זה כל כך מציק...

MommyHug

New member
זה כל כך מציק...

פעם כשהייתי רואה אמא שמתייחסת אל ילדיה באהבה וחום וחיבה הייתי שמחה ומחייכת, היום אני מפסיקה לנשום, לא מצליחה לבלוע את הכאב... זה גורם לי במקרה הטוב לעקם פנים או לבכות, במקרה הרע לייאוש קשה...

עודליל

New member
הזכרת לי מקרה שקרה והרגשתי

בדיוק כמוך, (עיקמתי פנים, התייאשתי וכעסתי, היה נדמה לי שעושים לי דווקא). לפני בערך שלושה שבועות הייתי אצל אחותי בתל אביב ואז חזרתי באוטובוס. לאוטובוס עלו שתי בנות ואמא, (אחת הייתה כנראה נשואה והשניה בגיל העשרה). כל הדרך הן פיטפטו וצחקו עם האמא וסיפרו חוויות מכל היום. ואני ישבתי שם וניסיתי לזכור מתי בפעם האחרונה היה לי יום כיף עם אמא שלי, וכל כך כאב לי. רציתי רק להגיע הביתה, כדי שכל הדמעות שבעניים שלי יוכלו לזלוג להן בשקט.

צבינגית

New member
אני זוכרת, כשהייתי קטנה,

שהייתי הולכת בלילה ברחוב (בגלל ששוב זרקו אותי מהבית) ורואה איך איך האמהות צועקות לילדים מהחלון שיבאו הביתה כי כבר חושך, או שיבואו לאכול, ונורא נורא מקנאה. שלמישהו איכפת איפה הם בלילה, ושהם אוכלים ובכלל, כשראיתי בחושך בתים של אחרים דרך החלון, נורא קינאתי, כי חשבתי שלכולם יש בית ומשפחה, ובעיקר שאוהבים אותם שם. האמת, אני יודעת שלכולם יש צרות, ואומללויות משלהם, אבל אמר לי פעם מישהו: "אם היו זורקים את כל החבילות של כולם לים, כל אחד היה לוקח חזרה את החבילה שלו" יהיה טוב

MommyHug

New member
../images/Emo201.gif וואו...

אהבתי את המשפט סיום שלך
זה בתכלס נכון לאללה!

MommyHug

New member
היה לי עכשיו חלום מפחיד ../images/Emo10.gif

אני עדיין לא מצליחה להרגע ממנו, אני מתקשה לנשום, רועדת כולי ומרגישה כל כך מפוחדת.... בדיוק ברגעים האלו אני מרגישה כל כך לבד (כשאין למי להתקשר שירגיע
) חלמתי על תאונת רכבת שכמעט קרתה לי (וזה היה כל כך מוחשי!
) אני מפחדת עדיין... כל כך הייתי רוצה אמא להתקשר אליה, ברגעים הקשים האלו שאני זקוקה לה...

פרח75

New member
אני יודעת שזה לא תחליף אבל...

את תמיד מוזמנת להתקשר אלי או לכתוב לי. אני תמיד פה בשבילך

למעלה