זה כבר ממש מעצבן!

זה כבר ממש מעצבן!

שחר, על סמך מה מחקת את כל המורלים נגד?
על סמך דעתך? מה עם לשאול אותנו? לראות מי בעד ומי נגד? מזה הדיקטטורה הזאת!? אתה לא אמור לעשות כאלו שינויים באתר בלי לשאול אפחד!

A G C T

New member
קצת פרופורציות

אין לך שום מידע ודאי על הסיבות לכך. לא שלי יש, אבל עליך להבין ששחר אינו היחידי שמפעיל את האתר הזה, מדובר פה על צוות שמתפעל אותו וכנראה שאחת מהחלטותיו הייתה להוריד את המורלים נגד. לא מסכימה עם משהו הקורה באתר? קומי והצטרפי לצוות ושני אותו. קל לנזוף ולכעוס, מעשית רק אחדים מפעילים את האתר ומתאמצים בשבילו...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאני לא מסכימה איתך. מה שקורה זה דבר

כזה.. פעם בכמה זמן שחר או מישהו מהנהלת האתר נכנס לפורום עם איזושהי הצעה ומתלבט יחד עם כולם אם להוציא אותה לפועל.(להוסיף שיר, להוסיף גלריות של מועצות וכו' וכו'..) ופתאום למחוק כזה דבר בלי לשאול זה לא לעניין. או שתמיד שואלים או שלא. אנשים ישבו וטרחו כדי להעלות לאתר את כל המורלים האלה וזה ממש לא לעניין ככה פתאום למחוק.

מה גם,

שמישהו העלה אתזה לפורום לא מזמן והורב היה נגד למחוק. זה לא מחיקת המורלים שמפריעה ללי. זה העקרון!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo45.gif"זה לא מחיקת המורלים שמפריעה לי.

זה העיקרון!" מין הסתם.. (ומין זה לא סתם!)

lady tay

New member
אם זה פגע באנשים, טוב שזה נמחק.

ואיך את יודעת שהרוב היה נגד? אני מכירה את מרבית העורכים של הפורום וכל אחד מהם אמר לי שיש מורלים נגד מועצות שהם ממש עוברים את גבול הטעם הטוב. וקחי את ההצעה של שירה, ואם זה כל כך מרגיז אותך הצטרפי לסגל האתר, מרבית עורכי האתר הם בשכבה יב' ושנה הבאה לא יוכלו לתחזק אותו.

spraizler

New member
לא זכור לי שום דיון כזה

ובכל מקרה כמות המורלים שנמחקו לא היתה רבה בכלל.. נמחקו המורלים נגד של המועצות, לא של הבעד.

הא סליחה.

אז אם אני לא יודעת לתפעל אתר אז אין לי זכות להתלונן על דברים שקורים באתר. אחלה.

spraizler

New member
איבדת את המסר שלו

כמו שבממשלה שלנו יש אנשים שכביכול צריכים לעשות כל מה שהעם רוצה, אי אפשר שעל כל החלטה יהיה משאל עם. בגלל זה נותנים ייפוי כח לזמן מסויים לנציגים להחליט בשבילנו כביכול. ככה אותו דבר.. המנהלי של האתר הם הממשלה של האתר בואי נגיד את זה ככה.. כמובן שאם אתה בפנים אתה משפיע יותר.

דורד

New member
אבל לא בחרנו אתכם בבחירות דמוקרטיות

כרגע יש לצוות האתר פריווילגיה, כל אחד בצוות מנהלי האתר בעל אפשרות לשנות מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה (תלוי לאיזה עמודים באתר יש לו גישה). גם לי שאני מחוץ לצוות יש גישה לעשות כל מיני שינויים (אל תדאגו, אני לא עושה כלום)... אז במצב כזה שבדרך שהיא לא בחירה דמוקרטית הגעת לנהל ת'אתר אין לך תמיד זכות לעשות מה שבא לך על דעת עצמך... ובסדר - המקרה הזה הוא יוצא דופן כי אכן היו "מורלי נגד" פוגעים, וללא ספק אם באה תלונה מחניכים דרך הצמ"ר, ברור שצריך להיענות להם... אבל איך אתה אומר?! "לפעם הבאה"...

spraizler

New member
נכון אתה צודק

וכן היתה תלונה דרך הצמ"ר מה שגם דרכנו. ועובדה שאנחנו משתדלים כמה שפחות לשנות דברים קריטיים ויותר בעיות שנוגעות לצד הטכני של האתר ולהפיכתו לידידותי יותר למשתמש. ואנחנו פה ושם כן נעזרים בנוער התנועה לביצוע החלטות. פשוט הפעם אפילו אם הייתם אומרים כן לא היינו יכולים להשאיר את זה.

lady tay

New member
זה לא על דעת עצמו

ואם יש לכם תלונות, שנה הבאה זה בידיים שלכם!

למעלה