"זה לא אתה זאת אני"

"זה לא אתה זאת אני"

מכירים את המשפט הזה ולהפך אומרים "זאת לא את זה אני" הכוכב הזה מאבד אותי ואני אותו למה הכוכב מהבהב לי רחוק מידי פעם יורד ופעם נכבה פעם מגיע ושוב נעלם
פק החיים לא קלים אני מבולבלת שחבל על הזמן חושבת ששוב אני תקוע כמו אז שוב המחשבות שנמצאות שם שוב הכל תקוע בגלל.. למה לא עובר לי?
אני רוצה לשים את הכל אחורה ללכת צעד צעד קדימה לגעת בכוכב אבל היד לא רוצה לגעת והלב פצוע יותר מידי הראש כואב לי אפילו יותר מה יהיה ?
לא יודעת אם להמשיך לא יודעת מה הספיק לא יודעת מי ולמה? רוצה לצעוק די רוצה לצעוק הצילו ומה יעזור לי בכלל אני צריכה להחליט ולא יודעת מה? פעם ככה
ושוב ככה
ושוב ושוב .....
אז אולי עוד קצת לבד אולי התרגלתי למה שלא אהוב עלי רוצה בשניים אבל ..... אוף אוף אוף מי המציא את האהבה בכלל? כדי שהכל יהיה מבולבל?
בכל מקרה שבת שלום ורק שלא תבואי לי בחלום סתםםםםםםם

מוצאת

ואולי זה טיבן של התחלות? אולי הן מבלבלות? צעד קדימה,שניים אחורה? אם יש אהבה ויש רצון הפצע בלב יגליד, תני לו ללב להחליט את הראש ,את החששות אולי כדאי להניח בצד? לא לעסוק במה יהיה ,רק כאן ועכשיו שבת שלום

התחלות.....

התחלות צריכות להיות קסומות ולאורך זמן יותר ארוך אצלי הן נקטעות אבל לא רק בגלל האכזבה אני כאן ועכשו ובכלל לא במה שיהיה ההפך המוחלט דרכך היא נכונה ומובנת לי והיא לאמר לי "חכי חכי תני צ´אנס" אבל אני מכירה את עצמי מעט יותר לא סגרתי דלת ממש לא רק העבתי הילוך אחורה.....

יקירה

איני אומרת דבר,רק את יודעת מה את מרגישה... הדבר היחיד שאני אומרת זה,תלכי עם הלב,לאן שהוא לוקח אותך ורק לך יש התשובה לאן...

נכון ואני חושבת שכולנו בעצם

הולכים עם הלב כי ההיגיון אף פעם לא מצליח לגבור אבל כנראה שבאמת לא חשובה הסיבה שהוא לא מרגיש...

*יערית

New member
מוצאת!!!!!!!צפרה טאבה לך....../images/Emo13.gif

ציפור לחשה לי שאת בצפון...מבלה...נחה..
אחלה!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו תגידי ..מה זה הסיחרור שבו את נמצאת? מי הרשה לך להכנס אליו שוב? אולי תעצרי כבר את הכל.................. ושבי לנוח
ואני ממש ממש לא קוראת בין השורות הפעם
מעדיפה להיות המרגיעה הלאומי.... זה יעבור לך יקירתי.... את רק מתחילה לפרוח..את רק מתחילה לגלות את החיים..... וסערת הרגשות שבה את נמצאת מראה על כך... תניחי לעצמך.... כמו שניצת אמרה.. רק אדם שלוקח סיכונים בחיים הוא אדם חופשי.... כמו בכל דבר בחיים-אהבה-היא סיכון..או שיוצאים ממנה נשכרים או שיוצאים ממנה פגועים ! מכירה את השיר "אני נוסעת בעקבות האהבה"? זו אני! ומה איתך?????? רק את יודעת

לא אמרו לך לא להקשיב לציפורים

נו אז למה שכחה לאמר לך שחזרתי כבר כן הייתי אצל חברים בצפון ועכשו אני כאן ולא אני לא שוב שם בעקבות האהבה אני נהנת מכל רגע ועוצרת שוב ושוב

*יערית

New member
או או יהאבויי

מה נפל עלייך? מתחילה איתי שוב?
הציפור לחשה לי אתמול כי חשבתי שתבואי למפגש! לא ריכלו הודותייך מתוקה! ותפסיקי להסיק מה שאני לא מסיקה(מסקנות)...... שמחה שאת נחה.....בתקווה שמשהו טוב יסעיר אותך בכל זאת!

טיפשונת אחת ../images/Emo25.gif

אני יודעת שבגלל המפגש והתכונתי בכלל שנציפור זה הפורום השכן כי כתבתי כבר כשחזרתי את משהו - מתה עלייך

*יערית

New member
בפעם הבאה מבטיחה?

בלי חברים בצפון בלי תירוצים..... ובלי סרטים(סתם סתם אני ביליתי בסרט אתמול...ספיידרמן גדול!!!!) נקסט טיים אין התחמקויות! איזו שבת......... איזו שבת........ כשהילדים אינם אין תוכניות..מכירה את זה?

כבר חשבתי שאני צרכה לבוא

עוד´פם לתת לכן
על הראש
אבל איזה כיף לראות שלמדנו לשאול... שלמדנו לברר ,אם הבנו נכון

בודאי ניצת ../images/Emo140.gif

ולא נסעתי לצפון כי אני עם הילדים משום מה אבא שלהם רצה לקחת אותם כבר מהשבת כי הסבתא התגעגע אליהם אבל במשך שלושה ימים הם מתעקשים שהם רוצים לעשות שבת איתי נו בכל זאת אוהבים את האמא הזאת ....... וכן רומזים פעם אחת אבל כשמכירים כמו בזוגיות לומדים שבחיים צריך להגיד רק את מה שרוצים באמת ולא רק את מה שחושבים שהצד השני יבין

התבלבל לי הצפון עם הצפון...

צפון=מפגש וגם לא ידעתי עליו מוקדם ורק מאוחר מידי ובכל מקרה הילדים היו איתי ובאמת כבר נגמרו לי התרוצים כי בשבועיים הקרובים אני רווקהההההה

ובנימה אופטימית זאת

אומר לכן בוקר טוב אבל אני עכשיו הולכת ל
. אחרי לילה ללא שינה , צרכה למלא מצברים. אז צ´או במבינוס , בטח כשאקום יהיו פה הרבה דברים מעניינים. (מוצאת תיבדקי אימייל)

תהפוכות

מוצאת יקרה רוצה להקדיש לך את השיר הבא מכל ה
ישנם לילות שניטעות בך תקוות ישנם ימים בהם שוקעים בחלומות ישנן תקופות של שקט ושלווה יש לפעמים בך אוחזת אשליה כמו כל אדם אתה נתון להיסוסים וכמו כולם אתה מלא געגועים ימים עוברים והלילות בלי מנוחה בלי כל סיבה יש הרגשה קצת מתוחה עוד מעט תיפתח הדלת ייעלמו העננים עוד מעט תעלה השמש אור חדש, לך, יאיר פנים אתה בטוח ומרים שוב את ראשך נכון לרגע בו תגיע שעתך וכשהלילה מתקרב אתה נכנע ומחדש תולה תקוות ביום הבא עוד מעט תיפתח הדלת ייעלמו העננים עוד מעט תעלה השמש אור חדש לך יאיר פנים

למעלה