"זה לא אתה. זו אני"

אתה התחלת איתה

עוד ליפני שקיבלת הוראות שימוש

Darkwing

New member
גם כן הוראות שימוש...

אפשר לומר כי זה מוצר דפוק, יחידת בלאי, דורש החזרה, פגם ביצור. אבל ללללאאאאאאאאאאאאאא! אנחנו ניתן לאנשים לגלות לבד... אתה יודע, טירוף זה נחמד, אבל משום מה אצלה זה כבר לא היה טירוף, אלה היו מקטעים של הצגות מיותרות כאשר ההופעה הסוחפת גרפה ביקורות כל כך קשות ועדיין הומשכה.

Darkwing

New member
תאמין לי ששלחתי.

אין אחריות על המוצר ברגע שנפתחה האריזה. אז אני מניח שאני צריך להפנות את הטענה למישהו אחר... ובקשר לשיעורי משחק, כפי שאמרתי לה, היא צריכה לדרוש את כספה חזרה...

אחת השריטות

הסיבה הכי מפגרת לדעתי שסרבתי לצאת עם מישהו זה בגלל שהיה לו צ'ופצ'יק מעצבן בעורף...אתם מכירים בנים? זה שהספר מיישר בסוף התספורת..אז היה לו כזה ורק קרצה אחד.וזה שיגע אותי....ולמרות שהוא אחד החתיכים בשיכבה ביקשתי ממנו לגזור את זה..הוא לא הסכים אז אמרתי לא...וחברות שלי אמרו שזו ממש סיבה מפגרת

ס22ית

New member
לא יודעת אם זו סיבה מטומטמת אבל

בזמנו הפריע לי שלבחור אין הרבה חברים...חשבתי שזה מראה משהו... (אבל אני מניחה שהיו עוד דברים שהפריעו)

אממממ....

אתם תגדו שאני משוגעת אבל אני לאיכולה לצאת עם משהו שראיתי את הגרבים שלו הוא מגעיל אותי העל התחלה וגם אם קנאים שטלטנים וכחניים ובוחרים טובים מידי כאלה שעושים הכול לפי הספר

dreamgirl000

New member
את יודעת...

ייצא לי שזרקתי מישהו..על התחלת החברות שלנו..כשהוא התקשר.....ואז פתאום החלטתי שאין לי כוח אליו....אז אמרתי לו בטלפון שאני לא מעוניינת. למרות שזו צורה נורא אכדרתי לנתק עם מישהו קשר

dreamgirl000

New member
שעל הפגישה השלישית....../images/Emo88.gif

איתו...שיצאתי איתו בפעם השלישית הוא ביקש סקס.... ופשוט לקחתי את העניין ללב....שהוא רוצה אותי רק לסקס......... אז כבר דאגתי להיפטר מבן אדם..שייקח אותי וייזרוק אותי..ואחר כך יעשה אותי שרמוטה... לכן העדפתי להיפטר ממנו כמה שיותר מהר...

Darkwing

New member
הממ, אוקי בקשר לזה יש משהו

שהייתי רוצה לומר. אולי תצאו מהראש של "רק לסקס" ו"זה כל מה שגברים רוצים". תתבגרו. נכון, גברים רוצים סקס. אז מה? נשים לא רוצות סקס? בפגישה השלישית? פשששש... כבר אז? אז מה? ממתינים לחגיגות השנה לקשר? חוץ מזה, מצחיק אותי לחשוב, מה זאת אומרת שהוא "ביקש סקס". אם אתם מתחרמנים אז הצעד הסביר הבא הוא להמשיך הלאה. שוב, תלוי בגיל ובבגרות שלכם. אם את לא רוצה אותו אז פשוט אל תהיי איתו.

כנראה היתה לה סיבה טובה

אולי הוא לחץ ולא התאים לה? מה זה משנה אם בראשונה בשלישית או במליון, אם היא מרגישה שלא נוח לה, זה לא נוח לה. לא יפה להקטין רגשות של אחרים.

NBGirl

New member
הממ.. לדעתי היא לא מוזרה או מפגרת

אבל אנשים אמרו לי שכן.. הוא לא נישק כ"כ טוב
(מיטל- תמחקי את ההודעה עוד יומיים :)

למעלה