זה כי את שמנה

nirity1

New member
מוכר

לי הרופא אמר שכואב לי הגב כי אני שמנה
ומה עם שאר האנשים הרזים שכואב להם הגב ?
מה שמצחיק הוא שהרופא עצמו לא כזה רזה....

GiraffAdida

New member
אוף זה מעצבן. לפעמים אני ממש מפחדת ללכת לרופא

כי שלא יתחיל להרצות לי על "את צריכה להרזות ואז כלום לא יכאב לך"

יש לי מיגרנות שגבוליות בכרוניות, והרופא אומר שזה קשור לתזונה. למרות שזה בכלל תורשתי מאמא שלי - הוא החליט שזה בגלל שאני לא אוכלת בריא.
נכון - זה בהחלט לא מועיל, אבל בחייאת דוקטור - זאת לא הסיבה! תמצא לי פתרון חוץ מ"תעשי דיאטה" כי Clearly שזה לא משהו כל כך פשוט , ומן הסתם אני מנסה תמיד לשמור על התזונה, זה קשה Damn it !

אז במקום לשלוח אותי לטיפולי דיקור או לנוירולוג - שלח אותי לדיאטנית.

אאני111

New member
לפעמים אנשים מעדיפים

ללכת לקל גם אצל נכים זה ככה הרבה פעמים..משהו לא טווב הנכות

PantherettePitz

New member
ממש מרגיז

אני אמנם מבינה שרופא שעובד כמה שנים ורואה מקרים שחוזרים על עצמם נוטה להניח שמה שמולו זה עוד מקרה רגיל ולא משהו אחר, אבל אני באמת לא מבינה איך מגיעים מכאן למצב שאפילו לא בודקים כלום. מה שיותר עצוב הוא שיש הרבה רופאים שכשהמטופל ״מעז״ ואומר להם שלדעתו זה משהו אחר הם לוקחים את זה כפגיעה באגו במקום לעצור ולשאול למה ואם יכול להיות שזה נכון.
לי יש כמה רופאים שאני שומרת עליהם ולא מחליפה כי הם באמת נהדרים, אבל יוצא לי ללכת לרופאים עם תחומי מומחיות אחרים ושם הרבה פעמים הרופא הוא בדיוק מה שמתואר כאן - מתעלם ממני לגמרי, לא ממש בודק ומחליט תוך 4 שניות מה יש לי ומתעלם ממה שאני אומרת. זה עצוב, אבל לעתים קרובות זה כל-כך גרוע שפיתחתי דרכים ״אלגנטיות״ לזרוק שאני סטודנטית לרפואה כי אז זה כביכול לא פוגע להם באגו כשאני שואלת שאלות (אם כי גם זה לא תמיד עובד - אני עכשיו בבירור של בעיה רפואית מסוימת והרופא שהייתי אצלו התעלם ממני וכששאלתי שאלות כי דברים לא היו הגיוניים עבר להסביר לי חומר תיאורטי ולא קשור).

לי כבר קרה לפני כמה שנים...

שהייתי אצל רופא שפשוט תקתק במחשב כמה דקות ואפילו לא בדק אותי - ובערך שעתיים אחרי הביקור אצלו כבר מצאתי את עצמי במיון לקראת אשפוז של יומיים...

PantherettePitz

New member
בשנה שעברה

נתנו לנו לשבת כמה שעות עם רופא/ת משפחה ולראות מה קורה.
אחד הפרמטרים שנתנו לנו לבדוק הוא כמה הרופא מסתכל על המחשב וכמה על המטופל. הרופאה שאני ישבתי איתה צלחה את המבחן בכבוד, אבל עצוב שזה בכלל משהו שצריך לבדוק...

jb312

New member
טעויות של רופאים

........להתיעץ עם 3 רופאים......לקבל עוד חוות דעת .....ובכלל להזהר מרופאים .....האביב בפתח מזג אויר נח [בלילה].....לחייך ולשמוח.....

למעלה