זה לא אותו דבר

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
זה לא אותו דבר../images/Emo32.gif

זה לא אותו דבר - מונולוג אחרי שמתה, נפער חלל גדול . אף אחד לא יכול למלא את מקומה. אף אחת לא תהיה כמוה. חשבתי עליה מתחת לאדמה. לא משמיעה קול. לא מסתובבת יותר בבית. תם ונשלם. מהיום והלאה צריך להסתדר בלי אהבתה. בלי תשומת הלב שהעניקה. נגמרו הליטופים, נגמרו הנגיעות. ולמרות שחשבתי שלא יהיה לה מחליף, מצאתי את עצמי בקשר אהבה עם אחותה. אחותה צעירה ממנה. אפילו יפה ממנה. מבט חטוף בעיניה הכחולות, לא משאירים אף אחד אדיש. היא ניצלה את מות אחותה ונדבקה אליי. כאילו כל השנים היה המקום הזה תפוס. תפוס על ידי האחות. מעולם, קודם לכן, לא הרגשתי רמז על רצונה להתקרב אליי. כשניסיתי להתקרב אליה, ברחה ממני. אמנם היתה מנומסת. היו בינינו יחסים קורקטיים, ותו לא. לא העזה לגנוב אותי מאחותה. הבטתי בה לא פעם כשהייתי ביחד עם אחותה לראות את תגובתה. לא ראו עליה כלום. לא חשפה דבר מרגשותיה. וכעת, משנתפנה המקום המיוחל, שלו ציפתה תריסר שנים, היא שלי כאילו היינו יחד מימים ימימה. היא נענית למגעי, מחזרת אחריי. היא רכה ומתמסרת. משמיעה את אותם קולות שנהגה אחותה להשמיע. קשה להבחין אם היא מתאבלת על אחותה, ואין לה שום עכבות בנושא הירושה. היא לא חטפה אותי מאחותה. היא קיבלה אותי רק אחרי מותה. היא לעולם לא תהייה מה שהייתה עבורי אחותה המתה....אבל היא כל כך מנסה ומשתדלת.. כאילו לנחם אותי , כמו בראה את עצמה עבורי שלא אחוש בכאב על האובדן . הן די דומות, בעצם, ובכל זאת כל כך שונות. אתמול בלילה, הגיעה אל מיטתי. ניסתה לרמוז לי משהו שלא הבנתי. אמרה לי משהו. הזמנתי אותה להשאר שם, במיטה. אחרי דקה הסתלקה לחדר אחר. בימים אנחנו ביחד, בלילות עדיין לא. אולי היא ישנה על ידי, בשנתי. היא אהובה עליי, לא קשה להתרגל אליה, היא מקלה עליי , ממלאת את הבור שנוצר . בדרכה שלה. קשה לתפוס את העובדה שחיכתה לי שנים רבות רק כדי לא להפריע לאחותה. שאולי רצתה להיות איתי ולא הבחנתי. שכיבדה את אחותה הבכורה והיתה מוסרית עד כדי כך, שוויתרה על משאלת הלב שלה. היררכיה, אולי. חוקי הג´ונגל לא שלטו במשחק. להיפך, כל אחד והטריטוריה שלו. כל אחד כּוּבַּד על בחירתו. למה אנשים לא מסוגלים לנהוג כמו החתולות שלי?

רעייה

New member
אהבתי מגי../images/Emo24.gif

לא יודעת של מי המונולוג אבל הוא מדליק....אהבתי

magy

New member
רעיייייה, אם לא היה שלי

הייתי מציינת את שם הכותב........
אבל , תודה לך שאהבת את מה שכתבתי..........

אני לא מבין נשים וחתולים../images/Emo68.gif../images/Emo108.gif

אפשר לגור איתם שנים. ובעצם לא להכיר אותם בכלל.

magy

New member
כבר עדיף לא להבין חתול.....

הוא רק שורט..........לא יותר......... בתקווה שתבין את הרמז................
PPPP

את מספרת לי ?../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif

קורות יחסי, האומללים, עם חתולה, על שתים. כתובים , על ספר דברי הימים של מחלקת הגיטין. פירנסה יפה שני עורכי דין, ועוד כמה אוכלי חינם. יחי החופש. (הגדול)

magy

New member
בסוף כל חופש גדול , מתחילה

שנת לימודים חדשה..... אני נגד חופש ארוך מדיי מתרגלים אליו...............וזה גרועעעעעעעעעעעעע

מרגש מגי../images/Emo108.gif

פרידה מחיית מחמד כמוה כפרידה מבן משפחה (שלא נדע), קצת ברקע בימים האחרונים, מפאת לחץ עבודה. ת´ראות.

magy

New member
הכל אמת למרות שזה נשמע כמו סיפור

כל עובדה שם אמיתית......

Michelle1

New member
מגי

את יודעת שבשביל להוציא אותי מהמאורה שלי, כל מה שצריך זה לשלוף איזה סיפור אהבה. כזה, שבין אנשים לחיות היקרות שלהם. נגע לליבי. עד מאד. בסוף השבוע האחרון השתתפתי בסדנא של טלפטיה עם חיות. היה מרתק, אני עדיין מעכלת. הם ממלאים אותי עד אין קץ. זו שאיתי וגם כל האחרים באשר הם.

Michelle1

New member
משלחת חיפוש והצלה

שתנסה למצוא אותי בשבוע הקרוב תצטרך להרחיק עד מעגל הזהב ביוטה The Golden Circle שם בין ההרים והקניונים האדומים מתחבא המקלט לחיות נטושות הגדול בארה"ב. כ-1800 יצורים מקסימים חסרי בית. אמתכם הנאמנה יוצאת לתור ולהתנדב כשבוע עם היצורים שאלוהים קצת שכח. נראה לי, שדווקא כדאי לבוא ולחפש אותי שם

magy

New member
גם אני רוצה להיות שם....ולו בגלל

הנוףףףףףףףף

redredole

New member
היורשת אצל מגי

אמנם מעולם לא היה לי בעל חיים בבית אבל מכיר המון חברים שיש להם. ותמיד ראיתי את הקשרים שבין הולכי הארבע ובין הולכי השניים. ומבין אותך על מה שאת חווית עם הסתלקותה. וברוח המונדיאל שמתקרב לסיומו הנה כוכב החתולים שמשתתף שם............

לא יכולה שלא להגיב על המשפט:../images/Emo8.gif

"מעולם לא היה לי בעל חיים בבית"... אבל לאשתך יש בעל חי מאוד מאוד ואינשאללה להרבה שנים - אני מקווה! בוקר טוב לכולנו

zahavashanny

New member
אהבתי את תגובתך מהבוקר ../images/Emo25.gif../images/Emo108.gif

הם גדולות השנה
מקרקרות חזק
שנובח בלי הפסקה
שלא שותק
שמתחבא בביתו הדל
שגואה ברפת
שמטייל לכולנו על הגב
ממש
ואת הכי הכי

redredole

New member
תודה חונה

ואני מקוה שאת יכולה לעמוד מאחורי המילים שלך אני בונה על זה................

למעלה