זה כל העניין שלא דווקא מבחני איי קיו
לא יודע מי יקבע מי חכם ורגיש יותר,לדעתי זו לא אמורה להיות שאלה פרסונלית,או היררכית,התפישה החברתית המקובלת,זאת שאת מייצגת אותה כאן,מחפשת תמיד את הקובע,את המחליט,זה שלא אמור להיות אדם אחד כזה ,וגם לדעתי לא אמור להיות אדם כזה (אני הרי מתעב סמכויות,כל סמכות) לא אומר שאין כלים ומדדים אמינים ומדוייקים לחוכמה ולרגישות
אני הייתי הולך בכיוון של היכולת ליישב סתירות,למצוא פתרונות למצבים מורכבים דרך גילוי קשרים לא ידועים ולא מקובלים,היכולת לראות עמוק ורחב בו זמנית,ודווקא להרבה אנשים המאובחנים כבעלי כשל התפתחותי נרחב יש נטייה בדיוק לכך,אלא שבדיוק לכן הם מנסים ללכת כל הזמן גם בכיוונים הלא מקובלים,דבר שנחשב כמחלה וסטייה ולקות על ידי בריוני הסמכות הרפואית והמקצועית(חד כיווניות נוקשה,אינרטיות אטומה, מהווה מאפיין בלתי נמנע של כל סמכות) ,וכיוון שהמאפיינים שהזכרתי מתבטאים גם כרגישות גדולה מהממוצע לכיוון המבט,לאיכות הגישה,ליחס,להדדיות,אז זו בעיקר הבריונות ה"מקצועית" וה"טיפולית",שאמנם מתיישבת או לפחות מדברת לחרדות המשפחות,שהורסת את סיכויי הקיום של האוטיסטים ומפרה אנושות את הנסיונות החוזרים ונשנים לבנות ולהיבנות דרך אינטגרציית זהות מהותית