זה כל הקצף

ספינקס

New member
זה כל הקצף

וואו... מטר ממך וקיר של קצף לבן מתרומם לשמיים, אתה רואה אותם מתקדמים לעברך רודפים האחד את השני ומתנפצים מטר ממך על שובר הגלים. נהריה, טיילת לחוף הים, שמיים אפורים, קרן שמש סרבנית מצליחה להבקיע דרך המסך האפור וצובעת את הים בכתמים כתמים של ירוק-כחול מדהימים. הגלים ממשיכים להתקדם ולהתנפץ והקצף או הקצף הזה פעם אחר פעם מתרומם לשמיים, כל פעם לכיוון אחר . הגלים אתה ראה אותם קטנים קטנים מתקדמים לעברך כמו זיקית- כחול-תכלת-ירקרק-ירוק וחוזר חלילה. כל הים רוקד לעומתך ריקוד מופלא של צבעים ותנועות ואתה יכול רק לעמוד שם משתאה נוכח היופי העצום הזה שבכוחו לנתק אותך מהמציאות ולשאת אותך על גליו אל מחוזות אחרים של יופי ועוצמה . הנחיתה מעוצמה כזו אל המציאות קשה היא עד מאוד, אך רבע שעה זו של חסד עילאי כך באמצע היום ועוד לפני דיון בבית משפט, מה הפלא שהשופט שאל מה אתה מחייך כלכך המצב שלכם בתיק הזה לא מזהיר. מה זה חשוב התיק, חשוב הרבה יותר רגעי האושר הקטנים האלו שחייבים אנחנו לאסוף בדרך לעוד יום, רגעים קטנים אך חיוך גדול. אנשים יקרים אל תתנו לשום דבר בעולם למנוע מכם לאסוף לכם את אותן שמחות קטנות, אותם רגעים של אושר שבכוחם לגבור על כל עצב, על כל רוע ועל כל מועקה.

הקצין

New member
מאד מבין לליבך

ספינקס לאחר העדרות קטנה מהצטים והפורומים אני חוזר ורואה את דבריך : ראשית אני מאד מקווה שאותו דיון שלפניו עמדת , עברת בשלום ( לפחות אולי בשלב זה ). שנית אני מאד מסכים עם דבריך בעינין הים וגליו . תמיד ותמיד , בשעת כאב וצער , בעצב וביגון תפנה לראות את הים וגליו . אני משוכנע כי מהר מאד תרגע ויטב לך . ממני קצין וג`נטלמן

זה כל הקסם....

השמחות הקטנות של החיים כמו שאתה מכנה הם הקסם בחיים שלנו. החיים שלנו כל כך רגילים כל כך שיגרתיים והקסמים השמחות הקטנות האלה הם ששוברים לנו את השיגרה הדי אפורה והמשעממת. ``כשאני רואה אותך , אני רואה את מה שבא לי לראות.... אותך``. התולעת שלך באהבה שרון

למעלה