זה כמעט קרה

תמיד Opal

New member
זה כמעט קרה

למה אין לי אומץץץץץ? אווווווף הכרתי מישהו מקסים ואנחנו יחד כבר כמה זמן והוא אוהב סקס אגרסיבי והוא רומז לי וכל פעם מתקדם איתי קצת אבל אני לא מסוגלת להגיד לו שאני גם אוהבת את זה. הוא קולט את זה בתגובות שלי אבל כשהוא מתקדם אני עוצרת אותו. איזה סתומה אני אוף אוף אוף.

D o l f i n a

New member
סתומה לא ממש...

אני מכירה אחת כזאת ("...מישהו מקסים...") כבר הרבה הרבה זמן, ומה לעשות? לפעמים זה לא כל כך פשוט להחשף ולהראות לאדם שאיתך בדיוק מה את אוהבת, לפעמים מפחיד שבנקודה מסויימת תבינו שאתם אוהבים דברים שונים ושההבדל כל כך מהותי שלא ניתן לגשר עליו... אני הגעתי למסקנה שהזמן הוא סוג של תרופת פלא, ושהטבע עושה את שלו, תרצי או לא תרצי...

בלק הוק

New member
דולפינה...

כשהחושים מחודדים ואתה מחפש את מה שתואם לרצונות שלך,יש לדעתי לעשות יותר על מנת ל"תאם ציפיות"....כי ככל שהזמן חולף,כך העניינים מסתבכים ומי יודע?...חבל להתאכזב אחר כך.

D o l f i n a

New member
הכל טוב ויפה...

אבל מה קורה אם צד אחד לא יודע מה הוא אוהב עדיין? ואולי הוא יודע מה הוא מסוגל לאהוב אבל זה מפחיד אותו למוות? האם עדיין צריך לפרוס בפני אותו אדם את כל אוסף השלדים שלך? רק על מנת שיבדוק אם זה עונה על הציפיות שלו? או אולי עדיף לשלוף שלד שלד, ואחרי כל שלד שאתה שולף לבחון את התגובה ולדעת אילו שלדים לשלוף להבא ואילו לא... ובכלל מטאפורות זה לא הצד החזק שלי, אני הרבה יותר טובה בלנקות ארונות.

בלק הוק

New member
מנסיוני...

ויש לי לא מעט נסיון ב bdsm ,אם הקשר הראשוני נוצר דרך המדיה הזו,אין שום בעיה לברר מה הרצונות ולתאם ציפיות. אם ההכרות היא מחוץ למחשב...זה קצת יותר בעייתי.עם הזמן החושים מתחדדים,אפשר לדעת ולפרש מבטים,התנהגות וכו'..לכן אני נוטה "לקחת סיכון"ולבדוק גבולות.נכון,בדיקת גבולות יכולה גם להביא לסיום הקשר.יחד עם זאת,אם הפרטנרית לא בקטע ולא נוטה לכיוון,אז למה להמשיך?.. אני בדיעה שאו שיש לה את זה או שלא. מאזוכיזם ונטיה לעניין זה משהו שאו יש לך או שאין לך.

תמיד Opal

New member
צודקת

לפעמים לוקח זמן לעכל את הרעיון. בהתחלה גם חשיבה על זה הפחידה אותי.

לפעמים יותר קל להגיע לעניין

אם מתחילים את זה "בצחוק". למשל, אם מתחילים בהתגוששות הומוריסטית במיטה שמובילה לתוצאות הצפויות. צחוק מקל על פריצת גבולות כי הוא עושה את זה פחות מאיים.

למעלה