זה כבר מעיק עליי

Nofale

New member
זה כבר מעיק עליי

סקאזי מעצבן אותי רק שוטטתי קצת ואני רואה שיש סמפלים לאיזה דיסק מהרבולושן שיצא בכימיקל קרו (?) אינפקטדסטריקס בקטעים לא קשורים כמובן אבל לא זה מה שעצבן אותי...אני אוהב את אקסייל..למה ? כי לאקסייל במקור יש סגנון אפל וגם כשהם השתפרו (לדעתי) והתפלנאו עדיין היה משהו אפל בקטעים שלהם..ואני...אוהב אופל ודברים דוקרים בהתחלה חשבתי שהדיסק היט דה מאשין דיסק בין הדיסקים של השנה..אחרי אבל אני מבין שזה דיסק די מסחרי שאמנם היה כמה קטעים נורא נחמדים..הם התחילו לזמר לי ולהיות ראפרים ולהוריד את האופל ולשים חריקות של די ג'יים... והנה עוד הפעם סגנון שמח סטייל היט דה מאשין באוסף הזה זה מרתיח אותי חבל באמת חבל וסקאזי הקולומביאני הזה אחראי לזה..אני יודע את זה.. ותגיבו להודעות שאני כותב יא חבורה של יצאניות

xofer

New member
אבל זה מה שסקאזי עושה בדיוק

כמעט כל ההרכבים שנכנסו לכימיקל קרו (למשל סייקוטיק מייקרו) עברו שינוי בסאונד שלהם (בעיקר באזור הבאס) ונכנסו לאווירה של המאפיה. לחלק מהם זה עשה טוב, לחלק לא - זה גם עניין של טעם אם אתה אוהב את הסגנון הזה ולא ניכנס לויכוח סקאזי בפעם המיליון. HIT THE MACHINE דיסק חביב שהיו שם משהו כמו 3 טרקים שהם אפילו חזקים. אני אהבתי גם את טרק 1-3 בדיסק מאפיה אבל השאר היו ממש גרועים. בכל מקרה שתדע במסיבות כשזה LIVE אז סייקומייקרו לא השתנו כל כך.

Nofale

New member
מאפיה קומפיילד בן יצאנית לדעתי

באמת הקטע The Violent Years אחלה קטע , סקאזי ואקסייל סייקו קילר קטע מצוין גרידי גם אחלה דובדוב סקאזי גם מצויןן היה קטע באמת שזרקתי לרוחות..pacemaker קטע מגעיל ודבילי השאר קצת פחות קצת יותר לא משהו כזה רציני..אבל בגדול אחלה לדעתי סקאזי עושה פרומו רק ליותר בולטים שבהשג יד אצלו..(דימייג' ופראנורמל מתעסקים עם החברים שלהם ומושפעים מהם ככה שסקאזי יכול להסתכל עליהם רק במצלמה של המסנג'ר) אני אומר עוד שנה וויד ודאלי עושים פרויקט מוציאים דיסק

לדעתי

האוסף הזה זה ניסיון לחלוב עוד את הפרה שניקראת רייבאולושן...... סקאזי כבר מזמן לא מסמל את כל מה שהסצינה הזאת דוגלת בו(טוב אי אפשר כלכך להאשים אותו,מי לא רוצה בוק עמוס ניגונים ,קוקאין ויפניות ....) זה מתבטא ב"מוזיקה" שהוא עושה..., ההתנהלות של סקאזי מזכירה לי את ההנהלות של ברקן והולימן בעבר המציאו סגנון מיסחרי...חנקו אותו למוות ואחר כך הם רק ניהלו מגבוה את העניין בלי לעשות מוזיקה...... בקשר לכימיקל קרואו -באמת שיש שם מוזיקאים טובים כמו אקסייל אבל הם קשובים לדון דה לה סקאזי-רוצים קימיקל קרואו תעשו סאונד קימיקל קרואו...

למעלה