זה כולל רבין? או שגם אתם תקשורת שמאלנית?
E el presidente New member 1/12/03 #4 תביא את יגאל..אני יביא את יצחק... MZ...יצלם מהגג...אנאבל תיצעק "סרק..סרק...סרק"...
E el presidente New member 1/12/03 #6 אנא ערף..בוא נעשה חשבון... יגאל..יצחק..MZ..מאחורה....אני ואתה מקדימה.... ת'אמת..ניראה לי אנאבל ולאה ..או שתופסות טרמפים או שלוקחות אוטובוס.
אנא ערף..בוא נעשה חשבון... יגאל..יצחק..MZ..מאחורה....אני ואתה מקדימה.... ת'אמת..ניראה לי אנאבל ולאה ..או שתופסות טרמפים או שלוקחות אוטובוס.
G Gixxer600® New member 1/12/03 #7 האמת עדיף לשים את יצחק בבאגז' קצת מסריח לא? רקוב אפילו.. מי אמר מתולע?
E el presidente New member 1/12/03 #12 אין צורך לידאוג..קניתי מראש תרסיס מתאר אויר בניחוח "מזרח תיכון חדש"...
L little bony New member 1/12/03 #14 רבין? תשמע קטע.. יצחק רבין נרצח בכיכר רבין.. צירוף מיקרים משונה לא? טוב למי שלא הבין זה היה ציניות.. לא חשוב
רבין? תשמע קטע.. יצחק רבין נרצח בכיכר רבין.. צירוף מיקרים משונה לא? טוב למי שלא הבין זה היה ציניות.. לא חשוב
G Gixxer600® New member 1/12/03 #15 אז משהו על לאה... פרס מתקשר ללאה רבין ואומר לה שהוחלט לקרוא למלון באילת על שמה. לאה הנרגשת שואלת את פרס "מלון הנסיכה?" רויאל ביץ' עונה לה פרס...
אז משהו על לאה... פרס מתקשר ללאה רבין ואומר לה שהוחלט לקרוא למלון באילת על שמה. לאה הנרגשת שואלת את פרס "מלון הנסיכה?" רויאל ביץ' עונה לה פרס...