זה לאאא נגמר.....

זה לאאא נגמר......./images/Emo5.gif

כמה ציוד יש בדירה אחת????? אורזים, אורזים, אורזים,,,, ו.... אורזים!

קרמבובת

New member
מה?!

השתגעתם??? ממתי מזיזים את כל הדברים לדירה החדשה?? תזיזו ת´קירות של החדשה ותשימו מסביב לכל הדברים ...פחחח...מי ישים לב?

קרמבובת

New member
חחח דרדי ...

אני לא משתוללת..כמה פעמים אני צכה להסביר לך... זה הבית מסתובב

שחר 33

New member
עכשיו תורך מאמי

כמה שאני מבין לליבך אבל טיפ קטן, בסוף שבוע כבר תהני מהתוצאות. בהצלחה חומד. שלך, שחר 33

שחררררר,,,,,,

יא מניוק,, גיבור גדול,, אתה יושב לך במזגן, עם דיאט קולה ופול קרח,, אה? אין בעיה,, נתחשבן....

ווינדי,,,,,,,,,נשבעת לך,,

אם הלשון שלך,, לא תכנס בזה הרגע פנימה... אני משפצרת אותך אליי לאריזות.... ראה הוזהרת!

Windbluesea

New member
לשפצר הא........

בבקשה שימי אותי בחבילות של "זהירות שביר"... לפחות שיתיחסו אלי בעדינות.....

חחחחחח,,,,,,,,היית מת

אני אשים אותך באריזות של כריות הספה והשמיכות.. אלו שזורקים מהחלון..

לא נעים לי להגיד לך,, אבל

לא כל כך רך ונעים שם למטה,, ריצפה יו נוו, זה לא ממש רך

שולינקה...

מאיר ניצן (ראש העיר) כבר הציב שלט כניסה לעיר: "ברוכה הבאה שולינקה"... יאלה, עוד כמה שעות ואת אחרי הכל. אני יבוא לעזור לך לפרוק את החבילות. מבטיחה!

כוכבית....

מה שלטטטט???? מה עם זיקוקין, הופעות במה במדרחוב, שיערות סבתא ב- 7 ש"ח, וברד אדום???? לא יהיו????

בטח יהיו!!!!

הוא מחכה לך עם משמר הכבוד בכניסה לעיר, ואיך שתסיימי לפרוק את הקופסאות, העיר כולה נצבעת כחול לבן "חגיגות מעבר הדירה של שולינקה". אפילו אומנים מחו"ל הגיעו. והפעם לא יהיו שערות סבתא! האגודה לזכויות הגבר דרשה שוויון זכויות, לפיכך הפעם יהיו "שערות סבא"... חחחח

שולינקה ....

הוא כבר צילצל אלי .. ביקש שאני יארגן צוות בידור ... להקה , ליצנים , ותהלוכה גדולה ... ראשון לציון מקדמת את פנייך בברכה . האגודה למען שולינקה

למעלה