זה כואב......

• פותח הנושא taly
  • פורסם בתאריך

taly

New member
זה כואב......

קוראים לי טלי, אני בחורה דתית בת 18 וחצי כמעט. לפני שנה וחצי הכרתי אותו. זה היה באוטובוס בדרך למושב בו אני גרה. הוא היה חייל ואני תיכוניסטית משוגעת, והקליק היה מידי. כבר מההתחלה ידענו שאנו משחקים באש.ידענו שזה יהיה קשר קשה וכואב, אבל האהבה פרחה ולא יולנו להתנתק. לגוע אחד בשני לא נגענו, וזה כאב, כאב מאד כי לאהוב לא הפסקנו. שנה וחצינמשך הקשר, ועכשיו הוא עדיין, אבל הגענו לפרשת דרכים שכן במצב הזה אי אפשר להמשיך. האם אפשר יהי להתפשר ולא לתת לקשר הנפלא הזה לגווע, אם אעזוב אותו בחיים לא תהיה לי אהבה שכזו. טהורה נקייה ויפה. הוא כל כך מקסים.......... אני יודעת שכולם צועקים עלי ושואלים אותי למה אני מכאיבה לעצמי, ולמה אני הכנסתי את עצמי לבוץ הזה אבל, אני פשוט לא מסוגלת לעזוב תעודדו אותי, תגידו שאפשר. שהאהבה בסוף תמיד מנצחת.......... איתן, אני מאד אוהבת אותך. טלי[email protected]

yuvalhar

New member
אהבת אמת

בשביל אהבת אמת עושים גם וויתורים מרחיקי לכת. אין לי שום כוונה להתערב בחייך חס-וחלילה, אבל רק אוכל לייעץ לך לא לוותר על האהבה. בהצלחה

וואוווו שאלה קשה

תמיד ידעתי, שלא אעצור באהבה שתהיה לילדי, באשר היא, כי אין כמו הלב, הרגש. תראי טלי, אני גם הייתי מופרעת כזו, הייתי הולכת גם על האהבות שלא היום למורת רוחם של ההורים. פעם בגיל עשרים יצאתי עם בחור בגיל 32 לא הסכימו ההורים, אבל הכל עשיתי בסתר. לפעמים היו אומרים לי לחזור עד חצות, והיתי ממשיכה קצת יותר מאוחר ומתחמנת, את חושבת שזה לא עושה בעיות בהמשך? ועוד איך זה עושה, כי הבנאדם צריך ללכת עם אהבתו באשר היא. תקשיבי, אם את יודעת שההורים שלך יכנסו לחייך ויהיא מה, אז את בבעיה, שעדיף שתצאי ממנה כבר עכשיו, וזה אם את יודעת שלא יעזור לך כלום, אבל את עדיין צעירה, לא שאני רוצה לייאש אותך, אבל מי יודע אולי זה לא יוביל לקשר הגורלי שנקרא חתונה, אז מה איכפת לך להפגש בסתר? בקיצור שאלה מאוד קשה, אפילו הסתבכתי בתשובה, אבל אם תגיבי נוכל לראות אם זה בסדר או לא (תגובתי). בעקרון, גם תדעי, בסתר או לא בסתר זה כיף, לא זה שכולם יראו את אהבתך יעשה אותך יותר מאושרת, אני דוקא אוהבת אהבות סולידיות, שרק הוא ואני יודעים מאהבתינו, חוץ מנשואים, עם נישואים אני לא, וזה אצלי חוק. יוניתתת

למה ...

למה לא יכולתם לגעת אחד בשני..? אני פשוט רוצה לבבר עובדות לפני שאוכל לתת עצה אבל תדעי שאנחנו תמיד נהיה כאו לענות על הודעות ועל ההתודאויות הנפשיות שלך בלי צורך בשמות ובלי צורך באחריות על מה שאת אומרת פשוט בגלל שאכפת לנו ואנו רוצים שתרגישי טוב יותר אני יודע לפחות שאני רוצה... אוהב בלוז!

yoli

New member
טלי יקרה

חלילה לא הכנסת עצמך לבוץ אהבה אינה בוץ, ונכון שהקטע הדתי משחק פה משחק, הייתי בסרט הזה, חברה טובה שלי הייתה דתיה והכירה אחד מדהים וההחלטה כמו אצלכם הייתה צריכה ליפול, טלי אני יודעת שאני אומרת דברים שאולי אסור לי להגיד, אסור לי כנראה אבל אנחנו לא מכירות, אז אני ארשה לעצמי קצת. אהבתך אליו חזקה ורוחנית, המשיכה אדירה אני מבינה, טלי לאט לאט תחשבי, טיפין טיפין תעשי. מה שהלב מכתיב, מה שהגוף רוצה, מה שאאאאאאתתתתתתת רוצה לא אנחנו ולא הוא ולא זה שלמעלה, כי זה שלמעלה מאמי שאני מאמינה בו כול יום מחדש בכול ליבי, רוצה רק את הטוב ביותר בשבילך, רק את אושרך , אמונה היא מתוך אהבה ובחירה והכיצד היא תפריד אהבה? ורצונות? טלי קדושתך ידועה וחשובה, אך מגע הוא אלוהי גם כן ושוב, לנפש, לגוף, לחייך חיים רק פעם אחת מתוקה תעשי חושבים ובגדול אוהבת איילת

קלימרו

New member
לטלי...

טלי אעשה זאת בקצרה. המחשבה שאם תרפי מן האהבה היא תרפה ממך שגויה ביסודה.

למעלה