זה לא אני...רק העתקתי.....

The ofer

New member
זה לא אני...רק העתקתי.....

1. חתולים...עושים מה שהם רוצים, מתי שהם רוצים. 2. הם כמעט ולא מקשיבים לך. 3. הם לגמרי בלתי צפויים. 4. מיללים כשלא שמחים. 5. כשאתה רוצה לשחק איתם...הם רוצים להיות לבד. 6. כשאתה רוצה להיות לבד...הם רוצים לשחק. 7. הם מצפים שתגיש להם.... 8. הם עם מצבי רוח. 9. משאירים שיער בכל מקום. 10. הם משגעים אותך. מסקנה: חתולים...הם אישה קטנה עם פרוה. מסקנה אישית שלי: בכל זאת...לא יכול בלעדיהן....מי כן???

עינת.. :-)

New member
טעות..... טעות.....

השיר נכתב על הגברים... מי עושה מה שהוא רוצה ואישתו דואגת להכל בבית ? מי לא מקשיב לאישתו ? מי בלתי צפוי ? מי מצפה שיגישו לו ? מי מקריח והשיער שלו בכל מקום ? מי משגע אותנו הנשים ? מי רוצה להיות לבד כשאנחנו רוצות להיות אתכם ? מי מנג`ס (כשאנחנו עייפות) ו ``פתאום`` רוצה להיות איתנו ? אוקי, אז אתם לא מייללים..... ואין לכם מצבי רוח ( רק זה היה חסר לנו...) מסקנה: מזל שאין לי חתול !!!!!

New member
oferrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

מי מתלונן כשאני עסוקה (בצלילה) ? למי אין אף פעם זמן בשבילי כשאני דווקא כן פנויה? :) מי?????. מי??????? חחחחח ומי אמר, נשמה, שאתה קרח? ומי יכול בלעדיכם???? ואני בכלל בסך הכל שמחה שאין לי חתול...... ;-) (מתי נדבר כבר? :) )

נזיר

New member
לזאת התכוונתי ב אהבתי

את זאת אהבתי ולא התכוונתי להגיב על האחרת כי היא : כבר עניין פרטי

New member
נזיר, זה בסדר

הבנתי לאיזו מהן התכוונת, וכמו שאתה שם לה, הפורום פה משתגע, ולא תמיד ברור לאיזו הודעה הכותב מתכוון.... שיהיה לך אחלה יום. :)

פפצוק

New member
עינת..אז זהו ש.......

הם מייללים בדרך אחרת , מיוחדת השמורה רק להם..... כאילו שאנחנו לא לומדות אותה מהר יותר ממה שהם חושבים מצבי רוח? פחחחחחחחחחחח ועוד אין להם תירוץ כמו מחזור או משהו יצירתי אחר פתאום קם אדם בבוקר בלי שיער ומתחיל לילל וממשיך ללכת ואחרי שמהעבודה הוא חוזר מצב הרוח אינו משתפר רק הולך ומדרדר וכוס הוא שובר....... אני אומרת ``יותר עדיף כלב`` נאמן ,אוכל מעט ,מאושר כשאני חוזרת הביתה ומנשק הכי רטוב שאפשר מה צריך יותר מזה?

TAL-טל

New member
ויש לי רק מילה אחת בשבילך..

מיאאאאאאאאאאו.... ותחשבו על זה... חחחחחחחחח

New member
חחחחחחחחח טלטוללללל

כל פעם שאני רואה אותך אני מבינה יותר ויותר למה אני אוהבת אותך. נשיקות..... ע י נ ת . .

למעלה