זה כזה לא פייר!!!!

v bust

New member
זה כזה לא פייר!!!!

למה לכל הרוחות אין פורום לירמי בתפוז?? נפתח פורום של "תרבות אירלנד", מבינים? כאילו סבבה בכיף אין לי בעיה עם אירלנד אבל יחסית לירמי זה מיותר ברמה, אווווף בוא נעשה משהו, אני רוצה ירמי =\ וסליחה עם השירשור טיפה מיותר... אבל- "תרבות אירלנד", "יוצאי מרוקו" [wtf??]

מה לא בסדר עם יוצאי מרוקו

זה כמו כל הפורומים של התרבויות פה ותדעי לך שהפורום הזה הוא דווקא אחד הטובים בתפוז הם אפילו עזרו לי למצוא את תאריך הלידה של אבא שלי...סיפור ארוך, בקיצור- למה לא פורום ירמי, בכיף, אבל לא על חשבון פורומים אחרים

v bust

New member
ברור שלא על חשבון פורמים אחרים

ואין לי בעיה עם שום פורום:) כל אחד ומה שמעניין אותו, אבל פורום לירמי זה...לא דעת זה כ"כ חובה, פשוט זמר מעולה

IkMfNiY

New member
היה שלב שהצעתי לפתוח פורום של קספר

אבל אז וויתרתי על זה כי זה נראה לי די טיפשי. יש ללהקה כבר שני פורומים, אחד חי, השני פחות, למה עוד אחד? מה כבר יש לדבר עליהם פה שאי אפשר לדבר עליהם באתר הרשמי? יעל

yafit8rock

New member
הפורום של ירמי קפלן

אם בא לך אז הנה הכתובת לפורום שלו גם ירמי וגם רויטל, אישתו כותבים בפורום מידיי פעם.... http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum_db.cgi?forum=13865&read=&alias=&redir_flag

חחח ../images/Emo105.gif

"כאילו סבבה בכיף אין לי בעיה עם אירלנד" חחחחחח הצחיק אותי :) אהמ, כן. טוב, את צודקת... אפשר לשלוח בקשה לתפוז, אבל זהו בערך, לא חושבת שאפשר לעשות יותר מזה \=

v bust

New member
שלחתי...

"אנחנו רוצים לפתוח פורום לזמר ירמי קפלן, אך לצערנו עוד לא מצאנו את המועמד המתאים" ועוד בולשיט בסיגנון! ואני שמחה שהצחקתי אותך:)

שלמונזה

New member
אנשיםםםםםםםםםםםםם ../images/Emo168.gif

בע"א בקרוב מאוד אני מקווה שיהיה פורום ירמי בתפוז, אז קצת סבלנות והכל יהיה בסדר

למעלה