זה כואב , ולא מובן

rubber duck

New member
זה כואב , ולא מובן

או שאולי כן מובן פגעתי אמרתי ובכלל רציתי להגיד ההפך רציתי להגיד לאין לי עם מי חוצממנה שאני אוהב ושאכפת לי ופתאום אמרתי הפוך ואני אוהב
ואני באמת אוהבת ועכשיו היא כועסת ואני ......... אני פה מתנדנד לי ואוהב ולא יודע איך ומה ורק רוצה להיות ביחד ולשבת ליד שולחן לכוס קפה או שוקו או לא משנה מה העיקר שיחד
שרון
שעדיין מאוהב ואולי יותר

שרוני......./images/Emo24.gif

חולה על האופטימיות שלך, בכל מצב. נשיבוק גדול......
ילדווקא

שם ים

New member
שרוני מקסיםםם...../images/Emo23.gif

אז אמרת. תתקשר. ואם אתה חש שמה שאמרת לא נכון, אז תתנצל. ואם מה שאמרת נכון, אז תתנצל רק על הנימה של הדברים. ותביא...
, ו..........
, ו...............
, והכי הכי, תביא.........
~~~>

rubber duck

New member
היי שם חמודה ../images/Emo13.gif

שיחת טלפון אכן תעזור וכמוהה גם שיחה ב 4 עיניים ואני דיי בטוח שזה לא מצב סופני אלא רק נסגה קטנה שיכול להיות שיצא ממנה רק טוב
שרון

my true colors

New member
ריטה מבקשת זמן בשיר שלה..

ולא יודעת, לפעמים אני חושבת שעוד קצת זמן זה הפיתרון להכל.. מצד שני, הדברים החשובים האמיתיים הם בך כל הזמן, גם אם לעתים קשה לקלוט את זה, ויותר מזה- להוציא. זה קשה כשהדברים שרצית לומר, מאורגנים, לפחת בחלקם, בראש שלך, אתה אולי מתכנן מה לומר, ומשהו משתבש, ויוצא לא נכון.. אבל תמיד יש זמן.. אם זה אמיתי, ומה שאתה מרגיש הוא בדרכ כך, תהיה לך עוד אפשרות. יודעת שכך, מאמינה בכך, ומאמינה שתוכל למצוא אותה באיזו שהיא דרך, ולומר לה מה שרוצה לומר. רק על תוותר בגלל טעות שעשית.. ולא משנה איך היא תגיב, העיקר שתאמר. תקבל כוחות מעצמך, ואל תתרכז בתגובה שלה קודם כל. ואחכ.. השמיים הם לא הגבול, ולכן, רק אאחל לך בהצלחה.. :) בחיבוק, שני - שקמה מוקדם מאוד-

למעלה