אוווו, את זה אני אוהב!!!
סיבות לפרידה:
לא הפסיקה לדבר על עצמה וכמה שהיא מוצלחת וכמה שהיא עושה הכל לבד ואיך היא לומדת לבד, וחיה לבד והכל לבד. הזכיר לי את קישקתא... שגם תשחק עם עצמה
לבד
בכי סחטנות. קשה לי לומר את זה אבל בכי אכן היה משפיע עלי בצורה קלה למדי. דמעות ראשונות ואני הייתי מחפש מיידית את הסיבה ומדוע היא בוכה. או במילים אחרות, מה עשיתי שהייתי כזה אידיוט... עד אותה אחת שהבינה את זה והשתמשה בזה מעט יותר מדי. גם אני הבנתי את זה ואז כאשר החלה לבכות אז פשוט נתתי טישו ואמרתי שנדבר אחר כך.
המעריצה: מבטי הערצה תמידים. לא משנה מה, לא משנה איפה. פשוט עיניים פקוחות ומלאות הערצה. נו באמת! טיפה אישיות! אז עשיתי ניסוי קטן ופשוט לא הפסקתי להתעלל בה. כל מישפט פשוט קטעתי אותה באמצע, ירידות קלילות וגם קשות יותר. הבחורה פשוט לא שינתה פאזה. הייתי עם חבר וחברתו וגם הם לא האמינו לנושא. פשוט ירדתי על הבחורה קשות והיא לא הפסיקה עם המבטים האלה.
המיללת. טוב, כל אחד אוהב פידבקים במין. יקום הגבר/אישה שלא אוהבים לשמוע מעט קולות. טוב אני לא רואה אפ'חד אז זה כמו שחשבתי. אבל יש הגזמות. ובפראות... כשהשכנים מהקומה השלישית בבנין הסמוך באים אלי בבוקר והשיחה נפתחת ב: "תשמע, לא נעים לי ולאישתי אבל..." אז אתה מבין שיש בעיה רצינית. אה, ולכל הפמניסיטיות בגרוש פה.
לא, זה לא אכפת לי אם היא זייפה או לא. תבינו בצורה נורא פשוטה. תזייפו או לא, הגבר יגמור. אז למה? עוד שניה יעלו פה כל הנשים שיאמרו כי הן לא מזייפות או שפשוט גברים לא יודעים מה לעשות. (אם לומר את האמת, הרוב יודעים ופשוט לא אכפת להם יותר מדי...)
הקשה. עוד דבר ידוע. אנחנו אוהבים את הטיפוס הביצ'י. אנחנו צריכים טיפה רוע. בדיוק כמו הנשים. ניסוי בדוק (יותר ממספר נשים ערכו ונערך על מספר גם), כי לרוב כאשר הגבר/אישה מתנהגים גרוע לאדם השני (לא מחזירים שיחות, נעלמים וכו'), אז אנחנו יותר נמשכים אליהם. איזה מן דפקט שלנו. אבל יש את הזאת שרוצה להיות, אבל לא יודעת איך. אז היא בארוחה עם ההורים, ואצל האח ופה ושם. ובסוף העניין כאשר נשבר לך כבר ואתה אומר "טוב, זה לא הולך", אז היא פתאום מגיעה לסוף שבוע ביוזמתה ואתה נותר עם מבט של WTF??? יש עוד, אבל אני צריך שוב לזוז.