת מינהלת....

זה הכל היא אשמה... אחת... קוראים אותה ספידי.... בכל מקום שהיא נמצאת...מגיעים אורחים ללא הודעה מוקדמת. אז מעכשיו את צריכה לדאוג שהבית תמיד יהיה מסודר

spidi2

New member
רציתי להכחיש כל קשר.....

אבל אז הסתכלתי על השרשור שוב... וגיליתי שאכן יש כאן כמה אורחים... אז... מורידה את ראשי... ומקבלת עליי את האשמה... אז מינהלת (נכון שאני תלמידה מזהירה
)... - תודי שאמרתי לך שאני מביאה את הב-א-ל-ג-ן איתי....... (אבל באלגן מסודר... מבטיחה
)

spidi2

New member
אם יש שם שוקולד.....

באמת שלא חשוב תפקידו.... מבטיחה לבדוק את העניין....
וטוב לראות לך....

r e d head

New member
שלא יהיה לך לרגע ספק

ואפילו שאני לא אוביקטיבית. החמש מילים האלה שרשמת, מאחוריהם יש הרבה יותר. לצערי, היתי שם ולמדתי מהניסיון. בתחילת דרכי כגרושה טריה ותמימה חשבתי ש... החיים ממש פשוטים. פוגשים מישהו נחמד, יש התאמה וממשיכים. לקח לי זמן (קצת יותר מידי לטעמי), להבין שיש במשואה הזאת כל כך הרבה גורמים נוספים. פה בבית החמים והנעים אנחנו אומרות תמיד שלא שואלים "למה" כי זה חסר טעם, ובזבוז אנרגיה. בכל מקרה סביר שלא תמצאי את התשובה הנכונה. שולחת לך
ענקית ספידונת מתוקה

spidi2

New member
אוףףףףףףףףףף

ניסיון אחד וכל כך לא מוצלח.... ואני שואלת את עצמי... איך אפשר לעשות את זה שוב ושוב
איך מצליחים להתגבר על הכאב... על הפגיעה... ולעבור הלאה
חסר טעם... בזבוז אנרגיה... בואי תספרי לי על זה... ובכל זאת... כל כך עסוקה בזה... אוףףףףףףףףף, כבר אמרתי

r e d head

New member
יקירתי

קראתי איפה שהוא משפט ממש לא זוכרת באיזה מקום ניתקלתי בזה אבל הוא אומר הכל "ל
יש שכל משלו, שהשכל אינו מסוגל להבינו"... אין תרופות פלא, רק הזמן משכיח, מפעם לפעם הפגיעה הרבה יותר קטנה, כי באמת מבינים שזה לא אני. כמה שזה בנאלי וזה כל כך אמיתי ומציאותי. כי יש חיים מלאים מסביב וחברים וחיבוקים אחרים. כי אנחנו אנשים ומטבעינו אוהבים, ורוצים להיות נאהבים. כי אנחנו אופטימיים ויודעים שיהיה.

spidi2

New member
../images/Emo25.gifאני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

ובמקרה שלך... גם ה
וגם השכל מבינים למה אני אוהבת אותך

רות 2

New member
ספידי... ברוכה הבאה גם לחדר הזה

ממש דלת ליד דלת שני החדרים האלה... ג"ג ופרק ב...אפילו מענין לעשות גיחה מהחדר בו עדיין לא ממש ניתן להתעלם מתהליכיו.... גירושין הסכמים עבר... לבין החדר הזה בו יש עוד מקום להתחבטות לגבי העכשיו שלי עם עצמי והאחרים בכלל אויש החדר הזה מה ש"מעצבן" בו זה שאת נישארת בתוך ימבה של חומר למחשבה ותהייה אז תהני לך יש שני משפטים שהפכו לדידי "משפטי המאה"... משפטים שבתוך האמת שבהם חבויי גם שקר לפעמים לבן לפעמים גס... והמשפטים הם "תזרמי עם זה/איתי" "זה לא את זה אני" ולמה הוא אומר אותם...מממממ אולי כי -זאת מעין "דרך קיצור"....לסיים מה התחיל במשהו פיזי וניגמר במשפט הקיצור עלמנת שלא יהיו "טענות "הרי הוא כבר אמר זה לא את זה אני.. -זה שקר לבן לא להגיד את האמת שאת לא מה שהוא רוצה מחפש -אולי כי באמת זה הוא והציפיות שלו... אז הטענות הם אל עצמו ולא את.. -כי הוא מאמין שכך הוא נותן לה ולאגו נשי שלה להשאר במקומו.. למרות האכזבה -אולי כי למשפט הנדוש הזה יש הצלחה מסחררת אז ממשיכם איתו... --ואולייש עוד אוליים... ואת יודעת מה .... זה לא את... זה הוא!!!!!! הניקים לא עובדים אז בנתיים קבלי במילים..חיבוק ונשיקה

spidi2

New member
את יודעת משהו....

ככל שאני קוראת אותך יותר... נפעמת יותר ויותר מהחוכמה הזו שיש בך... מצחיקים שני המשפטים האלה, אלה שקראת להם "משפטי המאה"... אז סתם מחייכת לי עם הכאב הזה שכרגע נמצא אצלי... ואפילו מרגיש לי שאני יודעת מאיפה זה בא לו... אבל האמת... זה באמת שלו... אני צריכה להפנים את זה... וזהו
ולגבי הדלתות.. והחדרים שנמצאים זה לצד זה... אני עדיין משלבת בין שניהם... בינתיים נהנית מהאירוח בסלון הזה ...

ספידי בואי שניה לצד

את יודעת? הכאב הזה שנמצא אצלך הוא טבילת האש נסיכים נמצאים באגדות ובחיים יש כולמיני תופעות הן לא תמיד מוסברות גם לא כדאי לשבור ת'ראש ולנסות להבין רק דבר אחד ויחיד את חייבת להפנים זו באמת לא את!!! לו , לא מתאים למה? מה כ'פת לך בעצם הרי ממילא זה לא ישנה את התוצאה את רק תערכי את מה שאת שווה ומי שיהיה לו השכל יקפוץ על המציאה!

kyael

New member
וזו בהחלט מציאה מיוחדת במינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי כמוני יכולה להעיד
מציאה כאדם, ואוצר יקר מפז כחברה
וכל מי שמכירה אותך, ספידינ'קה, יודע שבאמת זה בהחלט לא את, אלא ממש טוטאלית הוא אוהבת אותך חברה שלי
יעל

spidi2

New member
../images/Emo3.gifואת ממש אובייקטיבית.....

(לא מגלה כמה שילמתי לה עבור השירות.......
) אני אוהבת אותך, חברה יקרה

*יערית

New member
גלגל החיים..../images/Emo25.gif

ככה אני רואה את זה,מהיתנסות להיתנסות, מכאב לכאב,מהצלחה להצלחה,מחברות לחברות, מקשר לקשר..למה צריך לכאוב בכל פעם בכדי להתנסות? בכדי לדעת מה הנכון והטוב ביותר עבורך בבוא היום. להתגבר ולעבור הלאה רצוי ומומלץ כי במבט עתידי תמיד נראה זאת בחיוך ונאמר זה לא היה שווה את זה, או להיפך..זה היה שווה את זה כי היום אני אולי יותר מחוסנת, כבר מכירה ויודעת לזהות מההתחלה. זוכרת שיחה שהיתה לי עם אישה מקסימה שחששה לאהוב שוב, חששה לתת מעצמה בכדי לא להיפגע..אני לעומת זאת עודדתי טבילה,עודדתי התנסות,עודדתי ללכת על זה..או בעיברית צחה.."לזרום עם זה"... למרות הכל חושבת שאסור לנו להיכנע ,אסור לסגת, אסור להשתבלל,אסור לחשוש... זה באמת הוא ולא את..באותם רגעים שזה נאמר אני אכן מאמינה לאותו אחד שאומר זאת כפי שאני נהגתי לומר זאת בעבר, רוצה לעודד אותך מתוקה..את בהחלט על דרך ה|מלך| שלך

spidi2

New member
ועכשיו... כשאתה מחבק....

אתה מרגיש את ה - 250 גרם שוקולד בלגי על המותניים שלי
מקסימון...
על הכל

מצוטטת

New member
אולה לה לה ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

ת'יודעת מה, ככה על עיוור בלי לקרוא מנחשת שאני עוטה'פם אהיה "חריגה (התרגלת אלי נכון
) אז בטח שנכון שבוודאי שיש מיקרים שזה הוא אבל בואי רגע בשביל הספורט נגיד שזה לא הוא נגיד שזו את, O.K ונגיד שאני לא ממש כרגע בנעליים שלך (מה נגיד, אני בטוח לא
) אבל יכולה ומוסגלת להבין ת'תחושה, ת'הרגשה אבל, וגדול ! רק בפרספקטיבה של זמן מבינים שגם אם זה אני.... זה לא סוף העולם.... אני מי שאני, וטוב שכך כמו שאני! ואני זה לא מה מתאים לו, וכנראה שלבטח עם הזמן מבינים שזה בעצם גם לא מה שמתאים לי.... סיבכתי, פלספתי
כנראה שאולי
אבל משוכנעת שהבנת כאן את הכוונה.

למעלה