זה כזה אידיוטי!

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

mjlk

New member
זה כזה אידיוטי!../images/Emo122.gif

למה לעזאזל תפוז פותחים סתם פורומים?? משעמם להם??? א- יש שרשור חברתי בפורום הספר כל הזמן... ב- אפשר בקלות לפתוח קומונה חברתית לפורום במקום לפתוח סתם פורום... ג- אפשר ... לנצלש?!!? קיצור, פורום הארי פוטר חבתרי זה כזה מיותר
ומי שלא מסכים איתי שיגיב.

De-Panther

New member
אולי עכשיו הוא נעשה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מיותר אבל פעם הוא לא היה מיותר תסתכל על ההודעות כאן... אתה רואה כמות גדולה של אנשים שגולשים בפורום הספר?? אתה רואה את המנהלות של הפורום הזה גולשות בפורום הספר?? אלא אם יש משהו חדש שלא ידעתי... אני מניח שרוב האנשים כאן בכלל לא נכנסים אפילו כדי לקרוא בפורום הספר... הקהילה שכאן היא הקהילה של פורום הספר מלפני איזה 5 שנים מאז התחלפו כמה קהילות בפורום ההוא... אבל אנחנו תמיד כאן... גם אם כרגע זו תקופה בעייתית כי כולם מתגייסים או מתחילים בחיים של המבוגרים
אם לא היה הפורום הזה לא היה לנו כל כך איפה להיות... והפורום הזה קיים עוד לפני שהיו קומונות... מה גם שזה מספר מגניב ושווה ולא נוותר עליו

PopPy

New member
אבל זה נכון

כמעט כולם בצבא או לפני צבא, התיכוניסטים הבודדים שנשארו הם שמיניסטים ורק הקטנים נשארו קטנים והם עדיין בתחילת התיכון

הינה בנאדם שאכפת לו.

אני חושב: א. שיש דברים יותר גרועים, ב. תגיד תודה שתפוז מאפשרים לפורומיסטים מה שבא להם ולא מתנהגים כמו רודנים (הם יכלו להגיד לקשישי הפורום "אסור!"), לדעתי הפורום הזה הוא הוכחה לכך, וטוב שכך, רק בשביל ההוכחה, ג. הפורום נוצר לפני עידן הקומונות, ד. קמונה זה כאילו שאתה יוצא ממשהו אחד ונכנס למשהו אחר אבל אנחנו בכל זאת רוצים להיות חלק מהפורומים כי זה הרבה יותר נחשב

Pure M

New member
נראה לי..

שעצם זה שכתבת פה נתן לגיטימציה כלשהי לקיום של הפורום, כי אם הוא היה כל כך מיותר, לא היית כותב את זה כאן, אלא במשוב.

קלסין

New member
(אתם מכירים אותי בשם אחר. מוהאהאה!)

פרס עקום יינתן למנחש הישר. ולאחר שסיימנו עם השעשועים, ילדים, לשאלתך הלגיטימית: א. אין בו שום צורך כלל.( מלבד לשמש מפלט להררי הנוסטלגיה שצברנו ברשת). ב. הוא ואנחנו קיימים זה שנים מכוח האינרציה אבל כיף לנו להזכר שיש מקום כזה עם הכינויים האהובים עלינו. ג. כדי שיהיה מקום שבו נסקול אנשים שמאייתים כמוך (כמה פעמים, מאמי? "בקיצור", לא "קיצור" וסימן שאלה אחד זה מספיק) ד. לך מהחברים שלי, לא הייתי פה הרבה זמן אבל כאן אני גרה. ה. שומעים סקאזי בפורום ליד, התבלבלת בקישור. ו. לא בכל מקום סיפורי זימה על יחסים הומוסקסואליים בין דמויות ספרותיות מתקבלות בהתלהבות. אין ספק שגם הם צריכים בית חם. ז. אנשים ציניים רעים ומתנשאים הם חדוות הבריאה ולכן אמשיך לתור אחריהם כנגד כוחות הרשע. ותודה להוריי, לקסם, לשרה, הילה, לירון, אורן, קטי, צחי, יותם וגוני שהביאוני בזמנו עד הלום ולתפארת מדינת ישראל.

למעלה